Superslechte service en onvriendelijk personeel. Denken totaal niet mee en ze zijn heel star. Lekker naar Pathé in Breda gaan!
Cine Support
レビュアーのコメントを見てみましょう
Update de cameratas werd vorige week bezorgd. "op 1 juli 2022 een cameratas besteld tbv €179 en dadelijk betaald met mastercard. geen email confirmatie gekregen van de bestelling.. telefonisch contac... もっと見る
企業が回答しました
Waarschijnlijk bleef mijn order hangen in het systeem. Echter, na contactopname (een paar dagen later), kreeg ik door dat het pakketje direct verstuurd ging worden. Volgende dag inderdaad netjes gelev... もっと見る
企業が回答しました
Duurder dan meeste zaken doordat ze verzendkosten pas gratis maken vanaf 100 euro, laat ik nou een product van 99 euro nodig hebben. Al goed denk er een klemmetje bij te bestellen van 5 euro. Duur... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Cine Support is opgericht door professionals uit de video- en filmindustrie. Als filmmakers uit Nederland ondervonden wij regelmatig het probleem dat wij voor een project bij verschillende online winkels een bestelling moesten plaatsen. Vaak omdat niet elke webwinkel dezelfde merken verkopen of omdat de een het niet op voorraad had. Daarnaast hebben wij gemerkt dat veel Nederlandse webwinkels niet altijd over de kennis van video en film producten beschikt, omdat deze vaak gericht zijn op de consument (in plaats van de professional) en meer gericht zijn op fotografie. De film en video markt blijft maar groeien, daardoor ontwikkeld de techniek zich in razendsnel tempo. De gangbare merken zijn verkrijgbaar in Nederland, maar voor nieuwe trends en ontwikkelingen ben je vaak verplicht om in het buitenland te bestellen. Wij willen graag verandering hierin brengen. Een online winkel die beschikt over: - Voldoende kennis over film- en videoproducten. - Professionele support. - Importeur en dealer van verschillende merken. - Betaalbare producten - Professionele gear.
連絡先
Tauber 52 B2.23, 2491 DA, Den Haag, オランダ
- +31 85 130 91 17
- helpdesk@cinesupport.nl
- cinesupport.nl
Bavalt goed
Goed antwoord gegeven op mijn vragen en produkt Eartec The Ultra Lite bevallen prima.

Goede gespecialiseerde webwinkel
Paar keer artikelen besteld en verliep prima.
Gespecialiseerd in o.a Z cam dus als gebruiker zal ik in de toekomst indien nodig zeker gebruik van Cine support maken.
Snelle levering en goede prijs
Top producten, behulpzaam bedrijf
Top producten, behulpzaam bedrijf
Ik heb begin 2020 een ZCam E2 S6 + complete rig besteld. Niet alleen waren de producten top, maar ze hebben ook goed geholpen in het perfectioneren van de rig aan de hand van mijn werk. Er waren wat complicaties m.b.t. een product, maar op het moment dat het werd aangekaart hebben ze er direct werk van gemaakt om het op te lossen.

Cine Support からの回答
Lange levertijden, retourbetalingen blijven uit!
Helaas niet aan te bevelen, de order duurde in totaal 3 maanden. Lange levertijd en na retour sturen kwam er geen geld retour. Na twee maanden wachten op geld maar besloten iets anders voor het bedrag uit te zoeken. Op diverse andere social media als Facebook was al te lezen dat sommige mensen al 6 maanden op hun geld wachten. Natuurlijk allemaal excuses als corona drukte, postNL drukte enz. gehoord. Als je 3-4 weken wil wachten op je product en niet retour hoeft te sturen/geld retour verwacht dan misschien!

Voor herhaling vatbaar
Voor herhaling vatbaar! Waar het in de grote retailshops in camerawereld nogal eens ontbreekt aan expertise is dat bij Cinesupport zeker niet het geval! Goede prijzen en goede persoonlijke afhandeling van de bestellingen. Meerdere keren besteld en het is voor herhaling vatbaar én aan te raden aan iedereen die goede gear wil kopen en daar iets meer informatie over willen krijgen dan alleen maar het tekstje op de website.
Kennis in huis
Ik had extra informatie nodig over de producten die ik wilde hebben, de persoon aan de andere kant van de lijn wist me enorm goed te helpen en had kennis van hele specifieke details. Erg fijn om te merken wanneer een partij het snapt! Ik kom zeker terug.

Een tip voor Cinesupport
Een tip voor Cinesupport: voeg de optie Pak je gemak van TPG post toe aan de verzend opties. Het pakket is nu 2 dagen lager onderweg doordat er twee vergeefse bezorgpogingen gedaan worden.
Goede snelle levering en tevreden over…
Goede snelle levering en tevreden over product.
Professionele afhandeling
Professionele afhandeling - scherpe prijs. Enkel de levertermijn die vermeld was werd niet voor de hele bestelling gerespecteerd, geen probleem, maar wat meer proactieve communicatie zou mooi zijn.
ik ben erg goed geholpen door…Eduart Goedhart
ik ben erg goed geholpen door Cinesupport, al meedenkend kwam ik tot het eindresultaat waarmee ik nu geweldig kan filmen. Ik heb gekozen voor de Zcam en Cinesupport is ook 1 van de weinige die hem voor zo een scherpe prijs kan aanbieden.
Geweldige en enthousiaste service
Geweldige en enthousiaste service. Een klein probleempje in de verzending werd gelijk verholpen en voor ik het wist stond het pakket in huis.
Top service en zeer kundige mensen!
De website blijft voor mij wel de achilleshiel maar de service is top net als de producten die ze verkopen!
Fantastische hulp bij het aanschaffen…
Fantastische hulp bij het aanschaffen van mijn camera en snel geleverd!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。