Cine Support

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Superslechte service en onvriendelijk personeel. Denken totaal niet mee en ze zijn heel star. Lekker naar Pathé in Breda gaan!

5つ星のうち1の評価

Update de cameratas werd vorige week bezorgd. "op 1 juli 2022 een cameratas besteld tbv €179 en dadelijk betaald met mastercard. geen email confirmatie gekregen van de bestelling.. telefonisch contac... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Waarschijnlijk bleef mijn order hangen in het systeem. Echter, na contactopname (een paar dagen later), kreeg ik door dat het pakketje direct verstuurd ging worden. Volgende dag inderdaad netjes gelev... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Duurder dan meeste zaken doordat ze verzendkosten pas gratis maken vanaf 100 euro, laat ik nou een product van 99 euro nodig hebben. Al goed denk er een klemmetje bij te bestellen van 5 euro. Duur... もっと見る

企業情報

1. カメラ屋

当該企業による記述

Cine Support is opgericht door professionals uit de video- en filmindustrie. Als filmmakers uit Nederland ondervonden wij regelmatig het probleem dat wij voor een project bij verschillende online winkels een bestelling moesten plaatsen. Vaak omdat niet elke webwinkel dezelfde merken verkopen of omdat de een het niet op voorraad had. Daarnaast hebben wij gemerkt dat veel Nederlandse webwinkels niet altijd over de kennis van video en film producten beschikt, omdat deze vaak gericht zijn op de consument (in plaats van de professional) en meer gericht zijn op fotografie. De film en video markt blijft maar groeien, daardoor ontwikkeld de techniek zich in razendsnel tempo. De gangbare merken zijn verkrijgbaar in Nederland, maar voor nieuwe trends en ontwikkelingen ben je vaak verplicht om in het buitenland te bestellen. Wij willen graag verandering hierin brengen. Een online winkel die beschikt over: - Voldoende kennis over film- en videoproducten. - Professionele support. - Importeur en dealer van verschillende merken. - Betaalbare producten - Professionele gear.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Perfect

prima service, ze denken goed mee en zijn pro actief! Kortom een no-brainer als het gaat om de aanschaf van je cinema spulletjes.

2020年6月16日

Uitstekend zaken gedaan

Uitstekend zaken gedaan.
Persoonlijk contact en duidelijke afspraken die nagekomen worden.

2020年4月25日

Hi Roy,

Thanks voor jouw review!

5つ星のうち5の評価

Cine Support is een zaak met kennis…

Cine Support is een zaak met kennis over het vak en aarzelt niet om te helpen! Bij de verschillende aankopen die ik al deed dachten ze mee met hoe ik mijn setup het best kon bouwen en wat ik daarvoor nodig had.

2020年4月13日

Cine Support 5/5

Cine support staat altijd klaar voor de klant en van product informatie voorzien ze je graag. Van de startende onderneming is vrij weinig te merken, ze hebben zat in huis. Hebben ze iets niet? Dan proberen ze hun best om jou te voorzien van dat ene item!
Tijdens de pre-order van mijn Z Cam F6 werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, ook zelfs voordat ik mijn track and trace binnen had.
Cine Support stond als eerste staande aan de frontlinie tijdens de release van Z Cam terwijl de rest toekeek. Zij staan echt achter het product en zijn daarom niet voor niets de officiele dealer van Z Cam. Daarbij denken ze met de gebruikers mee, zoals de Z Cam combi deals, zodat je camera via 1 webshop, dus met 1 winkelmandje compleet is!

2020年3月22日

Hi Marcel,

Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Super bedankt voor jouw warme woorden!

Goede support

Goede support. Toen de postbode niet kon bezorgen omdat ik er zelf niet was werd ik door Cine Support zelf gebeld om te vragen hoe ze mij kunnen helpen dat het pakket alsnog zsm bij me komt. Dat vind ik een top service!

2020年3月20日

Beste Matthias,

Bedankt voor jouw review! Wij staan graag klaar voor onze gewaardeerde klanten. Fijn dat jij onze service waardeert.

Super service!

Super service! Vriendelijk. Duidelijk informatie over producten. Geweldig geholpen. Thanks cine support 👍

2020年3月18日

Hi Fleur,

Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn dat jij onze service als positief hebt ervaren. Graag gedaan!

One stop Shop!

Ik heb al verschillende producten gekocht bij Cine Support. De Z cam met een BM5 Porkeys met allerlei extra's. Ook heb ik een Blackmagic Control Panel micro gekocht. Deze werd al binnen 3 werkdagen gelCine everd! Top service en top producten! Zeker mijn nieuwe place to be voor mijn aankopen.

2020年2月18日

aankoop Z_CAM e2-S6

Dit beginnende internet bedrijf heeft mij goed geholpen. Heb duidelijk een groot verschil ontdekt dus dit bedrijf en dr grote dozenverkopers.
Vaak werkt er maar 1 man die verstand heeft van het product.

2020年1月31日

Trustpilot エクスペリエンス