Club La Santa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg befinder mig lige nu pÃ¥ La Santa Sport. Er her for 4 gang. FÞrste to Ã¥r havde vi en dejlig ferie med ingen problemer, det er dog blevet vendt til store frustrationer, isÊr i Ã¥r. Sids... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Er kommet pÃ¥ CLS igennem mange Ã¥r. Stedet er bare blevet ringere og dyrere. PÃ¥ seneste tur i uge 5 var stedet prÊget af ombygninger, stÞj, rod, manglende vedligehold og fortsat meget hÞje priser i for... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

I'm here 2 weeks after reopening. Its not really a nice experience. I didn't get the room i booked, even the hotel is almost empty. this one is quite dark and noisy. The food provided is changin... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SÃ¥ er 14 skÞnne dage pÃ¥ CLS ved at vÊre slut. Altid et venligt smil eller hej fra de ansatte. Stort ros til personalet pÃ¥ surf stationen 🀙🏻 Men syntes det er tid til lidt bedre udstyr til de... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. スポヌツ ツアヌ代理店

圓該䌁業による蚘述

Club La Santa er verdens stÞrste aktive legeplads. Beliggende på den smukke kanariske Þ Lanzarote, hvor mere end 80 gratis sportsfaciliteter venter. GlÊd dig til fantastisk klima, sport, samvÊr og afslapning for alle aldre.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Kommer igen og igen og igen

Er kommet her i gennem mange år. Og elsker og komme her igen og igen. Jeg er ikke den store sportmand, men nyder og komme der alligevel og spille ketcher sport. Stemningen er rigtig god. Og folk er flinke og rare. Man fÞles som en stor familie.

Kan kun anbefales, men pas på du bliver bidt af det :)

Eneste minus er at flyvemaskinen fra Billund er en gammel hund efterhånden. Den er uden entertainment overhovedet :) og det er jo en mellemlang flyvning.

2016幎7月4日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig mad!

Vi var der mens La Santa var uder renovation og det gik faktisk fint.
Fede sports oplevelser og nye hold. Dejlig pool område, men livredderne talte slet ikke engelsk/tysk/fransk, så hvis du havde et problem var det umuligt at få hjÊlp!
Maden er elendig på all inclusive restauranten og svarede slet ikke overens med at mange kommer for at dyrke sport, leve sundt, sÊtte gang i et vÊgttab. Vi lever sundt når vi er hjemme og vil ikke fyldes med junk når vi så dyrker god sport. Det er modsigende når La Santa bryster sig af at vÊre et sted man gÞr noget for kroppen og så samtidig servere så dårlig mad.

GÞr noget ved maden - server mad der svarer til sund livsstil, fjern junkfood! AnsÊt en kostvejleder hvis I ikke ved hvad sund mad er.

2016幎4月30日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk feriested for alle aldre..

Super sted at holde ferie, isÊr for de aktive og for bÞrn. UbegrÊnsede muligheder for at udfolde sig fysisk eller blive forkÊlet.

Alt personale er utrolig venligt og meget professionelle og alle "systemer" og logistik fungerer bare.

GlÊder mig til at se de nye lejligheder og faciliteter, når det er fÊrdigt.

2012幎8月2日

Tue NÞrgaard

Har vÊret på ferie dernede indtil videre 2 gange.

For dem der ikke ved det er det et motionssted med udfordringer for så at sige folk i alle sportskategorier og trÊningstilstande.
Jeg har aldrig oplevet et sted hvor der er en så god atmosfÊre, stor ros til personale og instruktÞrer, for at elske deres arbejde.
Jeg har primÊrt vÊret dernede for at cykle og personalet er altid flinke til at anbefale en god tur og de guidede motionsture er osse i top.

Stedet er af Êldre dato og det bÊrer lejlighederne prÊg af derfor kun 4 ud af 5 stjerner, dertil skal siges at det er yderst begrÊnset hvor meget man er på sit vÊrelse, de fleste er der kun for at sove og spise.

2011幎7月14日

Dyrt men godt

Har besÞgt La Santa 8 gange, fÞrste gang for 20 år siden, senest for fire år siden.

Nogle af vores bedste ferier har vÊret på La Santa. Det er svÊrt at beskrive hvad det prÊcist er, for lejlighederne er generelt trÊtte og mangler både opvaskemaskine og aircondition, men der sker noget med en når man får rÞrt sig og hygget sig med familien.

Green team er enestående og komplekset har alle faciliteter man kan tÊnke sig - at det hele er ved at vÊre lidt slidt kompenseres af at stedet er så veldrevet.

Vi elsker poolbaren (frokost), morgengymnastikken og showaften på torvet.

2011幎7月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス