Har bestÀllt 2 CH25 fÃ¥töljer som kostade oss mycket pengar. Kvalitet pÃ¥ virket var under all kritik. Mycket dÃ¥lig virke. NÀr vi har försökt reklamera fÃ¥töljerna Ch25 skrev Carl Hansen & son att virket... ãã£ãšèŠã
Jeg var forbi butikken i Carlsbergbyen, da jeg havde forelsket mig i Y-stolen - og jeg kommer helt sikkert igen! Fik virkelig god vejledning til valg af materiale, hvor der blev taget hensyn til min s... ãã£ãšèŠã
Bestilte et CH327 bord med 6 Y-stole direkte hos Carl Hansen & SÞn. Leveringstiden blev overholdt, men der var en smule udfordringer med at fÃ¥ mÞblerne leveret den dag jeg havde mulighed for at modt... ãã£ãšèŠã
Kontaktar mig efter order och vill höja priset pÃ¥ en bestÀllning, tar sedan bort en sak ur ordern och skickar utan att kolla med mig om jag fortfarande vill ha ordern en bekrÀftelse pÃ¥ resterande prod... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Carl Hansen & SÞn is a family-owned Danish furniture company based on the island of Funen.
5560, Aarup, ãã³ããŒã¯
- carlhansen.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dårlig behandling fra Carl Hansen & SÞn
Anmeldelse af Carl Hansen & SÞn
Vi har kÞbt 2 JÊgerstole (BÞrge Mogensen) hos Illum Bolighus.
Vi fik dem leveret d. 7. januar 2022.
Vi pakkede stolene ud og satte os i hver sin stol.
Vi fik en stor forskrÊkkelse, da den ene stol brasede sammen (personvÊgt = 70 kg).
Vi kontaktede straks Illum Bolighus, som hentede stolen og sendte den til fabrikken Carl Hansen & SÞn, som har produceret stolen.
Vi forventede, at fabrikken hurtigt ville sende en ny stol, som de jo skal iht. kÞbeloven.
De nÊste måneder rykkede vi via Illum Bolighus for den nye stol.
Den 18. marts, 10 uger senere, reagerede fabrikken på sagen. De kom frem til, at bruddet på stolen var så voldsomt, at det ikke kunne vÊre sket ved bare at sÊtte sig i stolen.
De afviser sagen som vÊrende en reklamation, og skriver at vi kan kÞbe et nyt stel til stolen for kr. 4755,-.
Hvorfor i alverden skulle vi dog mishandle en helt ny stol, som vi har kÞbt og betalt for?????
Det er en helt absurd tanke, som fabrikken lÊgger for dagen.
IfÞlge kÞbeloven ligger bevisbyrden hos firmaet inden for 6 måneder efter kÞbet, så fabrikken handler uden for kÞbelovens rammer.
Illum Bolighus valgte at betale fabrikken for et nyt stel.
Der gik på den måde 19 uger fra start til slut, fÞr vi fik den nye stol leveret fra fabrikken.
TÊnk, at et gammelt velrenommeret firma som Carl Hansen & SÞn, ikke bare kan erkende en produktionsfejl og erstatte stolen med det samme.

Carl Hansen & SÞn ããã®åç
Meget professionel ogâŠ
Meget professionel og lÞsningsorienteret service
Tak til Diana og Christina fra kundeservice, der viste kvaliteten af servicen hos en virksomhed som CARL HANSEN & SÞn.
Mim bestÀllning blev restad
Mim bestÀllning blev restad. Fick då bra hjÀlp av kundsupport att bestÀlla dyrare grillvantar, utan att betala något mer. Snabbt svar, trevligt bemötande och kunnig kundsupport.
Höjer priser i efterhand
Kontaktar mig efter order och vill höja priset på en bestÀllning, tar sedan bort en sak ur ordern och skickar utan att kolla med mig om jag fortfarande vill ha ordern en bekrÀftelse på resterande produkter i ordern. Riktigt dåligt.
ForfÊdelig kundeservice
ForfÊdelig kundeservice
Havde for 2 år og 3 måneder siden kÞbt et dyrt spisebord fra firmaet. Bordpladen flÊkker i vandret plan, en revne der vokser fra der hvor indskudspladen skal ind og ud på siden af bordpladen. Vi afleverer hele bordet til Lindegaard Poulsen, som bordet er kÞbt hos. Får svar tilbage, at det er os der har vredet i bordet.... vi har anvendt bordet udtrukket 4 gange, hvor det er betjent af 2 personer, netop for atgÞre det ordentligt. Et mÞvåbel til den pris bÞr kunne holde til at blive betjent. De svarer yderligere, at bordet nu er udgået af produktion, så der kan ikke engang kÞbes en ny plade til bordet. Jeg skal kÞbe et nyt bord. Det er fuldstÊndigt uacceptabelt. Måtte i Þvrigt vente 7 uger på et svar uden vores spisebord.
Hvordan kan man yde så dårlig kundeservice, når man slår sig op på at vÊre danskproduceret kvalitet? Hvordan kan man sÊlge en model, som man efterfÞlgende ikke kan levere reservedele til? Er det mon grunden til afvisningen? De kan ikke skifte pladen, da de ikke har flere?
Lindegaard Poulsen mente at de herefter tilbyder god kundeservice, ved at sige at jeg kan kÞbe et nyt bord med rabat. Nej, nej og atter nej.
Jeg troede ikke jeg havde kÞbte kinesisk kvalitet af vÊrste klasse i BIVA