Not as advertised, front reception is uniformed and mislead the public. Rooms aren't good and neither is the service especially for a foreigner, they lie to you. Disgusting attitude. Degrading attitud... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket dÃ¥lig service. Ringde pÃ¥ deras tel:08 228228 Telefon avstÀngd. Fylde i kontaktformulr för att kunna Àndra min bokning, man fÃ¥r autobekrÀftelse att de svarar sÃ¥ fort sommöjligt. Under hela... ãã£ãšèŠã
TÀnk pÃ¥ innan ni bokar hotell pÃ¥ cityhotels att om nÃ¥got gÃ¥r fel i er bokning sÃ¥ gÃ¥r det inte att fÃ¥ tag i nÃ¥gon pÃ¥ telefon. HÀr sitter jag nu och har betalat för ett hotellrum som blev helt fel datum... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
rent och utrustat med det mesta men lite trÃ¥kiga rum lite fÀrg hade varit uppiggande nÃ¥gon tavla, nÃ¥gon textil i fÀrg. nÃ¥gra glada mysiga sÀngkuddar dÃ¥ hade det blivit en fyra. för femma krÀvs a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Cityhotels.com Àr en svensk hotellportal som Àgs av norska European Travel Group AS. Vi har ett nÀra samarbete med stora internationella bolag vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder tusentals billiga hotell vÀrlden över. Idag har vi en av de största hotell-databaserna i Skandinavien med över 200.000 hotell online.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det Àr nog första gÃ¥ngen som jagâŠ
Det Àr nog första gången som jag anvÀnder cityhotels och jag tycker det verkar onödigt krångligt att boka av. Jag måste ha en sÀrskild "blankett" och det fick mig nÀstan att boka av direkt och gå in på booking som jag brukar anvÀnda mig av.
Jag tror inte att ni förlorar något på om det Àr enkelt att boka av. Har jag bestÀmt mig för att inte bo på hotellet, så vill jag så snabbt som möjligt ta bort bokningen via mobilen.
VÀldigt oseriöst företag
VÀldigt oseriöst företag, svarar inte på telefon, lång tid innan svar på mejl, ingen riktigt bekrÀftelse vid avbokning.
Helt omöjligt att avboka det sistaâŠ
Helt omöjligt att avboka det sista dygnet trots att detta var möjligt för hotellet. Inget svar överhuvudtaget. Jag kommer inte att anvÀnda tjÀnsten igen.
LÀtt att hitta och lÀtt att betala
Enkelt och snabbt att boka.
Hemsidan var inte uppdaterad pÃ¥âŠ
Hemsidan var inte uppdaterad på CityHotels.se. Första och sista gången på denna hemsidan
Hittade snabbt och enkelt ett passandeâŠ
Hittade snabbt och enkelt ett passande hotellrum.
Ypperlig betjaning pa hotelletsâŠ
Ypperlig betjaning pa hotellets reception : Holiday Inn west Helsinki !
Varför zipcode om man Àr från Sverige?
Varför zipcode om man Àr från Sverige?
inga kön skall behöva anges inte heller ålder.
men kanske senior rabatt från viss ålder.
Först och frÀmst prisvÀrt
Först och frÀmst prisvÀrt, verkar ha lÀgsta priser vid jÀmförelse med andra hotellsidor. Bra utbud. I det stora hela vÀldigt nöjd!
Kan varmt rekommenderas
Kan varmt rekommenderas, hög standard, billigt, nÀra till allt inne i stan!
FrÀscht rum och duschrum
FrÀscht rum och duschrum. Trevlig personal i receptionen. Fri tillgång till kaffeautomat och en helt ok mÀttande frukost.
Fungerade utmÀrkt!
Lite svårt med navigering.
Underbar utsikt
Underbar utsikt, från hotellet! Trevlig personal!
Stort minus att det saknades aircondition på rummet!
Föredömligt enkelt och snabb hanteringâŠ
Föredömligt enkelt och snabb hantering av bokningen!
God information
Varning!
Svarar inte på telefon i något! land. Svarar inte på mejl!
Ger ingen bekrÀftelse på avbokningar.
Prov att ringa och mejla sjÀlv.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã