Charlottenlund Privathospital レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en tid hos Johan, med udredning af svimmelhed og kvalme. Jeg blev først taget så godt imod af de øvrige på klinikken, som var meget imødekommende og forstående - jeg fik lavet en hørertest... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Jeg valgte at få opereret bihuler her pga lang ventetid i det offentlige. Det var desværre en dårlig beslutning. Operationen blev foretaget hurtigt og med sødt personale, men derefter var der ingen hj... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fik foretaget bihulekirugi og reduktion af muslingeben (Kontomi). Fra udredning ved Jesper Balle til operation og efterundersøgelse. Kort ventetid og dybt professionelt personale. Hele vejen igenn... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 私立病院
  2. ・
  3. 病院

当該企業による記述

Charlottenlund Privathospital tilbyder undersøgelse, behandling og operation inden for flere end 10 specialer, herunder øre-næse-hals, dermatologi, kardiologi, reumatologi, gynækologi, søvn, psykologi og børneområdet (pædiatri og børnekirurgi). Alle patienter – børn såvel som voksne – vurderes og behandles af speciallæger eller autoriserede psykologer inden for det enkelte område, på hospitalet i Charlottenlund eller på en af klinikkerne rundt om i landet.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 18件

レビューを書く

Meget professionelt personale

Rigtig god oplevelse. Både ved konsultation og operation. Meget omsorgsfuldt personale

2022年9月15日

Kære Tina
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os og glæder os meget.
Mvh

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, både indlæggelse, og opration.
Meget venligt personale og super dygtig læge.
Jeg kan på det varmeste anbefale.
Privathospital Danmark

2022年5月10日

Kære Ruth
Tak for de pæne ord - det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse.
Imidlertid tror jeg ikke vi kan tage æren for denne, for du omtaler Privathospitalet Danmark, som ligger længere nede ad Jægersborgs Allé. Vi er privathospital for øre-næse-halssygdomme og ligger på Jægersborg Allé nummer 4.
Mvh Jacob

5つ星のうち5の評価

Jeg var så nervøs og ked af det fordi…

Jeg var så nervøs og ked af det fordi jeg tidligere havde været igennem en operation på et andet hospital, hvor både fuld narkose og opvågningen var meget slem. De lyttede og hjalp mig igennem hele forløbet. Selvom jeg igen blev syg i opvågningen tog særligt Tine sig bare så godt af mig. Det var en rigtig god oplevelse. Skønne mennesker!!

2022年9月12日

Kære Stine
Tak for de mange roser til personalet. Jeg har videregivet Tine din ros og det blev hun rigtig glad for.
Mvh

5つ星のうち5の評価

Fantastisk sted med meget professionelt og venligt personale!

Virkelig kun én stor anbefaling af Charlottenlund Privathospital. Alt personale er meget dygtige og kompetente og samtidig venlige, opmærksomme og omsorgsfulde. Kan godt give stedet min varmeste anbefaling og et kæmpe tak!

2022年9月1日

Kære CH
Tak for de flotte ord. Du har jo været igennem en hård omgang og det er netop i sådanne tilfælde, at vi gerne vil måles på hvordan vi løfter opgaven. Din flotte anmeldelse betyder derfor også rigtig meget for os.
Mange hilsner

Næseoperation

Fik foretaget en næseoperation af næseskillevæg mm.
Jeg har siden operationen (8 uger siden) haft så god luftpassage, at jeg ikke har brugt min allergimedicin, som jeg ellers har været afhængig af dagligt de sidste 30 år.

2022年4月21日

Kæmpe anbefaling!

Jeg har lige fået fjernet mandler hos Jacob, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Udover at være sindssygt dygtig, formåede han at gøre mig tryg ved hjælp af humor. Operationsdagen var også en tryg og behagelig oplevelse grundet det dygtige og søde personale, hvor især anæstesilæge Jeppe skal have en stor tak. Kæmpe anbefaling herfra.

2022年2月3日
5つ星のうち5の評価

Tak for et fantastisk forløb

Tak for et fantastisk forløb. Har kun roser tilovers for hele forløbet. Alt personale er topmotiveret for at give en god oplevelse, man har oplevelsen af at være "den eneste ene" - 5 stjerner herfra. Fagligt, vel nok nogen af landets dygtigste læger.

2022年1月27日

Forrygende dygtige :)

Jeg har fået lavet en udvidelse af tuba auditiva på øre-næse-halsklinikken i Charlottenlund og har kun de mest rosende ord! Alt er gået så nemt og jeg føler mig virkelig godt behandlet. Lige fra kontakten med sekretæren til undersøgelse og operation, har jeg følt mig i meget trygge hænder. Jacob er en virkelig dygtig kirurg og jeg er gået fra ikke at kunne flyve uden voldsomme smerter til at kunne flyve uden den mindste gene. Jeg endte på klinikken gennem frit sygehusvalg og kan kun anbefale andre at vælge dette sted!!!

2021年9月3日

Næseskillevæg

Endelig luft i næsen igen efter Næseskillevægsopretning. Helt igennem en god oplevelse. Forundersøgelse, operation og kontrol. Venligt-, rart- og kompetent personale. Tak for god behandling

2021年2月9日
5つ星のうち5の評価

Hr Fisker er altid frisk på lidt sjov…

Hr Fisker er altid frisk på lidt sjov og spas. det hjælper altid hvis man er lidt nervøs. han er ligeledes prof og grundig ud til finger spidserne med sit arbejde. klinikkens personale er søde og rare og hjælpsomme. alt i alt en flot klinik og min fulde anbefaling herfra.

2020年12月1日
5つ星のうち5の評価

Charlottenlund privathospital er noget…

Charlottenlund privathospital er noget helt særligt. Deres faglige håndværk er professionelt og seriøst, men det som gør dem til noget særligt er, at de møder deres kunder i øjenhøjde og ser dem som mennesker og ikke blot som patienter.
Da jeg kontaktede CP fornemmede de straks min desperation i telefonen og gav mig en akut tid. Og da jeg kom ind til lægen blev jeg mødt med omsorg, varme, humor og forståelse for min situation. Jeg gik fra klinikken med tårer ned af kinderne af glæde dels fordi jeg havde fået faglig afklaring på mit problem og var lettet, men også fordi jeg havde mødt en læge som havde udvist storsind og indlevelse. Han så mig og min desperation. TAK FOR HJÆLPEN

2020年11月28日

akuttid

Havde brug for en akut tid og kom til dagen efter. God og professionel undersøgelse samt aftale om opfølgende kontrol. Jeg er meget tilfreds.

2020年8月5日

Trustpilot エクスペリエンス