Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... もっと見る
企業が回答しました
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... もっと見る
企業が回答しました
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... もっと見る
企業が回答しました
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... もっと見る
企業が回答しました
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Box 24077, 104 50, Stockholm, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag är supernöjd med mitt besök på Carglass i Hammarby sjöstad.
Jätte trevliga killar som jobbar där.
Bra service, snabba och duktiga på sitt jobb.
Bilen blev klar mycket tidigare än det var beräknat så inget klagomål där.
Att jag fick ett par nya torkarblad var som pricken över i. Stort Tack!!

Carglass® Sverige からの回答
Trots att jag var lite svår att få tag i, via telefon, efter första kontakten med Carglass, gav de inte upp. Vänligt bemötande via telefon och jag fick snabbt en tid som passade mig.

Carglass® Sverige からの回答
Otroligt trevlig och hjälpsam personal! Som, utöver det, gärna gav tips om vård av bilens rutor. Själva jobbet med att byta min stenskottsskadade framruta gick förvånansvärt snabbt: Mindre än en timme trots en sån där med sensorer! Dessutom rena och fräscha lokaler samt gott kaffe.

Carglass® Sverige からの回答
Carglass i Örnsköldsvik har super trevlig personal som är otroligt snabb och hjälpsam.

Carglass® Sverige からの回答
Carglass i Umeå är helt underbara! Snabba, snälla och man känner sig alltid lika välkommen och att de blir glada för att se en fast det är andra besöket på kort tid!

Carglass® Sverige からの回答
Stenskott lagat, nöjd kund. Fått tid samma dag jag bokat och det är inte vanligt numera. Duktiga killar i Librobäck Uppsala !!!

Fantastisk service av Malin och Thomas på Carglass Lidingö

Carglass® Sverige からの回答
Jättetrevlig personal som fixade rutan snabbt och smidigt i Uppsala. Utmärkt service - rekommenderar!

Carglass® Sverige からの回答
Gjorde ett byte av framruta 2024-12-05 på Carglass i Norrtälje!
Var lätt att boka! Hade fått en spricka i framrutan.
Fick tid snabbt och när jag lämnade bilen så fungerade allt perfekt! Bytet gick snabbt och personalen var mycket trevlig!

Carglass® Sverige からの回答
Lätt att få en tid som passade mig.
Bra hjälp med inskrivningen.
Lånebil (EL) - bra, dock ingen uppgift om hur stor självrisken var... jag hittade inget om detta när jag efteråt läste igenom villkoren... Dock såg jag att man var "skyldig" att ersätta en eventuell skada...? Är det hela kostnaden eller endast en självrisk? Jag kanske missade något... annars en mycket farlig villfarelse och kanhända en mycket dyr erfarenhet... SÅ - finns det en självrisk vi en skada?
Annars: Snabbt, bra och ett vänligt bemötande.

Carglass® Sverige からの回答
Bra och vänligt mottagande, fin och fräsch gratis lånebil (elbil), klara i tid och bra service.

Carglass® Sverige からの回答
Trevligt bemötande vid ankomst. Arbetet gick fortare än prognos. Allt funkade smidigt och snabbt precis som man vill ha det.

Carglass® Sverige からの回答
Carglass Ulricehamn isättning av framrutan gick fort allt såg bra ut. När jag kom hem såg jag att båda listor på framrutan stack upp vid taket. Jag ringde tillbaks och skulle komma in och få det tillrättat nästa vardag. Blev snopen när jag kom fram allt var stängt. Ringde Carglass och hon beklagade sjukdom. Sånt kan hända alla men man tycker det borde meddelas via SMS så man slipper köra 5 mil i onödan. Nu fick jag ny bokning i Falköping som åtgärdade det man glömt innan en trevlig kunnig kille som bara får bästa betyg

Carglass® Sverige からの回答
Bra bemötande och fixet för att jag skulle få en tid som passade mig.
Nya vindrutetorkare och monterade.

Carglass® Sverige からの回答
Lagat 2 stenskott i Skärholmen. Enkelt att boka, fick snabbt tid. Bra info på plats! Fint och vänligt bemötande med god information. Personalen gjorde ”det lilla extra”, fyllde på spolarvätska som fanns att köpa på plats. Extra plus för kampanjen där nya Bosch vindrutetorkare ingick gratis i jobbet. Vi kommer tillbaka.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。