レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En oplevelse som aldrig fÞr. FÞr havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprÞvening ned pÃ¥ kontoret der gik ikke lÊnge fÞr vi blev enige om at det var perfekt sÃ¥ det skulle s... もっず芋る

Virkelig fedt initiativ med et sundere alternativ til kaffe og klassiske koffeindrikke det er bestemt en spÊndende retning. NÃ¥r det er sagt, oplever jeg desvÊrre, at smagen ikke lever op til for... もっず芋る

Marcus er sÃ¥ passioneret og glad for at dele til rejse med clutch, pÃ¥ en mÃ¥de hvor man ikke tÊnker “kÊft jeg skal scrolle videre”. Fedt med engagement og lidenskab for sit produkt. Drikker dem selv... もっず芋る

EDIT: Hej Clutch, Det har i sku da os ret i. Jeg lÊste lidt forhurtigt... ------------------------ No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mÊngde koffein ift. ca... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 食品メヌカヌ
  2. 炭酞飲料提䟛業者
  3. 飲料流通業者

圓該䌁業による蚘述

Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernÊring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriÞst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernÊringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gÞr det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores fÞrste produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understÞtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernÊring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fÊlles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fÞdevarekoncepter. I Clutch Nutrition Þnsker vi at gÞre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernÊring og dens betydning for en bedre livsfÞrelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernÊringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernÊring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernÊring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan vÊre en udfordring at fÞre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal vÊre nemmere for alle at udnytte funktionel ernÊring, men på en måde, hvor man ikke behÞver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

85件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

SpÊndende ny drik

Smagen er dejlig frisk men samtidig sÞd og giver variation til de light drikkevarer jeg normalt drikker. Jeg oplever clutch giver energi og mÊthed og kan på travle dage erstatter mit normale eftermidsagsmåltid med frugt eller brÞd.

2022幎12月3日

Tusind tak for anmeldelsen 🀗🙏

Kan klart anbefales!! - PrÞv dem fÞr din ven :)

Kan klart anbefales!!
Jeg har prÞvet Clutch en del gange efterhånden og kan anbefale dem på det kraftigste :)
Jeg håber, at de kommer I flere butikker snart. Så prÞv dem fÞr din ven ;)

2022幎6月21日

Clutch Nutrition からの回答

Tusind tak for anmeldelsen - bare rolig, de kommer i flere butikker snart 🀗🙏

Varm anbefaling

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til clutch, der både smager dejlig friskt og samtidig giver energi til en lang arbejdsdag på kontoret.

2023幎2月20日

Tusind tak 🀗 Mvh. Martin

Dejlig smag

Dejlig smag, virkeligt godt alternativ til andre knap så sunde drikke.

2023幎2月20日

Tusind tak for anmeldelsen 🀗🙏 Mvh. Martin

Troede ikke på det - Men der er mÊrkbar forskel!

Som professionel esportsudÞver har jeg prÞvet mange forskellige produkter, der lover en masse for at forbedre ens performance. Intet har virket bedre end andet, så troede egentlig ikke på at man kunne opnå bedre performance igennem drikkevarer. Det nemme valg var derfor energidrik til lÊngere 24 timers lÞb.

Det var lige indtil jeg prÞvede Clutch - Der er vitterlig mÊrkbar forskel på ens koncentrationsevne når jeg trÊner til min esport. Men bruger dem også til, at holde fokus når jeg skal lave "kedeligt" kontorarbejde såsom regnskab. Kan varmt anbefales!

2022幎12月14日
自発的なレビュヌ

Som diabetiker er jeg meget imponeret

Som diabetiker er jeg meget imponeret over hvor stabiliserende effekt Clutch har på blodsukkeret. Det giver ikke samme spike som andre lÊskedrikke med sukker gÞr, tvÊrtimod virker det stabiliserende. Jeg havde nogle rammer med på en weekendtur med andre diabetikere, som havde samme oplevelse, at det virkede stabiliserende.

2022幎10月28日

Clutch, Performance - hele vejen rundt

Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge Clutch i en professionel esportssammenhÊng og er vÊldig glad for den vÊrdi det giver.

Drikken bidrager til vores performance og energiniveau, både hos de sportslige ansatte men også hos os på kontoret. Dejligt med et nytÊnkende og modigt take på en drik.

2023幎2月19日

Innovativt og lÊkkert

Måtte lige sluge den, fÞrste gang jeg hÞrte om en... Clutch? Var det en sodavand baseret på "palatinose"? Eller en energidrik uden koffein? Og hvordan skulle det virkelig virke??

Men hvad end en Clutch er, virker det ganske åbenbart. Og måske er en Clutch bedre defineret ved den gode samvittighed man får, ved ikke at fylde kroppen med skidt, hvor man ellers ville ty til en cola/icecoffee eller lignende. VÊk er sukker- og koffeinchokket og i stedet erstattet af en god mavefornemmelse.

Det er fascinerende og spÊndende at se, hvordan et dansk produkt på denne måde kan gå ind og totalt nytÊnke i en branche, der ellers kun er domineret af store spillere, der kun udviser begrÊnset interesse for forbrugersundheden.

2022幎5月31日

Kan klart anbefale!

Jeg har prÞvet Clutch en del gange efterhÃ¥nden og har altid nogle til at stÃ¥ i kÞleskabet pÃ¥ arbejde til de dage, hvor jeg har brug for lidt ekstra fokus eller er lav pÃ¥ energi. Jeg hÃ¥ber de kommer I flere butikker snart 🀞🏻
Jeg har kun gode oplevelser og kan klart anbefale!

2023幎1月18日

Virkelig lÊkker smag!

Virkelig lÊkker smag! Og smager nÊsten endnu bedre, når man også tÊnker på, de er positive for både hoved og krop!
Jeg har både drukket Clutch privat og til arbejdsarrangementer, hvor det er et oplagt alternativ til de sÊdvanlige drikkevarer.
Stor anbefaling herfra.

2022幎10月27日

5/5 - Anbefaling

Forfriskende, blid brus og smagfuldt uden at vÊre syntetisk. KÊmpe anbefaling og opbakning til produktet og holdet bag. To sympatiske fyre, som brÊnder for deres produkt og Þnsket om et meget sundere alternativ, til dem som Þnsker et tilskud koncentration. Snup den med mango, nÊste gang i ser produktet!

2023幎2月17日
自発的なレビュヌ

LÊkker ny og anderledes drik

LÊkker drik, dejlig frisk og nye anderledes smage, som ikke fås i andre drikke. Jeg drikker ikke energidrik, fordi de smager for syntetisk, men disse fokus drikke smager faktisk godt. Og så er det dejligt man med god samvittighed kan byde teenagere på drikken, hvis der skulle svinge sådan nogle forbi. Mangler at smage den med mango, som jeg har hÞrt er virkelig lÊkker, så det må blive nÊste bestilling.

2023幎2月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。