Jeg har vÊret i et forlÞb hos Casper og Niels, hvor jeg har fÃ¥et vÊrdifuld sparring og indsigter, der har gjort en stor forskel for min forretning. Materialet er super professionelt og nemt at brug... ãã£ãšèŠã
Superkompetente og behagelige gutter, der brÊnder for deres arbejde med at hjÊlpe smÃ¥ virksomheder med et stÊrkt fundament og en tydelig digital tilstedevÊrelse. Mit faglige felt som naturvejleder... ãã£ãšèŠã
Dette forlÞb er yderst professionelt opbygget, og gennemtestet, idet Casper har gÃ¥et vejen selv.. Det er en fornÞjelse at vÊre en del af dette forlÞb hvor du i dit eget tempo kan opbygge din digi... ãã£ãšèŠã
Jeg var en del af en 5 dages Challenge med Casper og hans team. Jeg synes virkelig de var reelle og forlÞbet var utroligt givende..! Jeg valgte ikke at deltage i deres Ã¥rsforlÞb, da jeg pÃ¥ forhÃ¥nd ken... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Casper hjÊlper coaches, konsulenter, terapeuter, eksperter og selvstÊndige med at opbygge en online-forretning baseret på deres ekspertise. Gennem vores mentorforlÞb har vi hjulpet mange mennesker med at opnå succes i deres forretning ved at give dem de nÞdvendige vÊrktÞjer og fÊrdigheder til at sÊlge deres viden online. Vi er engagerede i at stÞtte vores deltagere gennem hele processen
Oddesundvej 37, 6715, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
- casperedens@gmail.com
- casperedens.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har vÊret både på Casper onlineforlÞb og mastermind og er vild med det
Jeg startede på Caspers online forlÞb i 2021, og jeg er så imponeret over både indhold og coaching delen. Jeg hader smart i en fart typer, og derfor havde jeg valgt Casper. Det var så fedt at der altid er hjÊlp at hente, og flere gange ugentligt og at man altid fik hjÊlp til alt fra teknisk til coaching på mindset, og så lÊnge man havde brug for det.
Jeg har også deltaget på Caspers mastermind fra majs 2022 og til nu, og den ekstra coaching og hjÊlp med for her er endnu mere fantastisk.
Lige nu skifter jeg fokus fra online til en anden måde at lave forretning, men fordi Caspers forlÞb ikke bare er "lav et online kursus" så kan alle elementer bruges resten af mit arbejdsliv er jeg helt overbevist om.
Jeg tilmeldte mig fordi Casper virkedeâŠ
Jeg tilmeldte mig fordi Casper virkede som en Êrlig fyr og fordi jeg gerne ville lÊre lidt flere af de tekniske detaljer bag det at skabe et online salg. Casper er dygtig og det er hans team også og du kan altid henvende dig til dem for at få den hjÊlp du behÞver. Jeg giver dem 4 stjerner fordi de er dygtige og fordi jeg har kunnet tage alt det jeg behÞvede i min proces. Den sidste stjerne udebliver af den årsag, at jeg oplever at der er for stort et fokus på at omsÊtte for 100k og 250k, som for nogle virker som en motivation i sig selv. For mig er det harmonien i min livsstil i sin helhed, der står over pengejagten. Casper og Co gÞr det super godt, vi har blot forskellige slutmål.
Fantastisk netvÊrk og sparring
Jeg har vÊret med i lige knap et år nu og forlÞbet har rykket mange af mine tanker samtidig med at det er et fantastisk netvÊrk at vÊre en del af. Jeg har også rigtig god glÊde af de ugentlige sparringer, som hjÊlper mig videre hver gang.
En stor anbefaling herfra :-)

Casper Edens ããã®åç
Casper Edens forlÞb er fantastisk motiverende og business skarpt
Caspers forlÞb er fantastisk.
Jeg har fulgt Caspers forlÞb i knapt to år.
Jeg er en erfaren forretningsmand, der er gået ind i nye forretningsaktiviteter. Der havde jeg brug for ny viden.
Jeg blev overbevist af Caspers skarpe og enkle pointer og hoppede ind i forlÞbet.
I forlÞbet er jeg blevet imponeret over den konkrete og meget konstruktive viden som er tilgÊngelig og operationel.
Coachingen 2x/uge er på et meget hÞjt niveau. Casper er utroligt empatisk, skarp og motiverende på samme tid og han er rigtigt god til at forstå prÊcis din situation og business. Desuden så er det meget inspirerende og vigtigt at kunne lytte med i de andre deltageres parallelle forlÞb.
Og endeligt så er netvÊrket fantastisk og kulturen er sund og hjÊlpsom.
Jeg er generelt svÊr at imponere. Men her har jeg vÊret det/og er stadig rigtigt begejstret. Tak Casper

Casper er super dygtig!
Da jeg kÞbte forlÞbet var jeg allerede godt igang med at sÊlge onlineforlÞb, men valgte alligevel at tilmelde mig Caspers forlÞb for at kunne få lÞbende sparring med en der er lÊngere end mig.
Man må sige at det har taget min forretning til helt nye hÞjder og har helt bestemt vÊret alle pengene vÊrd. Af den årsag har jeg også valgt at fortsÊtte samarbejdet og meldt mig ind i Caspers mastermind.
Jeg kan varmt anbefale Casper og hans team! De er super dygtige og er en super god sparringspartner på en rejse hvor der må siges at vÊre mange op og nedture :)

Professionel
Professionel, dygtig, og i evig udvikling. Casper er den dygtigste til at lÊre dig at sÊlge din viden online, fordi han går vejen selv, har baggrund som giver ham bred viden og fordi han altid selv er på kursus hos de bedste i verden.
De varmeste anbefalinger fra mig
Heidi MÞller
GÃ¥ Mig Glad

Casper Edens ããã®åç
Kasper er en super kompetent underviserâŠ
Kasper er en super kompetent underviser og hans online program hjÊlper mig med at få min business til at vokse og giver mig de redskaber jeg mangler for at lave min egen forretning online og fysisk

Casper Edens ããã®åç
Caspers materiale er meget gennemfÞrtâŠ
Caspers materiale er meget gennemfÞrt og det er tydeligt at mÊrke at har solid baggrundsviden. Ham og hele hans team er til rådighed og hjÊlper en hele vejen igennem, hvilket var lige det jeg havde behov for. Jeg har ikke kun lÊrt at sÊlge min viden online, men også fået stor selvindsigt og det har Êndret meget i den måde jeg driver min virksomhed i dag.

Digital markedsfÞring, lÊringsplatform & Podcast
Casper har givet mig vÊrdifuld viden og inspiration i forhold til automatisering af digital markedsfÞring af min konsulentvirksomhed, hvilket betyder at jeg nu opnår endnu mere synlighed og kvalificerede kundeemner.
Der udover har jeg også gjort min virksomhed mere uafhÊngig af mig selv - ved at få etableret en podcast kanal og en online lÊringsplatform til glÊde for mine kunder.

Casper Edens ããã®åç
Fantastisk support og uundvÊrlig viden!
Fantastisk support og uundvÊrlig viden!
Casper Edens og hans team har vÊre en super god support til vores marketing og til at tiltrÊkke deltagere til vores forlÞb. HjÊlpen er altid lige ved hånden, så man fÞler sig aldrig alene eller at man er gået i stå. Hvis man ikke formår at rykke sig på forlÞbet, så er det selvforskyldt, så har du arbejdsmoralen i orden så skal du nok blive en succes!
Varmeste anbefalinger herfra! :)

Casper Edens ããã®åç
Super fedt forlÞb og meget lÊrerigt
Super fedt forlÞb og meget lÊrerigt. Det har gjort en stor forskel for os, og jeg vil klart anbefale det til enhver, som bare har den mindste interesse i at lÊre at sÊlge sin viden online!

Casper Edens ããã®åç
Solidt, ukompliceret og vÊrdifuldt forlÞb
Jeg må bare indrÞmme at Caspers solide og jyske tilgang er god. Han viser klart og tydeligt hvad man kan gÞre og hvordan man kan få succes med at sÊlge sin viden online. Hans udgangspunkt er, at ting tager tid. Og så kan man jo lige så godt gÞre det hele rigtigt fra starten af. Det er ikke noget quickfix. Men til gengÊld er han dygtig, behagelig og rigtig god at arbejde sammen med.
Og så er han ikke fÊrdig med at lÊre. Han investerer enormt meget energi og tid i at lÊse og lÊre af de bedste.
Hans tilgang er enkelt og ukompliceret. Hvilket gÞr det meget overskueligt. Jeg kÞbte hans forlÞb og fik slet ikke brugt det rigtig fra starten af. Men efter jeg er vendt tilbage til det vandt jeg hurtigt en 100K award.

Hjernerne bag Digitale Pionerer CasperâŠ
Hjernerne bag Digitale Pionerer Casper og co. er et team bag et stÊrkt forlÞb, som har fået sparket mig ud over scenekanten så jeg sÊlger mine forlÞb med terapi og heling til hjernerystelsesramte, så de får deres liv tilbage. Med Caspers hjÊlp i hans forlÞb har jeg solgt sundhed til mange hjernerystelsesramte. Jeg har lÊrt at vÊre digital og synlig, så de ramte kan finde mig. Tak for hjÊlpen Casper og co.

Casper Edens ããã®åç
Caspers forlÞb holder hvad det loverâŠâŠ
Caspers forlÞb holder hvad det lover⊠og mere tilð
Mit samarbejde med Casper Edens og hans team har gjort en afgÞrende forskel for min markedsfÞring. Det meget omfattende og detaljerede online-materiale i kombination med muligheden for ugentlige coaching, har fÞrt mig i mÃ¥l. Nu arbejder jeg blot for at optimere mit webinar og min Funnel. Jeg kan varmt anbefale et Digital pioner forlÞb ved Casperð

Casper Edens ããã®åç
Varme anbefalinger til hele teamet.

Casper Edens ããã®åç
Casper har rykket min forretning og mig selv
Caspers strategier og vÊrktÞjer virker. Punktum.
Jeg har nu i lidt over et år vÊret en del af Caspers mentorforlÞb, og det har uden tvivl vÊret den bedste investering i min forretning, EistrupWeb, men i lige så hÞj grad også i mig selv.
Jeg har fået en viden og ikke mindst sparring, der har rykket min virksomhed til nÊste niveau, og gjort, at jeg er meget tÊttere på mit mål og min drÞm, end jeg var for bare et år siden. Og så har mine bÞrn fået en far, der har tid og overskud til at vÊre nÊrvÊrende og sammen med dem, og så har ikke mindst min hustru, fået en endnu mere lykkelig mand.
Hvis du gerne vil skalere din forretning, have mere tid med din familie, men uden at arbejde flere timer om ugen, så kan jeg ikke anbefale Caspers forlÞb nok! Det er hele investeringen vÊrd - og mere til!

Absolut en alletiders oplevelse
Absolut en alletiders oplevelse. Forretningen kÞres udfra nogle gode basale kÞbsmandsprincipper såsom ordentlighed, tryghed og tilgÊngelighed. Desuden er teamet altid super positive og meget kompetente til det de laver. Tak for et godt forlÞb hos jer :-)

Fantastisk start :)
Er stadig i fÞrste del af forlÞbet, men er indtil videre meget begejstret og glad for det. Casper er yderst sÞd og rar at sparre med og hans program er meget forståeligt og let at komme videre med. Er ret sikker på at i vil få 5 stjerne af mig når jeg er fÊrdig med forlÞbet ;)

Fanstastisk forlÞb!
Fanstastisk forlÞb!! SpÊkket med al den viden man har brug for, tryghed i fÊllesskabet med de andre deltagere og super skarp og kompetent sparring hos Casper - fuld tilfredshed og alle pengene vÊrd :)