Cirkus Trapez レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er godt 15 Ã¥r siden jeg sidst var i cirkus, og det er 15 Ã¥r for meget, for hold k**t hvor hvor det sjov, hyggeligt og involverende for bÃ¥de mig og mine bÞrn. Der var bÃ¥de ild, cirkus hunde, heste,... もっず芋る

Cirkus Trapez er et mega hyggeligt og familie venligt cirkus hvor der er opvisninger for alle aldre Sjove klovne dygtige artister og specielt deres hunde nummer er super godt ikke mindst fordi at... もっず芋る

Rigtig fin oplevelse i Middelfart. Dygtige smilende artister, dyrene virkede til at have det godt. Vores 4 Ã¥rige var helt opslugt, og stemningen var helt tilpas til at hun kunne vÊre i det.... もっず芋る

Cirkus Trapez i Haderslev d. 14. April. Venligt personale men meget lunken oplevelse. En stor hest blev forskrÊkket i den lille manege og lÞb ud til publikum. Panisk stemning indtil heste... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Bravo

Bravo, absolut et cirkus, der er vÊrd at se! Giver gerne et stående applaus. Meget dygtige og enormt nÊrvÊrende artistister. Alle som en. Alle virker som en stor og glad familie, fra hele verden, i dette hyggelige cirkus. Alle var virkelig talentfulde og imÞdekommende. Og så er det i bÞrnehÞjde, mine bÞrn var fuldstÊndig opslugte af showet. Det er noget for alle aldre. Klovnen Ursula er genialt god. Popcornene er virkelig gode. Tak Trapez.

2023幎9月8日
自発的なレビュヌ

Godt lille cirkus med fin

Godt lille cirkus med fin underholdning. Datteren på snart 5 år var meget imponeret og os voksne var også underholdt godt. Selvom formiddagsforestillingen ikke fyldte teltet, så var stemningen god.
Lyden kunne der godt arbejdes lidt med. Mindre hÞjt musik, isÊr når der tales, kunne vÊre rart.

2023幎7月14日

Super oplevelse.

Showet i Esbjerg den 26/5-23 klokken 17.

Absolut en fantastisk aften, super underholdende, hyggelig og mange gode grin for både bÞrn og voksne.
Talentfulde og alsidige artister, der virkelig virker til at gå op i at underholde.

Dette var fÞrste gang min dreng (7 år) og pige (5 år) var i cirkus, både dem, deres far og farmor var rigtig godt underholdt, så de varmeste anbefalinger her fra.
Som sagt på vej ud af teltet, vi ses uden tvivl igen i 2024 :)

Rigtig gode popcorn, endelig nogen der ikke har tabt saltbÞssen i popcornene.

2023幎5月26日

Skuffende og kedeligt

Jeg er ked af at sige det, men jeg var virkeligt skuffet.

BÞrnene var gratis og tal for det, men jeg betalte som voksen.

Showet fangede hverken mig eller bÞrnene. Artisterne var egentligt ganske dygtige, men det hele virkede lidt falsk og jeg fornemmede absolut ingen glÊde blandt artisterne - Jeg fÞlte det var spild af tid og penge - So Sorry to say!!

2023幎5月25日
自発的なレビュヌ

Flot forestilling med alt et cirkus skal have

Rigtig flot forestilling med lidt af alt hvad et cirkus skal have. Flotte artister, der jonglerede, dansede og balancerede. Klovne, dyr og flotte dansere samt akrobater! Både min sÞn på 6 og jeg selv syntes det var et spÊnende show. Selv min 2 årige klappede lystigt med undervejs.
I pausen var der et fint udvalg af snack og drikke.
Vi var godt tilfredse.

2023幎4月23日

Aabenaa 22/4-2023

Aabenaa 22/4-2023.
FÞrste gang jeg var i cirkus. Syntes faktisk det var både sjovt og flere af artisterne fra sindssygt dygtige (en mand fra Ukraine og en kvinde fra Finland).
Det var prÊcist sådan man tror et cirkus er.

2023幎4月22日

Cirkus Trapez i Haderslev d

Cirkus Trapez i Haderslev d. 14. April.

Venligt personale men meget lunken oplevelse.

En stor hest blev forskrÊkket i den lille manege og lÞb ud til publikum. Panisk stemning indtil hesten blev fanget. Et held at ingen kom til skade.
Hesten egnede sig ikke til cirkus.

Dyrene kunne besÞges bag teltet i pausen. De havde ikke de bedste forhold.

Vil ikke stÞtte dette en anden gang

2023幎4月15日

Skuffende oplevelse

Der var desvÊrre strÞmafbrydelse flere gange og meget koldt i teltet, vi frÞs trods vintertÞj. Men det kan man leve med, det er trods alt december. 😊❄ men pausen endte med at vare 30 min. hvilket var lang tid at vente. Ingen kaffe at kÞbe. Flere numre var kedelige og ikke sÊrlig cirkus agtigte. Fx. flere af dem hvor publikum kom med pÃ¥ scenen. Og den med manden og kvinden med de to store piske gav ingen mening for de smÃ¥ bÞrn. TvÊrtimod blev flere bange for lyden af pisken der var sÃ¥ enormt hÞj. Venlige folk i selve cirkusset, men ikke pengene vÊrd, og lidt en langtrukken forestilling nÃ¥r det er fÞrste gang man er i cirkus.

2022幎12月17日