Carl Hansen & SÞn レビュヌ 25

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har bestÀllt 2 CH25 fÃ¥töljer som kostade oss mycket pengar. Kvalitet pÃ¥ virket var under all kritik. Mycket dÃ¥lig virke. NÀr vi har försökt reklamera fÃ¥töljerna Ch25 skrev Carl Hansen & son att virket... もっず芋る

Jeg var forbi butikken i Carlsbergbyen, da jeg havde forelsket mig i Y-stolen - og jeg kommer helt sikkert igen! Fik virkelig god vejledning til valg af materiale, hvor der blev taget hensyn til min s... もっず芋る

Bestilte et CH327 bord med 6 Y-stole direkte hos Carl Hansen & SÞn. Leveringstiden blev overholdt, men der var en smule udfordringer med at fÃ¥ mÞblerne leveret den dag jeg havde mulighed for at modt... もっず芋る

Kontaktar mig efter order och vill höja priset pÃ¥ en bestÀllning, tar sedan bort en sak ur ordern och skickar utan att kolla med mig om jag fortfarande vill ha ordern en bekrÀftelse pÃ¥ resterande prod... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Carl Hansen & SÞn is a family-owned Danish furniture company based on the island of Funen.

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Dårlig behandling fra Carl Hansen & SÞn

Anmeldelse af Carl Hansen & SÞn

Vi har kÞbt 2 JÊgerstole (BÞrge Mogensen) hos Illum Bolighus.
Vi fik dem leveret d. 7. januar 2022.
Vi pakkede stolene ud og satte os i hver sin stol.
Vi fik en stor forskrÊkkelse, da den ene stol brasede sammen (personvÊgt = 70 kg).
Vi kontaktede straks Illum Bolighus, som hentede stolen og sendte den til fabrikken Carl Hansen & SÞn, som har produceret stolen.
Vi forventede, at fabrikken hurtigt ville sende en ny stol, som de jo skal iht. kÞbeloven.
De nÊste måneder rykkede vi via Illum Bolighus for den nye stol.
Den 18. marts, 10 uger senere, reagerede fabrikken på sagen. De kom frem til, at bruddet på stolen var så voldsomt, at det ikke kunne vÊre sket ved bare at sÊtte sig i stolen.
De afviser sagen som vÊrende en reklamation, og skriver at vi kan kÞbe et nyt stel til stolen for kr. 4755,-.
Hvorfor i alverden skulle vi dog mishandle en helt ny stol, som vi har kÞbt og betalt for?????
Det er en helt absurd tanke, som fabrikken lÊgger for dagen.
IfÞlge kÞbeloven ligger bevisbyrden hos firmaet inden for 6 måneder efter kÞbet, så fabrikken handler uden for kÞbelovens rammer.
Illum Bolighus valgte at betale fabrikken for et nyt stel.
Der gik på den måde 19 uger fra start til slut, fÞr vi fik den nye stol leveret fra fabrikken.
TÊnk, at et gammelt velrenommeret firma som Carl Hansen & SÞn, ikke bare kan erkende en produktionsfejl og erstatte stolen med det samme.

2022幎5月16日
Carl Hansen & SÞn ロゎ

Carl Hansen & SÞn からの回答

KÊre Leif Olsen,

Det er med stÞrste beklagelse, at vi lÊser dit review omkring din oplevelse vedrÞrende to JÊgerstole kÞbt gennem vores forhandler Illums Bolighus produceret af Carl Hansen & SÞn. Vi ser os selv som garant for god produktkvalitet og hÞj kundeservice, og vi er meget kede af, at oplevelsen ikke har levet op til jeres forventninger og vil gÞre vores yderste for at forbedre os.

Vi håber I bliver glade for jeres JÊgerstole.

De bedste hilsner,
Carl Hansen & SÞn

Höjer priser i efterhand

Kontaktar mig efter order och vill höja priset på en bestÀllning, tar sedan bort en sak ur ordern och skickar utan att kolla med mig om jag fortfarande vill ha ordern en bekrÀftelse på resterande produkter i ordern. Riktigt dåligt.

2021幎10月29日

ForfÊdelig kundeservice

ForfÊdelig kundeservice

Havde for 2 år og 3 måneder siden kÞbt et dyrt spisebord fra firmaet. Bordpladen flÊkker i vandret plan, en revne der vokser fra der hvor indskudspladen skal ind og ud på siden af bordpladen. Vi afleverer hele bordet til Lindegaard Poulsen, som bordet er kÞbt hos. Får svar tilbage, at det er os der har vredet i bordet.... vi har anvendt bordet udtrukket 4 gange, hvor det er betjent af 2 personer, netop for atgÞre det ordentligt. Et mÞvåbel til den pris bÞr kunne holde til at blive betjent. De svarer yderligere, at bordet nu er udgået af produktion, så der kan ikke engang kÞbes en ny plade til bordet. Jeg skal kÞbe et nyt bord. Det er fuldstÊndigt uacceptabelt. Måtte i Þvrigt vente 7 uger på et svar uden vores spisebord.

Hvordan kan man yde så dårlig kundeservice, når man slår sig op på at vÊre danskproduceret kvalitet? Hvordan kan man sÊlge en model, som man efterfÞlgende ikke kan levere reservedele til? Er det mon grunden til afvisningen? De kan ikke skifte pladen, da de ikke har flere?

Lindegaard Poulsen mente at de herefter tilbyder god kundeservice, ved at sige at jeg kan kÞbe et nyt bord med rabat. Nej, nej og atter nej.

Jeg troede ikke jeg havde kÞbte kinesisk kvalitet af vÊrste klasse i BIVA

2019幎3月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。