Not as advertised, front reception is uniformed and mislead the public. Rooms aren't good and neither is the service especially for a foreigner, they lie to you. Disgusting attitude. Degrading attitud... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mycket dålig service. Ringde på deras tel:08 228228 Telefon avstängd. Fylde i kontaktformulr för att kunna ändra min bokning, man får autobekräftelse att de svarar så fort sommöjligt. Under hela... もっと見る
Tänk på innan ni bokar hotell på cityhotels att om något går fel i er bokning så går det inte att få tag i någon på telefon. Här sitter jag nu och har betalat för ett hotellrum som blev helt fel datum... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Cityhotels.com är en svensk hotellportal som ägs av norska European Travel Group AS. Vi har ett nära samarbete med stora internationella bolag vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder tusentals billiga hotell världen över. Idag har vi en av de största hotell-databaserna i Skandinavien med över 200.000 hotell online.
Stortingsgate 10, 0161, OSLO, ノルウェー
- +46 (0)8 228 228
- support@cityhotels.com
- cityhotels.com
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
När ni krånglar till allting med…
När ni krånglar till allting med finstilt extrakostnader blir allt enbart ett besvär. Att det är besvärligt att avboka gör hela saken värre, då jag behöver två nätter två dygn senare än första bokningen. Ni är sämre än alla jag stött på tidigare ( och flickväns bokningar) vi reser mycket på i jobb och på semester. Ert sätt ( enligt ovan ) är ett utmärkt sätt att tillse att ni blir så lite använda som möjligt.
Vänligen
Jonatan Moses
Hotelet är myck fin och ren
Hotelet är myck fin och ren. Maten är gött och personalen i receptionen är nästan trävliga inte alla men kluben jag accepterar inte för att de säyer du måste betala och de bästelar shampain och drink utan att du vet.
Utan kluben allting var bra.
Mycket dålig service.
Mycket dålig service.
Ringde på deras tel:08 228228
Telefon avstängd.
Fylde i kontaktformulr för att kunna ändra min bokning, man får autobekräftelse att de svarar så fort sommöjligt. Under hela dagen ingen svar.
Hel kass att ha att göra med er.
Detta var första och sista kontakt med er.
Funkade smidigt utan strul att boka.
Detta hotell i Lund var Såå trevligt.
Detta hotell i Lund var Såå trevligt.
Underbar personal.
Fantastisk frukostbuffé samt kvällsbuffé.
Fina rum
Vi kommer snart åka dit igen fast vi inte har så långt dit.
Mvh: Pia o Sonja rum: 307 😘
Mycket trevligt och mysigt hotell med…
Mycket trevligt och mysigt hotell med en fantastiskt trevlig hotellchef 👍
Min upplevelse har mera att göra med…
Min upplevelse har mera att göra med att jag inte kunde köpa hotellrummet "öppet"! Det gick inte ens att betala för något avbeställningsskydd!
Dåligt städade rum
Dåligt städade rum. Helt ok frukost. Läget för ocentralt. Inga riktiga parkeringar!
Bra hotell att bo på i Stralsund
Bra läge
Bra läge. Gångavstånd från tågstationen. Fina rum. Frukostbuffén har allt man kan tänka sig.
rent och utrustat med det mesta men…
rent och utrustat med det mesta men lite tråkiga rum lite färg hade varit uppiggande någon tavla, någon textil i färg. några glada mysiga sängkuddar då hade det blivit en fyra. för femma krävs att restaurangen är öppen varje dag! och lite längre än till kl 22 i bar o restaurang en lördagkväll. Bra med läckra smörgåsar i glasskåp att köpa. margot med sällskap
Hyggligt enkelt och kvittens på bokning…
Hyggligt enkelt och kvittens på bokning i stort sett omgående
Mardröm och allvarlig händelsen på…
Mardröm och allvarlig händelsen på Yasuragi hotell
Jag var inbjudan från min arbetsplats till att deltaga på ett möta på Yasuragi hotell, Saltsjö-Boo, Hasseludden, Hamndalsvägen 6.
Efter avslutning av långarbetsdag gick vi till restaurangen. Jag tuggade den första skeden av efterrätten där var något mycket solid som kom i munnen, jag kände plötsligt stark smärtan med en röst för att bryta tänderna. Jag blev chockad och spottade allt var i munnen. Jag kunna inte stanna kvar längre på restaurangen pga. starka smärtor och obehagligheten i munnen.
Jag var på restaurangen vid händelsestiden tillsamman med ca 20 av mina kollegor, ca 10 av dem var specialist läkare. Alla var närvarande vid händelsen, en av dem undersökte mig direkt berättade att där finns stor tandspricka.
Jag lämnande restaurangen lugn utan störning eller att kritisera personalen med hög röst som respekt till mina kollegor och gästerna.
Jag gick omedelbart till receptionen och berättade för receptionisten om alt som hände med mig, hon var mycket sympatisk med mig, skrev skada rapport, ringde till restaurangens ansvarig, han kom direkt, var ledsen och bad om ursäkt.
Jag träffade dagen efter en av cheferna C. E, var också sympatisk med mig, lovade mig att hotellet ska betala min tandbehandling, han skrev namn, e-mail och telefonnummer på litet blad och lämnat till mig för att lämna tandläkares räkning till honom efter tandläkare besök.
Jag har lämnat till honom efter tandläkare besöket som behandlade mig för akute besvär och har plan för komplettering behandling på kommande veckorna.
C. E fick tandläkare räkning från mig och gick till sin chef och kom tillbaka till mig efter ett par minuter, berättade att chefen godkänna betalning, han kopierade tandläkares räkning och lämnade originalen till mig.
Hotellets VD har mejlet mig efter 3 dagar berättade att hon vill undvika att acceptera juridiska, ekonomiska och kontroversiella ansvar för händelsen pga. jag har inte sparat med mitt spott eller vad spottade ut från munnen som bevis، även ingen av personalen frågade mig om det vid händelsen eller dagen efter?!
Det förstår jag inte hur man vågar kräva från en skadad människa som har fått plötslig allvarlig smärta och chock att ha koncentration vid händelse tiden och fokusera på att samla sitt spott som och visar det efter ett par dagar till VD som bevis för försummelse.
Det förstår inte als varför Yasuragi hotells VD försöker till varje pris att försvara misstaget på hotellet och tänker inte på gästernas liv, hälsa och ekonomi.
VD på Yasuragi hotell tror inte på receptionisten, resturangansvarig, 2 chefer lovade mig och, det är säkert att de har delegering från henna att lösa gesterna problem. Hon tror inte heller på tandläkares bevis om akut tandbehandling och behandlingsplanering och mina kollegor.
jag vill bara informera att man som gäst på Yasuragi hotell inte ska tro på chefernas loft på pga. där finns en VD på hotellets har ingen respekt för de löften som cheferna på hotellet ger till gäster. Gästerna måste vara dobbelförsiktiga med matten i restaurangen, kan orsaka skador och hotellet har inget ansvar för restaurangpersonalen försummelser. Hotellet har en VD som är mycket bra försvarare.
Användarvänlig sajt
Enkelt att navigera på sidan och boka hotell. Inga direkta svårigheter att hitta dit man ville gå.
Astoria hotell - ett stenkast från stranden
Astoria hotell har ett bra läge nära stranden och med gångavstånd till Santa Catalina busstation och bl a flygplatsbussen. På taket finns pool med solstolar och en stor trevlig bar. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam. Sängen är bra, airconden fungerar men belysningen i sovrummet kunde vara bättre. Tyvärr drar kvaliteten på maten och matsalen, som är slamrig och trist, ner betyget.
Om du har möjlighet ska du besöka Alfredo Kraus auditorium, 15 minuters promenad längs stranden, och lyssna på en konsert! Huset är vackert, där det blickar ut över havet, med underbart ljusinsläpp och akustik, ett minne och en känsla att bevara.
Jag betalade hotellet direkt via er men…
Jag betalade hotellet direkt via er men dom pengarna verkar inte ha nått hotellet så nu har jag måsta betala två gånger.
Mycket bra!
Väldigt enkelt att hitta boende som passar en. Mycket bra detaljer och beskrivningar på boenden.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。