En oplevelse som aldrig fÞr. FÞr havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprÞvening ned pÃ¥ kontoret der gik ikke lÊnge fÞr vi blev enige om at det var perfekt sÃ¥ det skulle s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig fedt initiativ med et sundere alternativ til kaffe og klassiske koffeindrikke det er bestemt en spÊndende retning. NÃ¥r det er sagt, oplever jeg desvÊrre, at smagen ikke lever op til for... ãã£ãšèŠã
Marcus er sÃ¥ passioneret og glad for at dele til rejse med clutch, pÃ¥ en mÃ¥de hvor man ikke tÊnker âkÊft jeg skal scrolle videreâ. Fedt med engagement og lidenskab for sit produkt. Drikker dem selv... ãã£ãšèŠã
EDIT: Hej Clutch, Det har i sku da os ret i. Jeg lÊste lidt forhurtigt... ------------------------ No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mÊngde koffein ift. ca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernÊring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriÞst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernÊringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gÞr det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores fÞrste produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understÞtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernÊring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fÊlles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fÞdevarekoncepter. I Clutch Nutrition Þnsker vi at gÞre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernÊring og dens betydning for en bedre livsfÞrelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernÊringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernÊring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernÊring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan vÊre en udfordring at fÞre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal vÊre nemmere for alle at udnytte funktionel ernÊring, men på en måde, hvor man ikke behÞver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stor anbefaling til erhvervsdrivende
Stor anbefaling til erhvervsdrivende
Vi har i JustGrow og God Isolering brugt Clutch de sidste par uger som alternativ til sodavand og energidrikkene, med henblik på at Þge fokus og effektivitet.
Det lever meget klart op til de fordele som det reklamerer med. Ens energi og humÞr i lÞbet af en dag er stabilt og har ikke de her udsving, som ofte kan påvirke et kontor negativt.
Det er vigtigt at sige, at når man drikker noget som er sundt, kan man ikke forvente at det smager af rÞd cola. Vi oplevede dog at efter et par dage med Clutch, blev smagsoplevelsen den samme som ved en sodavand. Det handler bare om hvad dine smagslÞg er vant til.
Driver du et team og oplever udfordringer med energi eller fokus i lÞbet af dagen, ville jeg klart anbefale at prÞve Clutch af og mÊrke forskellen på egen krop.
5-Stjerner herfra til Marcus og holdet bag Clutch

Clutch Nutrition ããã®åç
En fornÞjelse at serverer drikkevareâŠ
En fornÞjelse at serverer drikkevare med omtanke for sundhed til mine medarbejdere og familie. Kan varmt anbefales

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter - vi oplever generelt på vores arbejdsplads, at vores folk fravÊlger normale koffeinholdige energidrikke såsom CocaCola etc. med disse alternativer, og det hjÊlper vores folk til at bevare en lÊngere koncentrationsevne og generel stamina. Kaffemaskinen på kontoret er dog ikke fjernet, men det har bestemt hjulpet på de andre drikkevarer! :)

Mere af det!
Clutch Nutrition har virkelig et godt produkt, og jeg er stor fan af konceptet bag deres drik. Smagen er generelt rigtig god, og det er klart en drik, jeg har nydt â jeg har efterhÃ¥nden drukket over 50+ dÃ¥ser! Dog mÃ¥ jeg sige, at efter sÃ¥ mange, begynder jeg at savne lidt mere produktudvikling og variation i smagene. Det kunne vÊre fedt at se nye smagsvarianter, som kunne bringe lidt fornyelse. Det er nok ogsÃ¥ den primÊre grund til, at I ikke fÃ¥r den sidste stjerne fra mig.
Jeg hÃ¥ber desuden, at produktet snart bliver mere tilgÊngeligt i butikkerne rundt omkring, sÃ¥ det er nemmere at fÃ¥ fat i! Keep up the good work â jeg ser frem til at fÞlge jeres videre udvikling.

Mangel på transparency...(nvm)
EDIT: Hej Clutch,
Det har i sku da os ret i. Jeg lÊste lidt forhurtigt...
------------------------
No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mÊngde koffein ift. caffebÞnner, på indgredienslisten??
Og nu hvor jeg nÊvner ingridienslisten... hvorfor virker den ikke hverken på jeres fine: clutchnutrition com pages ingredients
eller på nogen andre undersider hvor man burde kunne lÊse den oversigt... virker liidt shady.

Clutch Nutrition ããã®åç
Produkter smager ikke super godt - dog god kundeservice
Jeg er vild med konceptet, og de ingredienser som drikken indeholder, men det smager desvÊrre ikke sÊrlig godt (det er min kÊreste enig i). Det er rigtig Êrgerligt :( Og derfor kommer jeg ikke til at kÞbe flere fremadrettet. Det vil vÊre dejligt hvis I kunne lave nogle flere smagsvarianter.
Opdatering: Jeg har nu også prÞvet deres nye InnoSoda, og hvis man sammenligner dem med normal sodavand, så synes jeg desvÊrre heller ikke at disse smager sÊrlig godt. Firmaet har tilgengÊld en fin kundeservice, så det er derfor de får denne bedÞmmelse.

Clutch Nutrition ããã®åç
Mit post-frokost energicrash er forsvundet
Jeg har nu drukket én clutch hver arbejdsdag i en måned. Jeg plejede altid at blive trÊt en halv til en hel times tid efter frokosten på kontoret, men det gÞr jeg ikke lÊngere, fordi jeg drikker clutch. På denne måde er jeg frisk i hovedet til hele eftermiddagens arbejde.
Samtidig sidder jeg altid tilbage med fÞlelsen af at clutch gÞr noget godt for min krop og at det er det sundeste jeg kan indtage på en arbejdsdag. Endvidere har clutch hjulpet mig med at skÊre en kop kaffe vÊk fra det daglige indtag.
Rune har vÊret flink til at svare på spÞrgsmål og give anbefalinger til hvornår jeg burde drikke clutch, som kort sagt er i forlÊngelse af fx frokost eller kaffe. Dvs jeg typisk drikker en clutch en halv times tid efter frokost, eller en halv til en hel times tid efter en kop kappe og virker godt, fordi jeg ikke crasher på mit energiniveau, men 'forlÊnger' i stedet det boost som kaffen (kortvarigt) gav.

Clutch Nutrition ããã®åç
Glade for drikkene i vores trÊningscenter
Vi sÊlger drikken igennem vores trÊningscenter som et alternativt til de mange andre lÊske- og energidrikke der også findes. Det har vÊret et kanon godt produkt, som vores medlemmer er utrolig glade for - isÊr at der ikke er koffein i, er der mange som syntes er godt!

Clutch Nutrition ããã®åç
God til mange ting. Også stress og vÊgttab sådan set.
Jeg er stressramt og siden jeg begyndte at bruge clutch har jeg meget bedre kunnet kontrollere mine crawings efter sukker. Jeg tager én kl. 9.30 og én kl. 14.30 og så har jeg sådan set ikke lyst til sÞdt hele dagen.
Så det hjÊlper mig til at at kunne holde energien lÊngere og spise sundt og sådan set også smide lidt kilo pga. manglende indtag af snacks.

Eftersmag
Rigtig lÊkker når man er i gang med at drikke den, men så snart man stopper, kommer der en meget ubehagelig eftersmag, som jeg ikke kan sÊtte en finger på, hvad smager af.

Jeg er kÊmpefan
Endelig en drik som jeg bÃ¥de kan liâ og samtidtig kan tÃ¥le.
Pga. div sygdomme kan jeg hverken tåle kaffe eller energidrikke.
Er også overbevist om at Clutch er vÊsentlig sundere, udover at de giver et meget mere behagelig boost når dette er tiltrÊngt.
Kan kun anbefale at prÞve dem

Coming in clutch!
Coming in clutch!
Fremragende ernÊringsboost, til en travl og tung hverdag for os der ikke er på kaffevognen og ikke er for meget til de voldsomme energidrikke.
Kan klart anbefales.

Clutch Nutrition ããã®åç
Very good nutrition with a directâŠ
Very good nutrition with a direct effect in focus and energy level.
Especially people loving herbs are going to love it
Med clutch nutrition fÃ¥r du meget mereâŠ
Med clutch nutrition får du meget mere end bare en slukket tÞrst!
Siden min fÞrste oplevelse, efter at have fanget ernÊringsdrikken på en spothylle i netto, har jeg vÊret helt solgt!
Denne er et most buy for dig der Þnsker at trappe ned på sukkerholdige sodavand, intetsigende energidrikke og middelmådig kaffe.
LÊkkert opfriskende drik
Jeg har drukket Clutch dagligt i nÊsten et års tid og jeg er godt tilfreds.
Det smager godt og det er dejligt med en sund drik og giver klarhed og energi uden de trÊlse effekter.
Kan klart anbefales

Vidundermiddel
Jeg er fuldstÊndig blÊst bag over, hvor fantastisk et produkt Clutch Cognition er!
Jeg har netop i dag for fÞrste gang efter at have set dem i LÞvens Hule - smagt den - og jeg kan fortÊlle med hånden på hjertet, at dette er en drik som virkelig forbedrer din tankefunktion.
Jeg lider af ADHD, men kan ikke tåle den kraftige medicin. Og da jeg altid har haft svÊrt ved at samle tankerne, så mÊrker jeg stor forskel efter blot én drik. Jeg fÞler mig yderst fokuseret, har afbalanceret energi og parathed.
Når det er nÊvnt, så smager Mango Lemon uhyre skÞnt - ikke for sÞdt men dejligt forfriskende.
Jeg kan mÊrke, at jeg er i stand til at lÊse en bog nu, hvor jeg fÞr måtte give op, da jeg ikke kunne koncentrere mig.
SÃ¥ er simpelthen SÃ
overrasket over, at der er blevet udviklet et så lille men stort vidundermiddel, som endda er super sundt!
Jeg kÞber vist lige en stor ordre fra jeres hjemmeside :)
TUSIND tak for at have udviklet et så innovativt og effektfuldt produkt.

Stabilt lÞft
Jeg er bestemt ikke til energidrikke, og jeg troede at det var endnu en af dem jeg fik stukket i hånden af en kollega.
Jeg er det IKKE. Som i SLET ikke.
For det fÞrste er smagen helt vildt god. Naturlig. Behagelig. Dejlig.
For det andet, er det som om jeg får et stabilt lÞft i energien.
Jeg er FAN

Clutch Nutrition ããã®åç
LÊkker forfriskende drik - og endda med god ernÊring
Jeg har prÞvet produktet mange gange efterhånden - jeg synes det smager frisk og let, sÞdt på den gode måde - jeg er ikke så meget til hvis det bliver FOR sÞdt. Jeg mÊrker det blodsukkerstabiliserende palatinose, hvilket er en fed effekt som jeg ikke har prÞvet med andre drikkevarer. Desuden synes jeg drikken virker mÊttende, hvilket gÞr den kan erstatte en evt eftermiddagssnack samtidig med at jeg ved den indeholder sunde råvarer der er gode for min krop. Jeg er fan :) og hvis man har travlt er det fedt med et mellemmåltid der kan drikkes og ikke skal forberedes.
De har fået en fast plads hjemme hos mig og min kÊreste. Jeg har lige set dem hos LIDL - fedt de er ved at blive lettere at få fat på!

Faldt tilfÊldigt over Clutch i Netto
Faldt tilfÊldigt over Clutch i Netto â nu en fast del af kÞleskabet. Virkelig smagfulde og gÞr mine mange arbejdstimer ved computeren meget lettere at komme igennem. Kan helt klart anbefales.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ