Casper Edens レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret i et forlÞb hos Casper og Niels, hvor jeg har fÃ¥et vÊrdifuld sparring og indsigter, der har gjort en stor forskel for min forretning. Materialet er super professionelt og nemt at brug... もっず芋る

Superkompetente og behagelige gutter, der brÊnder for deres arbejde med at hjÊlpe smÃ¥ virksomheder med et stÊrkt fundament og en tydelig digital tilstedevÊrelse. Mit faglige felt som naturvejleder... もっず芋る

Jeg var en del af en 5 dages Challenge med Casper og hans team. Jeg synes virkelig de var reelle og forlÞbet var utroligt givende..! Jeg valgte ikke at deltage i deres Ã¥rsforlÞb, da jeg pÃ¥ forhÃ¥nd ken... もっず芋る

䌁業情報

1. 教宀

圓該䌁業による蚘述

Casper hjÊlper coaches, konsulenter, terapeuter, eksperter og selvstÊndige med at opbygge en online-forretning baseret på deres ekspertise. Gennem vores mentorforlÞb har vi hjulpet mange mennesker med at opnå succes i deres forretning ved at give dem de nÞdvendige vÊrktÞjer og fÊrdigheder til at sÊlge deres viden online. Vi er engagerede i at stÞtte vores deltagere gennem hele processen

優良

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

1-1 forlÞb!

1-1 forlÞb!
Jeg var med i 1-1 forlÞb hos Casper og det var virkelig en Þjenåbner. Casper og hans team er utrolig dygtige. KÊmpe anbefaling.

2024幎9月16日

Jeg deltog i et gratis 5 dages 1-1

Jeg deltog i et gratis 5 dages 1-1 kursus i uge 38.
Jeg fÞler mig langt mere rustet til min selvstÊndige rejse efter dette forlÞb. Den viden jeg fik ud af det var banebrydende for mig! Jeg kan anbefale dette gratis forlÞb til dem der Þnsker at udvikle sig selv og sine kompetencer! Du vil ikke fortryde

2024幎9月20日

Jeg har netop deltaget i et 5 dages 1-1 forlÞb

Jeg har netop deltaget i et 5 dages 1-1 forlÞb hos Casper Edens, hvilket har vÊret en meget inspirerende og motiverende oplevelse.
ForlÞbet bestod af daglige videooptagelser indenfor forskellige relevante emner - herefter var der hver dag nogle opgaver og spÞrgsmål man skulle svare på, så undervisningen ikke blot var en monolog; men derimod aktiv lÊring og refleksion, som gÞr det nemmere at arbejde videre efter endt kursus.

Materialet var nemt at forstå, og opgaverne lige til at gå til :o)

2024幎9月9日

5 dages gratis online kursus

Jeg har vÊret på 5 dages gratis online kursus med Casper og hans team. Det har vÊret helt fantastisk - virkelig behageligt, professionelt, hÞj standard og meget lÊrerigt. Jeg har i den grad taget en masse ny lÊring med mig videre og kan kun give mine aller bedste anbefalinger.

2024幎9月13日

Gratis 5 dages kursus

Har lige afsluttet et gratis 5 dages online ivÊrksÊtter forlÞb hos Casper og hans dygtige medarbejdere. Det har vÊret super givende og inspirerende i forhold til rigtig mange ting i egen virksomhed. Gennem videoer og små opgaver, har jeg nu både fornyet motivation, ny viden og inspiration til at arbejde videre med.
Stor tak for denne gang.

2024幎9月13日

VÊrdifuld oplevelse

Jeg har vÊret på et 5 dages 1-1 forlÞb, og kan med god samvittighed, stÊrkt anbefale alle ivÊrksÊttere at benytte sig af Casper og hans team.

Letforståelig forklaring af teorier og strategier kombineret med en kompetent og hurtig sparring gÞr det hele til en vÊrdifuld oplevelse.

Med hjÊlp fra Casper og hans team er dine penge ikke en udgift, det er uden tvivl en god investering.

2024幎9月9日

Jeg anbefaler varmt Caspers forlÞb

Jeg anbefaler varmt Caspers forlÞb. Der er et velfungerede og professionelt uddannelsesmateriale, og jeg fÞler at der Êgte kÊres om kursisterne. Sidder med fornemmelsen af, at man virkelig lÊgger sig i selen for at kursisterne skal finde vej og nå i mål. Der gÞres også en del for at skabe netvÊrk kursisterne i mellem. Det er et ret godt forlÞb

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

Fantastisk hjÊlp til en nybegynder!

Som skolelÊrer med en ivÊrksÊtterdrÞm var jeg på helt bar bund, da jeg besluttede mig for at starte min egen virksomhed. Heldigvis fandt jeg frem til Casper Edens firma, som har vÊret en uundvÊrlig stÞtte i min rejse.

Jeg har fÃ¥et uvurderlig hjÊlp til bÃ¥de teknik, salg og markedsfÞring, som ellers ville have vÊret totalt overvÊldende for mig. PÃ¥ bare 8 uger fik jeg lavet en Facebookgruppe fra 0 til 1200 medlemmer – noget, jeg aldrig havde troet var muligt! Casper, Kim og Niels har med deres online videoer og kopiark har gjort det utroligt nemt for mig at lÊre alt det nye og forstÃ¥, hvordan jeg skulle gribe tingene an. De forklarer tingene pÃ¥ en mÃ¥de, som er nem at forstÃ¥, hvilket har vÊret fantastisk!

Det bedste ved hele oplevelsen er, at jeg har fÞlt mig hÞrt og stÞttet hele vejen. Jeg kan varmt anbefale dette firma til alle andre, der står som soloivÊrksÊttere og har brug for en hjÊlpende hånd!

Rigtig god dag til alle.
Mvh. Tanja Guldager
Undervisning i undervisning på FB
Tanjaguldager.com

2024幎8月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har virkeligt lÊrt meget

SelvfÞlgelig! Her er en rettet og omformuleret version af din tekst:

Jeg har deltaget i Caspers forlÞb det seneste år. Inden jeg tilmeldte mig, så jeg nogle af de videoanbefalinger, han har delt, og kunne genkende mig selv i flere af dem. Jeg er bestemt ikke blevet skuffet over forlÞbet; det har fuldt ud levet op til mine forventninger. Jeg har virkelig lÊrt meget af Casper og hans team.

2024幎8月27日

En virkelig professionel oplevelse

Dette forlÞb er yderst professionelt opbygget, og gennemtestet, idet Casper har gÃ¥et vejen selv.. Det er en fornÞjelse at vÊre en del af dette forlÞb hvor du i dit eget tempo kan opbygge din digitale forretning. Casper Edens og hans team er professionelle, lyttende, coachende og nÊrvÊrende, og det er tydeligt at mÊrke, at de ogsÃ¥ Þnsker dig succes😊 De giver sÃ¥ meget vÊrdi ud
. Jeg giver min varmeste anbefaling til dette forlÞb😊

Dbh

Lotte,
Talmark Work Life Balance

2024幎8月13日

Gode og professionelle

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Casper, Kim og Niels. Jeg har benyttet dem som sparrings- og samarbejdspartnere, og fået deres input på de områder som de er rigtig dygtige til.

De vÊret utroligt professionelle og dygtige til at skabe et godt samarbejdsmiljÞ. Og så er de også bare nogle gode gutter.

Deres venlige og imÞdekommende attitude har gjort det til en fornÞjelse at arbejde sammen med dem.

Jeg har fÞlt mig godt tilpas og tryg gennem hele processen, og det har vÊret tydeligt, at de har et godt kendskab til deres fagområde. Jeg kan anbefale dem til andre, der sÞger en pålidelig og kompetent samarbejdspartner.

2024幎8月14日

Businesscoaching for Små Virksomheder

Businesscoaching for Små Virksomheder

Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til alle mindre virksomhedsejere, der Þnsker at tage skridtet og blive en succesfuld online-virksomhed. Gode og dygtige businesscoaches står klar til at hjÊlpe dig med alt, hvad det indebÊrer.

Hos dem får du ikke blot adgang til et gennemtestet og effektivt koncept, som du kan kopiere og skabe resultater med, men også uvurderlig coaching på sidelinjen. Denne kombination af praktisk vejledning og personlig stÞtte gÞr det muligt for dig at få hjÊlp og inspiration til at skabe den virksomhed, du drÞmmer om.

Deres tilgang er både professionel og empatisk, og de formår at gÞre komplekse emner letforståelige. Jeg har fået uvurderlig indsigt i, hvordan jeg kan udvikle "Din Sundhedsguide" og optimere min forretning. Hver coaching-session har vÊret en kilde til ny viden og motivation.

Alt i alt har det vÊret en fantastisk oplevelse, og jeg ser frem til at fortsÊtte samarbejdet og se min virksomhed vokse med deres stÞtte. Hvis du sÞger kompetente og engagerede businesscoaches, der virkelig forstår at hjÊlpe små virksomheder med at lykkes online, så er dette for dig!

2024幎6月24日
自発的なレビュヌ

Virkelig professionelt oplevelse både i

Virkelig professionelt oplevelse både i forhold til undervisningsvideoer og coaching fra Casper og hans team.
Du får den hjÊlp, du har brug for - også vedvarende, hvor meget hjÊlp du end behÞver.
Jeg har virkelig mÊrket, at der er nÊrvÊr og en Êrlig stÞttende coaching til alle i gruppen.
Hvis du sidder fast og har svÊrt ved overskue din digitale markedsfÞring, så er dette forlÞb virkelig et unikt forlÞb, hvor du bliver taget alvorligt og får sparring fra Casper og hans team samt fra andre deltagere på forlÞbet.
Jeg har i mange år fulgt udlandske og danske udbydere af digital markedsfÞring - og dette forlÞb er fuldstÊndig i toppen af de forlÞb, jeg kender til.
KÊmpe anbefaling herfra, hvis du vil opleve succes med din virksomhed og dine produkter.
Mette Nordahl
Mette Nordahl ApS
- udvikling med systemisk opstilling i skoler og virksomheder.

2024幎6月24日
自発的なレビュヌ

Anbefales til dig som allerede har en god omsÊtning

Jeg kan på det varmeste anbefale forlÞbet til dig, der også har vÊret i gang med dit firma i nogle år og allerede har opnået en god omsÊtning.

ForlÞbet tager dig igennem alle de områder du har brug for, så du kan vÊkste endnu mere.

ForlÞbet starter med at du kommer til at arbejde med dit eget mindset og den del er helt afgÞrende for at du kommer til at lykkes godt med de metoder du efterfÞlgende kommer til at sÊtte i vÊrk.

Din kommunikation overfor din målgruppe vil du hurtig indse har en vigtig rolle i hvor godt dit salg kommer til at gå.

Casper tager dig i hånden igennem alle relevante emner og alt kursusmaterialet er gennemarbejdet og nemt at benytte.

Du har en enestående mulighed for at få sparring undervejs på prÊcis de udfordringer du mÞder og der er god tid sådan du får netop den hjÊlp du har behov for.

Jeg var selv usikker på om forlÞbet kunne bruges når jeg i forvejen omsatte for mere end 100.000 Kr. gennem en funnel, men jeg kan kun sige at forlÞbet har givet mig mange ideer til hvordan jeg har kunne forbedre min funnel og med et stort Þkonomisk udbytte som fÞlger.

Casper og hele hans team får de bedste anbefalinger herfra😊

2024幎5月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。