Endelig en webshop, som har de fleste af mine fortrukne tÞjmÊrker samme sted. Handlen gik nemt fra ordreafgivelse til modtagelse. SÃ¥ her bliver handlet igen, nÃ¥r behovet opstÃ¥r. SÃ¥ mine bedste anbefal... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter fÃ¥ dage. Svar pÃ¥ mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig fin pris pÃ¥ varen, men str. matchede desvÊrre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lÊkkert tÞj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig pÃ¥ min konto. Vil helt sik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos Companys. Companys er en modekÊde for kvalitetsbevidste kvinder og mÊnd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klÊder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kÞlige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company portefÞljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spÊndende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkkert tÞj, menâŠ
LÊkkert tÞj, men meget er udsolgt.
Fin levering, men dyrt at sende retur.

Companys ããã®åç
Oplyser ikke om handelsbetingelser ved udsalgsvare
Jeg Þnsker ikke at handle hos Companys igen. Jeg har kÞbt nogle sandaler på udsalg hos Companys, jeg var lidt i tvivl omkring om det var de rigtige, men tÊnkte hvis jeg de alligevel ikke passer, kan jeg returnere dem, ligesom man kan i nÊsten alle andre butikker alligevel de er på udsalg, og få pengene retur.
Der var ingen af personalet i butikken i Lyngby der sagde til mig at jeg ikke kan få pengene retur hvis de alligevel ikke var som jeg Þnskede, de oplyste mig ikke om at udsalgs vare kun bliver tilbage betalt på et tilgodebevis.
Jeg er studerende og Þnsker at fÃ¥ mine penge retur og nu er jeg bundefanget til at bruge mine penge i deres forretning. Det er simpelthen bare ikke i orden at ingen af medarbejderne oplyser om sÃ¥danne regler i forretningen, jeg tÊnkte ikke over at jeg ikke kan fÃ¥ mine penge retur da de fleste butikker har 30 dages retur ved fremvisning af bon pÃ¥ udsalgsvare. Jeg fÞler mig meget snydt, hvis personalet havde oplyst mig om den detalje kunne jeg selv have vurderet om jeg Þnskede at kÞbe dem eller ikke. Handler aldrig hos den forretning igen!! Nu stÃ¥r jeg med et ubrugeligt tilgodhavebevis jeg ikke aner hvad jeg skal bruge tilâŠâŠ

Companys ããã®åç
Jeg Þnskede at annullere ordre og skrevâŠ
Jeg Þnskede at annullere ordre og skrev til dem op til flere gange. Fik aldrig et svar og de sendte pakken og stadig intet svar fra dem. Pakken rÞg retur.

Companys ããã®åç
Godt udvalg af tÞj af forskelligeâŠ
Godt udvalg af tÞj af forskellige brand, Super
kvalitet, har handlet der et par gange gÞr det gerne igen ð

Fin oplevelse
Bestilte noget tÞj som jeg desvÊrre måtte returnere igen. Hele forlÞbet fra bestilling til returnerering og modtagelse af returbelÞbet gik hurtigt og uden problemer. Vil gerne handle ved firmaet igen.

Companys ããã®åç
Hurtig levering og varer som forventet.

Returnering
Leveringen var fuldt tilfredsstillende, dog synes jeg at det er skiltet meget dårligt at det koster 50 kr, at returnere.

Virkelig lang leveringstid 5 dage
Virkelig lang leveringstid 5 dage
KÞbte bukser
KÞbte bukser, som skulle bruges til bestemt lejlighed. Bukserne kom til tiden, men var desvÊrre fejlbehÊftede. Jeg tog fotos, sendte til Companys og bad dem hurtigt sende et par nye, som kunne bruges nu 4 dage senere. Firmaet svarede ikke - heller ikke på rykker..
Nu kan jeg sÃ¥ blot returnere og hÃ¥be, de i det mindste tilbagebetaler for ubrugelig vareâŠ
For langsomme til at sende varen
Jeg har efter 3 dage stadig ikke hÞrt noget på varen.
Jeg er ikke vant til at et webfirma er så lÊnge om at få varen sendt.
Der er heller ikke respons på mail.
Flot jakke der passede til beskrivelseâŠ
Flot jakke der passede til beskrivelse og foto. Dejlig kvalitet og så flot farve. Kom hurtigt og fik opdateringer undervejs.
Smilende og imÞdekommenhed hilser en velkommen
Utrolig imÞdekommende, serviceminded og smilende personale.
Et stort udvalg af sortiment - man bliver fristet af de mange varer.

Companys ããã®åç
Efter en uge fra bestillingstidspunktetâŠ
Efter en uge fra bestillingstidspunktet er varen stadig ikke kommet, selv om belÞbet er trukket. Har rykket for den hos Companys, som hÊvder, at den ligger hos Dao, som siger, de ikke har den.

Lang levetingstid
Har efter 5 hverdage stadig ikke modtaget mine bestillinger, men har fået en mail om at de er afsendt, så det med at de skriver 2-3 dages levering holder ikke helt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã