For dårligt til prisen
Jeg kÞbte i 2016 en SÞborg spisebordsstol. For nogle uger siden opdager jeg, at trÊ-stellet er revnet i begge sider der, hvor det samles og ryglÊnet bliver til siddeflade. Stolen har ingen skrammer eller skader, og står ellers nÊrmest som ny stadigvÊk - og vores Þvrige stole fra andre, danske designmÊrker som er kÞbt på samme tid fejler i Þvrigt intet.
Jeg er helt med på, at stolen jo efterhånden er 8 år gammel, men jeg havde selvsagt forventet mere af en spisebordsstol til denne pris og af et godt gammelt dansk mÊrke.
Fredericia har tilbudt et nyt stel til godt og vel 2.500 kr., da de ikke kender til en produktionsfejl på SÞborg-stolene. Jeg må sige det er et skuffende tilbud, isÊr set i lyset af, at jeg jo så om 8 år igen ikke er beskyttet i en lignende situation, som jo åbenbart sagtens kan ske uden der er tale om en egentligt og kendt produktionsfejl. Der kan vel ske enkeltstående konstruktionsfejl?
Ellers tak, Fredericia. Tror hellere jeg vil kÞbe et andet velrenommeret mÊrke som faktisk holder.