En oplevelse som aldrig fÞr. FÞr havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprÞvening ned pÃ¥ kontoret der gik ikke lÊnge fÞr vi blev enige om at det var perfekt sÃ¥ det skulle s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig fedt initiativ med et sundere alternativ til kaffe og klassiske koffeindrikke det er bestemt en spÊndende retning. NÃ¥r det er sagt, oplever jeg desvÊrre, at smagen ikke lever op til for... ãã£ãšèŠã
Marcus er sÃ¥ passioneret og glad for at dele til rejse med clutch, pÃ¥ en mÃ¥de hvor man ikke tÊnker âkÊft jeg skal scrolle videreâ. Fedt med engagement og lidenskab for sit produkt. Drikker dem selv... ãã£ãšèŠã
EDIT: Hej Clutch, Det har i sku da os ret i. Jeg lÊste lidt forhurtigt... ------------------------ No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mÊngde koffein ift. ca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernÊring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriÞst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernÊringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gÞr det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores fÞrste produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understÞtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernÊring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fÊlles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fÞdevarekoncepter. I Clutch Nutrition Þnsker vi at gÞre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernÊring og dens betydning for en bedre livsfÞrelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernÊringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernÊring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernÊring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan vÊre en udfordring at fÞre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal vÊre nemmere for alle at udnytte funktionel ernÊring, men på en måde, hvor man ikke behÞver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg giver 6 stjerne
Jeg giver 6 stjerne. Ord er nÊsten overflÞdige, fordi Clutch i kvalitet, smag og virkning ganske enkelt bare er bedre end andre produkter jeg har prÞvet. Det betyder ikke at de andre produkter på markedet er ringe, Clutch er bare bedre. Godt arbejde.
Stik mig en Clutch!
Jeg har kendt til Clutch lÊnge og fulgt dem som deres historie har udviklet sig. Produktet er super skarpt, målgruppen burde vÊre super bred og sÊrligt synes jeg produktet egner til det som de satte ud for, nemlig esportsudÞvere! Men egentlig er Clutch for alle og på mange måder det eneste interessante og ikke mindst sundere alternativ til energidrikke!
SignalvÊrdien at vi skal skÊrpe koncentrationen, samle tankerne og hÞjne fokus, fremfor at fylde os med koffein og gaurana for at vÊre mere vågne, er jeg kÊmpe fan af! - Og det virker, ja - det virker sgu!
Clutch Mango Lemon er en lÊkker smag med blid brus, ikke for sÞd - hvilket jeg er super fan af - men stadig frisk og lÊkker!
Effektiv både i dagligdagen og til Esport
Jeg har brugt Clutch Nutritionâs performance drik til bedre at kunne fastholde fokus ift dagligdagens aktiviteter, men isÊr ogsÃ¥ i forbindelse med aktiviteter i esportens verden!
Og så har de samtidig en super lÊkker smag.
De er med til at give det sidste procenter som gÞr forskellen, og kan har også fået flere i min omgangskreds til at prÞve dem med succes.
Har også haft fornÞjelsen af at mÞde Rune og Martin, som er super sympatiske og virker brÊnder deres deres brand og produkt!
Kan kun anbefale andre om at prÞve det af, for det er godt - og så er det endda dansk produceret!
Sundt og lÊkkert alternativ
Endelig er der et sundt og lÊkkert alternativ, når man har brug for en opkvikker og gerne vil vÊre skarp hele dagen. KÊmpe anbefaling herfra.
Kan klart anbefale denne sundhedsdrik
Kan klart anbefale denne sundhedsdrik, der har en positiv effekt på energiniveauet over lÊngere tid. Og så er der kun gode sager i den, så min sÞn på 7 år også kan drikke den. Desuden er ejerne både sympatiske og i det af de rette årsager. Folks sundhed.
Perfekt produkt
Perfekt produkt! Super dejlig frisk smag samtidig med at det giver god energi.
Jeg er fan
Jeg er fan! Det er ikke sidste gang jeg kÞber sÃ¥dan en kasse ð€©ðª
God smag
Den smager ikke bare som en ny energidrik, men tilbyder faktisk noget unikt som er helt fantastisk.
Rigtig god smag og betydelig sundereâŠ
Rigtig god smag og betydelig sundere alternativ til traditionelle energidrikke.
Stabilt blodsukker er en forudsÊtning for at kunne yde optimalt i lÊngere tid. Derfor er det perfekt i min arbejdssituation, hvor der tit er travlt.
Godt boost til hjernen
Clutch Nutrition er et godt boost til en trÊt og stressramt hjerne, de smager godt og er uden sukkerð€© De har desuden super god kundeservice og er hurtig pÃ¥ tasterne med svar.
En lÊkker drik tilsat hjerneboost
En lÊkker drik tilsat hjerneboost. Men i modsÊtning til konventionelle boosters pÃ¥ markedet, sÃ¥ er effekten her knap sÃ¥ âhidsigâ(fordi du ikke fylder kroppen med sukker og koffein). Til gengÊld holder Clutch lÊngere og effekten af dens naturlige indhold er meget mere stabil, hvilket er rart udover en arbejdsdag. Eller lÞbetur. Eller en dag derhjemme, hvor man skal fÞle sig lidt skarpere.
Og så smager den både naturligt og friskt.
Stort plus og spÊndende at fÞlge en lille dansk virksomhed bryde grÊnser :-)
God smag og godt koncept
Genialt koncept, god smag og bedre samvittighed end ved regulÊr energidrik. StÊrkt anbefalet
Jeg kan virkeligt godt lide smagen
Jeg kan virkeligt godt lide smagen. Den er frisk uden pÃ¥ nogen mÃ¥de at virke syntetisk eller sÞdet som f.eks. energidrik der ikke bare er dÃ¥rligt for kroppen, men ogsÃ¥ smager direkte fÊlt ð
Jeg kan tydeligt mÊrke at jeg er frisk og mere fokuseret i lÊngere tid efter at have drukket 2 Clutch i lÞbet af en aften hvor man f.eks. skriver musik.
SÃ¥ en helt klar anbefaling herfra!!
Og sÃ¥ er designet ogsÃ¥ flot ð
Bedste drink på markedet
Til dagligt arbejder jeg med IT og musik, og har derfor brug for at holde hovedet skarpt igennem hele dagen.
Clutch giver mig det mentale boost jeg har brug for, så jeg kan komme igennem dagen med gode resultater.
Jeg har efterhånden bestilt rigtig mange gange, og er aldrig blevet skuffet.
Hurtig leveringstid.
Skide godt smag.
Hvad er der at klage over? Absolut intet.
Jeg er mega fan af den her energidrik
Jeg er mega fan af den her energidrik - en âsundâ udgave af brÊndstof til hjernen og kroppen. Vi bestiller tit til kontoret og teamet bag mÊrket er sÞde og super serviceminded. Anbefaler det til alle der leder efter et godt alternativ til energidrikkene.
Jeg drak en Clutch og bagefterâŠ.
Jeg drak en Clutch i toget og nÞd både smagen, at jeg fik stillet både tÞrsten og den lille sult med langsomt optagelige kulhydrater og fibre( ikke til at smage, men de var der!). Plus jeg fÞlte mig mere vågen og mentalt fit for fight.
LÊkker drik
SpÊndende innovativ drik med dejlig forfriskende smag. Jeg kan varmt anbefale at prÞve produktet og så er det ovenikÞbet sundt. Det har fået en fast plads i vores kÞleskab herhjemme ;-)
Vi har clutch på arbejdspladsen
Vi har clutch på arbejdspladsen, og er super begejstret for dem. De er friske og smager godt, og syns det er lagt federe at drikke end kaffe eller energi drikke der i det lange lÞb drÊner dig for energi.
SÃ¥ kan kun anbefales her fra.
Sund og velsmagende
Godt alternativ til alverdens usunde energidrikke. Clutch er lÊskende, velsmagende - slukker tÞrsten sÃ¥ godt som alm. sodavand ð
Clutch klarer hjernen âŠ
Har prÞvet Clutch mange gange og i mange sammenhÊnge. Fantastisk produkt, ser klarer hjernen ⊠sÃ¥ hjernen klarer mereð. Har ogsÃ¥ mÞdt founderne pÃ¥ messe, hvor produktet blev prÊsenteret og forklaret. Jeg er ikke i tvivl om egenskaberne - og smagen er samtidig super!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ