Clinic63 レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn bovenooglidcorrectie ging echt soepel, ook het verwijderen van de hechtingen. De omgang met Babak en mehrnaz voelde duidelijk maar tegelijk gezellig, ik ben gewoon erg tevreden met hoe alles verl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al Karen klant en nog nooti teleurgesteld in de behandelingen. Ik waardeer vooral dat het advies eerlijk blijft en dat er niet zomaar iets wordt aangeraden.

5つ星のうち5の評価

I had an eyelid surgery with dr Ali Koohbori, a very friendly and professional dokter. After 6 months check up I asked if he could remove a little extra skin. (am a perfectionist) Without hesitag... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1 ster is nog teveel voor deze kliniek, je wordt als een hond behandeld, stellen je niet gerust,het is er ontzettend vies,lopen in operatie kleding naar de balie en andere ok kamers in. Nazorg is er n... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. スキンケア クリニック
  2. エステティック サロン
  3. 化粧品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 52

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Consult lipolaser onderkin bij dr.Ali…

Consult lipolaser onderkin bij dr.Ali gehad was zeer vriendelijk en duidelijk,week erna op zaterdag 1 feb de lipolaser onderkin in Amsterdam gedaan en dr.Babak de verdoving gedaan en dr.Ali de liposuctie lipoaser alles ging heel goed voelde me erg op mijn gemak.vandaag de hechtingen eruit gehaald door dr.Ali en niets van gevoeld en zie al groot verschil dus erg blij

2025年2月6日
5つ星のうち5の評価

Echt super geholpen door dr Ali hij…

Echt super geholpen door dr Ali hij heeft botox bij mijn ogen gedaan en nog nooit heeft een arts zo goed geprikt. De meeste artsen zeggen dat ze onder je oog niet kunnen prikken. Ali doet dat wel en geen rimpel te zien. Vriendin van mij ook de zelfde ervaring🙏

2025年2月1日

Al meer dan 6 jaar tevreden klant

Ik ben inmiddels al meer dan 6 jaar vaste klant bij Babak voor Botox-behandelingen, en ik ben altijd tevreden! Ik krijg ook regelmatig complimenten over zijn werk. Babak is niet alleen professioneel en deskundig, maar ook altijd vriendelijk en positief. Hij geeft waardevolle adviezen en denkt met je mee zonder iets op te dringen. Je voelt je gehoord en begrepen, wat het vertrouwen in zijn expertise alleen maar versterkt. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen en zal hier zeker nog lang blijven terugkomen!

2024年10月21日

Heel tevreden altijd bij Babak

Ben vandaag naar Babak gegaan, en wilde kaakkijn doen, en is zo eerlijk om te zeggen dat ik dat beter niet kan doen omdat ik een bredere kaak gaat krijgen, daarom niet gedaan heel eerlijk van Babak maar wel andere dingen gegaan en zoo mooi resultaat. Ben er zo blij mee. Hij is de beste🙏🏻

2024年10月20日
5つ星のうち1の評価

Wat respectloos en onprofessioneel!!!

Wat een onprofessionele, onorganisatorische, onempatische maar ook zeer slecht communicatieve organisatie. Ik zou geen enkele behandeling toevertrouwen aan deze mensen.
Misschien als je geluk hebt, en er gaat niks fout dan zou je goed mee weg komen. Maar ik weet zeker als er maar iets fout gaat of een complicatie is dan hang je wel bij deze organisatie. Ze zijn noch bereid of in staat überhaupt om wat voor je te betekenen. Zeer slecht en ik vind één ster eigenlijk al teveel. Conclusie; ik ga nooit meer terug en ik zou het afraden.

2026年9月8日
5つ星のうち5の評価

Amazing clinic, very professional and attentive

Amazing clinic - super professional and attentive. I had a free consultation first, and was talked through the options. Then I made an appointment, the staff followed up a few days before the appointment to help me fill in the forms, gave me all info. The surgery itself went well, I always felt in good hands, they followed up 2 days later to check on me. Great place, competitive prices, experienced and very friendly staff, can recommend!

2024年8月21日
5つ星のうち5の評価

Ik kom al jaren bij dr Babak

Ik kom al jaren bij dr Babak. Ik heb ook wel eens een “goedkoper” uitstapje gemaakt wat altijd een hoop spijt als gevolg had!!
Dr Babak is bloed eerlijk maar lief en gewoon de beste!!
Ik ben geweest voor fillers, Botox en een co2 laser behandeling.

2024年8月27日

Clinic63 dr Babak

Ik kom al een aantal jaar bij Clinic63 bij Babak. Hij is altijd heel eerlijk, geeft het juiste advies en stelt me erg op mijn gemak. Ik raad het zeker aan om bij hem een behandeling te laten doen.

2024年8月27日

Trustpilot エクスペリエンス