レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Koffie is heerlijk! Goede kwaliteit. Probeer de levering na te komen die wordt aangegeven. Pakket is een dag later verzonden. Had meteen afkick verschijnselen ☕️

5つ星のうち5の評価

De ontdekking van de dag! Vanochtend langs geweest voor een storing. Werd direct geholpen en de storing is opgeheven. Het apparaat is verder ook direct nagekeken en deels schoongemaakt. Tij... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mijn koffie machine was kapot, deze had ik niet bij The Coffee Factory gekocht. Zij konden mijn 14 jaar oude Rancilio Rocket servicen. Hiermee was ik al erg blij. Reparatieprijs viel mij mee. O... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima bedrijf. Wij hebben hier onze nieuwe Jura E8 gekocht. Heel goede service en zeer complete uitlevering inclusief onderhoudsspullen en een uitgebreid proefpakket koffie. De koffie is erg lekker. E... もっと見る

企業情報

1. コーヒーメーカー提供業者

当該企業による記述

Gespecialiseerde dealer van JURA, Rocket, Quick Mill, Brita, Bravilor & Facil. Wij leveren machines, ingrediënten, onderdelen en service. Bezoek onze nieuwe showroom in Dordrecht of bestel eenvoudig en veilig online.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Great service

Great service. I like people with passion for their job and customer.
Happy my machine was ready in a coffee break on the house :-)

2024年4月9日

The Coffee Factory からの回答

Thank you for your 5-star rating!

JURA WIFI CONNECT ADAPTER probleem

Had een probleem met mijn JURA WIFI CONNECT ADAPTER bleek de verkeerde te hebben een zwarte ipv een witte. Had hem niet bij The Coffee Factory gekocht maar toch kosteloos kunnen omruilen. Super service en advies.

2024年3月8日
5つ星のうち5の評価

Snel geleverd en goed geprijst.

Snel en goed geprijsd.
Voorheen ging ik altijd allerlei koffie sites af, maar zag dat coffee factory gewoon een goed aanbod had

2024年2月23日

The Coffee Factory からの回答

Hi Fulco, wat een mooie review. Dank je wel!

BELLEN, BESTELLEN EN GO!

Weer net te laat gezien dat de bonen op waren...bellen en bestellen....geen probleem de volgende dag is de voorraad weer aangevuld! Iedereen weer blij op kantoor...en weer door!

2024年1月25日

The Coffee Factory からの回答

Beste Glenn, bedankt voor je mooie 5-sterren! En inderdaad weer door...

Jura S8 ; reparatie

Werd snel en ter zake kundig geholpen.
De reparatie werd goed uitgevoerd en de kosten ervan werden bij inlevering van de koffiemachine direct al opgegeven.
Afspraken werden nagekomen.
Nabellen met een vraag na terughalen van de machine werd ook prompt (en weer met kennis van zaken) beantwoord.

2024年1月25日
5つ星のうち3の評価

Verzending duur en niet in verhouding

Er wordt snel en goed geleverd. Maar de verzending staat niet in verhouding tot de aankoop. 3 ventieltjes kosten 13 euro en kunnen simpel door de brievenbus. TCF verzendt ze echter voor 9 euro met GLS.
Dat bedrijf heeft weinig afhaalpunten. Dus 25 minuten reizen en dubbele prijs. Mijn mening is dat ik zelf zou willen kiezen hoe het verstuurd wordt. 4 euro met track en trace is voldoende.

2024年1月24日

Beste Kuperus,
Als groothandel leveren we vooral veel tegen de juiste prijs en snel zoals u terecht opmerkt. U zult begrijpen dat we van de marge op 3 ventieltjes (die erg scherp geprijsd zijn) niet de verzending en verpakking voor onze rekening kunnen nemen. Ons advies, zoals op de site vermeld staat bij de uitleg over verzendkosten, is om zaken te combineren om zo een kosteloze verzending te kunnen claimen. De keuze voor GLS is bewust, dan weten we in ieder geval dat het aankomt. Uit ervaring weten we dat het bij andere partijen vaak niet het geval is.

Vr. gr.
Team TCF

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering en geen verzendkosten voor de oude klanten in Vlaardingen

2023年12月25日

The Coffee Factory からの回答

En ook niet voor jonge klanten uit Vlaardingen ;). Dank je wel voor deze pluim!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。