Cirkus Trapez レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er godt 15 Ã¥r siden jeg sidst var i cirkus, og det er 15 Ã¥r for meget, for hold k**t hvor hvor det sjov, hyggeligt og involverende for bÃ¥de mig og mine bÞrn. Der var bÃ¥de ild, cirkus hunde, heste,... もっず芋る

Cirkus Trapez er et mega hyggeligt og familie venligt cirkus hvor der er opvisninger for alle aldre Sjove klovne dygtige artister og specielt deres hunde nummer er super godt ikke mindst fordi at... もっず芋る

Rigtig fin oplevelse i Middelfart. Dygtige smilende artister, dyrene virkede til at have det godt. Vores 4 Ã¥rige var helt opslugt, og stemningen var helt tilpas til at hun kunne vÊre i det.... もっず芋る

Cirkus Trapez i Haderslev d. 14. April. Venligt personale men meget lunken oplevelse. En stor hest blev forskrÊkket i den lille manege og lÞb ud til publikum. Panisk stemning indtil heste... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

En blandet oplevelse!

En blandet oplevelse!

Jeg er normalt ikke den type person, som har lyst til at stÞtte cirkus. Men min snart 6-årige sÞn har det seneste år, snakket om at han gerne vil prÞve i cirkus. Så selvfÞlgelig skulle han have den oplevelse!

En kÊmpe kÞ, alt for mange mennesker, langtrukken - bÞrnene mister SÅ hurtigt interessen.

Programmet var egentlig ok, trods at vi ventede i nÊsten 20 minutter efter det skulle vÊre startet. Noget af det var det samme. Fred vÊre med det.

Trapez har i år haft en lille dreng med, som én af deres egne, og jeg vil skyde på at drengen hÞjst har vÊret 3 eller 4 år gammel. Han var ikke stor, men han var virkelig en sÞd og kÞn dreng.
Deres idé om, at han skulle håndtere en af deres store geder, er en virkelig sÞd tanke, og jeg kan godt se det sÞde i det.
MEN!

En ting er at trÊne med dyr, når der ikke er publikum og hvor der ellers er trygge og rolige omgivelser. Noget andet er, det er realiteten. Dyr der mÞdes med flere hundrede larmende og bevÊgende gÊster, og så får man en så lille dreng til at håndtere en ged, som er noget stÞrre end ham.
Geden gik hurtigere end drengen, som resulterede i, at drengen ikke kunne fÞlge med. Han blev slÊbt hen ad jorden, og var i fare for at blive trådt på og sparket.

Det er noget jeg håber Trapez lÊrer af fremadrettet. Jeg sad og var både chokeret og nervÞs for hÊndelsen.

Dyrene så ud til at have det fint, men jeg har stramt med at stÞtte sådan noget, og ved ikke om jeg vil besÞge cirkus igen.

2022幎4月28日

Virkelig en skuffende oplevelse

Virkelig en skuffende oplevelse at vÊre i Cirkus Trapez i dag. Forventningerne var hÞje eftersom det er 6 år siden vi sidst har vÊret i Cirkus. Men allerede da vi ankommer er det rent kaos, da man skal stå i en uendelig kÞ, for at kÞbe popcorn. (der var kun 1 kÞ og 1 der betjente!!!) Det tog 25 minutter.
Lyden skrattede og man kunne slet ikke hÞre, hvad de sagde.
Artisterne var okay, det var dog lidt ensformigt - de små mistede til sidst koncentrationen.
Vi går i hvertfald derfra og tÊnker "godt vi ikke har betalt for denne oplevelse".. Og det er bare mega Êrgerligt, da det jo er en Êldgammel tradition.

2022幎4月23日

Fin underholdning

Vi havde en fin aften med Cirkus Trapez her til aften. Langt det meste var rigtig god underholdning, og der var noget både for bÞrn og voksne. Det er skÞnt, at nogle holder fast i cirkustraditionen her post-corona. Kan anbefales.

2022幎4月21日

Ægte cirkus <3

Var til Open Air med familien og vores dreng på 3år

Fantastisk oplevelse, levende og meget autentisk. Man kommer helt tÊt på og man fornemmer virkelig at det er folk der brÊnder for cirkus.

Sjovt, underholdende og nÊrvÊrende. Varmeste anbefalinger!!!

2021幎9月5日
自発的なレビュヌ

Vi var til deres open air forestilling

Vi var til deres open air forestilling i august 2021. Lille hyggeligt cirkus. Meget underholdende for bÃ¥de bÞrnene (2 Ã¥r og 4 Ã¥r) og de voksne. Showet var forkortet til en times tid pga. at det var udendÞrs (taget pÃ¥ teltet manglede). Lidt problemer med vinden under jonglÞrnumrene men det tog bÃ¥de de og publikum med et smil. Fair pris. Kan klart anbefales 👍🏻

2021幎8月14日

Kuldioxid RÞvgfyldt telt

Shovet blev kaldt mini show og var egentlig okay.
Hvorfor jeg kun giver 2 stjerner er pga klimaet i teltet.
Teltet var fyldt med rÞg fra en dieselvarmkanon som varmede teltet op.
Både mig og min familie kunne smage rÞgen og det lugtede ikke sÊrligt rart hvilket gjorde hele oplevelsen dårlig.
Vi alle gik der fra med et trykkede hovede på grund af kuldioxiden i luften.
Jeg har gjort trapez opmÊrksom på det men ingen respons fra dem.

2020幎10月12日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort det.

Deres behandling af dyr er under al kritik!
Heldigvis er deres elefant Ramboline nu sat fri, så nu er der én mindre at behandle dårligt. ( At hun er sat fri har ikke vÊret med deres egen gode vilje. )

Elefanten var knÊkket og jeg håber at de en dag mister deres tilladelse til at drive cirkus.

2020幎7月6日
自発的なレビュヌ

Ok underholdning til prisen.

Ok underholdning til prisen.
Begge mine bÞrn på 2 og 5 år, var underholdt hele vejen igennem og kunne sidde stille. Alt i alt en fin oplevelse for bÞrnene.
Fra et voksen perspektiv, kunne det havde vÊret bedre. Selve historien om Yakari gik en smule tabt, af dårligt skuespil og knas med lyden.
Jeg vil dog sige, at akrobaterne og jonglÞren var intet mindre en top proffesionel og super gode. Dyrene var i fin foderstand og havde lÊrt mange sjove trix. TÊnker måske, at manegen ikke kunne rumme 5 store heste, der nÊrmest kravlede på hinanden- der var simpelthen for lidt plads.
Vi kunne godt have Þnsket os flere indslag med dyr og lidt mindre med danseshow og snak.

2019幎9月16日

Cikus Trapez

Cikus Trapez - jamen, når man tidligere faktisk har sagt "buuuh" til Benneweis - troede jeg jo at dette ville vÊre totalt lav-budget. Da vi så fik doneret billetter, ville jeg jo ikke sige nej. Begge mine bÞrn ELSKER heste. Vi kÞbte så lidt snack - som...jo, var "rimelig" i pris, men nu havde vi jo sparet på billetterne. Vi fandt en plads på bÊnken, og fandt hurtig frem til, at vi hellere ville have vÊret i logen :) Vi sad lidt uheldigt, men det var mere publikum-relateret. Nå, men så startede showet med skÞnne og smukke indianere der dansede og lavede akrobatik. Hele showet var fyldt med de smukkeste heste, hunde (ulve) og geder (som kommer rigtig tÊt på logerne). Nok er der ingen klovne (hvilket er helt fint med mig) - men lidt sjove inputs hist og her, så de små kunne få et lille grin. Selv var jeg meget fokuseret på akrobatikken, som var rigtig flot!
I pausen kunne man så få taget billeder med vovse og hyphest - og Yakari selvfÞlgelig. 80kr - og så fik man 2 billeder efter showet (og det var ikke pr person....begge mine bÞrn kom på billederne - så i princippet kun 40kr pr billede). Efter showet kunne man snakke med og få taget billeder med artisterne - hvilket var så fedt. Rigtig sÞde og imÞdekommende mennesker.
Ja, vi giver altså 4 stjerner - og vi kom også 2 dage i streg, da jeg vandt billetter på Facebook - her opgraderede jeg dog til loge-pladser - og så var alt bare lige lidt federe. Kan varmt anbefales hvis alt ikke skal vÊre så FANCY og snobbet.....men bare en fed oplevelse og lidt mere ned på jorden........og intimt! GlÊder os til 2020....

2019幎9月3日

Fint underholdt

Jeg havde min datter på 5 år med inde og se Yakari forestillingen. Der var ret varmt, så det var rart at der blev luftet ud både fÞr og i pausen. Toiletter var fine, dog ikke handicap venlige. Personalet var sÞde og hjÊlpsomme.
Smukke indianere, dans og dygtige artister, vi var fint underholdt. Meget imponeret af ham der jonglerede! Han kÊmpede sig gennem dansen men var i sit rette element med boldene i hånden!
Gederne, "ulvene" og hestene var dygtige og sÞde, og så ud til at have det fint bag kulisserne. Dog ville en hovsmed godt kunne bruges, og to af hestene havde grimen forkert spÊndt på?
Min datter var vildt bange for bamsen der gik rundt, men den forstod heldigvis min afvÊrgen og gik til andre bÞrn som havde en fest med den.
Vi gik derfra med smil på lÊben og en masse der skulle fortÊlles derhjemme!

2019幎8月25日

Min oplevelse

Jeg var inde og se cirkus Trapez her den anden dag.

Jeg ville sige at det var alle pengene vÊrd.

Dyrene har det rigtig godt, samt der er nogen dygtige kunstnere imellem.

Hvis man ikke får et smil på lÊben ved at komme i cirkus Trapez, er der noget galt med folks humor.

2019幎8月25日

Yakari show 2019 er ikke nogen succes

Yakari show 2019 er ikke nogen succes... Vores datter på 5 begyndte i 2. Halvleg at lede efter noget andet at lave... Vi burde vÊre gået som flere andre gjorde, men af respekt for Trapez gjorde vi det ikke.

Rimelig kedeligt cirkus, og dyrene kunne da et par småtricks, men intet vildt... Danserne var dygtige, men de faldt uden for emnet.. Der var ikke meget Yakari over det...

Derudover var toiletter slidt/Þdelagt og bar ikke prÊg af vedligehold. Der manglede blandt andet også papir til at tÞrre hÊnder i, men blev henvist til toiletpapiret da jeg gjorde opmÊrksom på det. Stejle trapper op til indgang i lastbil traileren hvor toiletterne var i gjorde at det ikke var venligt for kÞrestole eller Êldre

2019幎8月24日

Kan ikke anbefales.

Vi var inde og se det i går, jeg kan ikke anbefale det til nogen.
Jo der var nogle få godt indslag, men i det store hele langt under middel.
Rigtig dyrt når man tÊnker på hvor dårligt det var.
Stole dans skal der til, hvor Yakari står og slår tilskuerne med et rÞr, den leg fandt jeg en smugle til grin, og bestemt ikke sjov.
Jeg sad og måtte holde mig for Þrerne under det meste af forestilling det lyd og musik var alt for hÞjt.
Og til dem der overvejer at tage ind og se det, skal i bare vide at deres såkaldte loge, bare er nogle billige plastik stole.
Og så for det ikke skal vÊre lÞgn, så midt i forestillingen kommer der en bamse rundt og vil give hifive meget forstyrrende!!
Og ja, vil du ind og for taget et billede sammen med en hund og en hest, koster dette 80kr.
Alt i alt, er det lÊnge siden at jeg jeg har haft lyst til at gå fÞr noget er slut.

2019幎8月17日

Elendig cirkus

Aldrig i mit liv har mig og min familie oplevet vÊrre cirkus end trapez. Kunstnerne er super dygtige men ham yakari et simpelthen den dårligste skuespiller jeg i mit liv har set. De bygger en hel forestilling op på ham og hans hest som man faktisk kun ser to sekunder til sidst. Jeg kan kun råde folk til at holde sig vÊk de dårligste anmeldelser herfra

2019幎7月12日

Aldrig oplevet lignende ‘show’

Aldrig oplevet lignende - på den dårlige måde.
Pinligt, ja nÊsten pinagtigt at overvÊre. Heste og hunde kunne lidt tricks men derudover var der ikke meget show i det. Der var et par smukke kvindelige artister men resten var så dårligt skuespil, at det mindede om revy i folkeskolen. Som om man ikke måtte se dyrene, da de stod udenfor. Der var en mand, der på tysk råbte vi skulle gå vÊk, selvom vi var fem meter derfra. Og hestene vrinskede og hundene gÞede konstant, havde sådan en fornemmelse af at de led under det her bondefangeri. I pausen kom de med kamera og så kunne man få taget billede med en hund og indianerfjer på, prisen nÊvnte de fÞrst bagefter, 80 kr. Alt for dyrt og dårligt. Til samme pris har vi set Cirkus Mascot som var lille men velfungerende familiecirkus i ÞjenhÞjde. Jeg fortryder, jeg ikke tjekkede anmeldelser fÞr vi kÞbte billetter, men havde aldrig forestillet mig at noget kunne vÊre så rÊdselsfulde underholdning. Overvejede at gå i pausen. Tyve min pause også lige lÊnge nok og som om de med vilje ikke ventilerede teltet ved at åbne lidt op, så man skulle kÞbe ekstra drikkevarer. Slået alt for stort op og simpelthen vildt, vi skulle vÊre gået i pausen, for det var godt nok spild af tid.

2019幎6月27日