レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Advarsel!! Folkens, Hold jer langt vÊk. Virkelig en snyder virksomhed. Fortjener ikke en eneste stjerne. Snakker dÃ¥rligt og behandler deres kunder virkelig dÃ¥rligt. De burde meldes. I lÊrer aldrig, at... もっず芋る

Kunne man give 0 stjerner havde de fÃ¥et det. Ofte fejl i leverancer, som de ikke vil udbedre. Indehaverne taler grimt til deres kunder. Brokker over, hvis kunderne ikke vil kÞbe deres varer og sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Betalte min pose onsdag
hentede den i pakkeshop lÞrdag. Ejeren havde sagt pÃ¥ live eller FB, at de havde meget om Þrerne i Þjeblikket, og at de nok fÞrst kunne sende pakker pÃ¥ mandag eller tirsdagᅵ... もっず芋る

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

74件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Super god virksomhed

Virkelig en af de bedste virksomheder!🀩
Virkelig god virksomhed med masser af lÊkre varer til gode priser. Nogle gode og hyggelige lives de laver😍

Har vÊret fast kunde nÊsten siden de startede og bliver ved med at vÊre det til de stopper! De yder den bedste service og der er aldrig brok eller uenigheder hvis der skulle vÊre noget med det man har kÞbt ved dem. Så virkelig kun positive ting jeg har oplevet ved dem og en kÊmpe anbefaling til andre kunder❀

2024幎9月7日

Kun positive oplevelser

Har handlet en del gange her og har aldrig haft problemer eller dÃ¥rlige oplevelser, varene har altid vÊret i fin stand og til virkelig gode priser, og har desuden ogsÃ¥ kun haft positive oplevelser med deres kundeservice, hurtig responstid og en super behandling 😍

2024幎1月31日
自発的なレビュヌ

Hold jer vÊk fra dette firma.

Hold jer vÊk fra dette firma.
Har handlet 2 gange begge gange fejl i belÞbet. Skriver en pb der går meget lÊnge inden man får svar, og dette svar er egentlig ikke til noget.
1. Gang var der strÞmper med som jeg ikke havde bestilt ( og slet ikke i min str. ).
+ 50 kr. formeget.
2. Gang defekte varer og 21 kr. formeget på regningen.
Har skrevet der går både 3-4 dage inden man får svar hvis overhovedet.
Fik ikke svar på hvordan de ville refundere de 21 kr.
Den defekte vare ville de sende en ny sammen med min nÊste ordre, som jeg takkede nej til da jeg ikke skal handle hos dem mere, deres svar var bare ok.
26 juni skriver jeg til dem igen at jeg synes de er useriÞse og igen kun et dumsmart svar : ok.
Og så blev man blokeret
Så hold jer lang vÊk.

2024幎6月14日

Super hyggeligt live de sender

Super hyggeligt live de sender

Jeg har ikke haft nogle problemer med mine varer og hvis jeg har haft så har de altid vÊret sÞde at svare en på chatten og derefter blevet rettet.

Stor ros for jeres arbejde i at lave live kÊmpe skulder klap for jer ❀🇩🇰

2024幎6月29日

Ingen fortrydelsesret

Ingen fortrydelsesret, som kÞbeloven foreskriver. Jeg har modtaget en kjole i en anden stÞrrelse end de har oplyst. De svarer ikke på henvendelser vedr. kjolen. TÊnker heller ikke deres brug af "depositum" er i overensstemmelse med kÞbeloven - men jeg går videre til Forbrugerombudsmanden med denne virksomheds metoder.

2024幎5月9日

Hej Ina
Jeg kan se du har fået svar og da vi har oplyst forkert stÞrrelse ved en fejl har vi også tilbudt at rette op på fejlen men har ikke hÞrt mere fra dig. Vi håber du vil besvare vores henvendelse, tÊnker det vil vÊre bedre givet ud end en dårlig anmeldelse for noget vi med det samme har tilbud at rette op på.

Fusk!

Indehaver af completed påstår at have samarbejde med Gucci, men dette samarbejde kender Gucci ikke noget til. Virksomheden er heller ikke CVR registeret. Så vil på det kraftigste fraråde folk at kÞbe her, og specielt designertasker der med stor garanti ikke er Êgte!

2024幎5月1日

Hej MJ
For det fÞrste er vi naturligvis cvr. registrerede under fÞlgende cvrnr.: 43131125
Desuden er alle vores varer Êgte uanset om det er Gucci, Hugo Boss, Chanel, Louis Vuitton og ALT. Det er ulovligt at sÊlge kopivarer og noget vi selv tager stor afstand fra.
Det kunne vÊre dejligt at hÞre om din konkrete oplevelse hos os eller fra dig så vi kunne forstå hvordan din falske anklager af os er opstået.

Super service, lÊkre tilbud - og indimellem en kÊmpe rabat som man nÊrmest falder bagover på stolen af..
Er der det mindste, fejl eller skader på div. Ting man har kÞbt synes jeg altid servicen er i orden med de sender ny med din nÊste ordre, ingen sure miner herom, en god stemning på lives, dem som mener der kun er surt opstÞd på lives skal huske på at det er frustrationen over man ikke kan sÊlge tingene billigt altid idet dem der er på muligvis har kÞbt eller ikke mangler, dette er på ingen måder personligt som nogen desvÊrre tolker det som ..
har kun de varmeste anbefalinger herfra

2024幎4月12日

Blev udelukket

Ville i dag den 4 marts prÞve at kÞbe nogle sneakers på Completed Facebook live udsendelse. De solgte Adidas Campus sneakers til vild overpris 1099, jeg nÊvnte de koster fra 529 på Boozt, så blev jeg udelukket fra chatten efter de sagde det var en lÞgn, men prÞv selv at Google det.

2024幎3月4日

Completed からの回答

For det fÞrste er det ikke i orden at stå i Bilka og råbe at de har mÊlk på tilbud i Rema 1000, tror ikke de ville lade dig stå inde i butikken og råbe det en hel dag.
Og det er da endnu vÊre når det ikke engang er den samme mÊlk de har på tilbud.

Dårlig kundehåndtering eller mangel på samme

Deres kundehåndtering/-service er enormt useriÞs og barnlig.
HumÞrsvingningerne er hÞje, nÃ¥r det ikke gÃ¥r efter planen pÃ¥ deres lives. Og det er vel at mÊrke de kunder som fÞlger dem, som skal lÊgge Þre til dette - utrolig dÃ¥rlig stil. Har overvÊret, at den mandlige indehaver kaldte kunderne for navnet pÃ¥ en dyreart - meget stÞdende 😳
De er lang tid om at besvare beskeder. Har flere gange betalt fÞr tid, men oplevet at varen ikke kommer til GLS fÞr alligevel og samtidig er pakkerne ofte dårligt pakkede, der er sendt forkerte varer eller mangler varer.
Efter seneste oplevelse, hvor jeg af indehaverne blev talt grimt til samt blev beskyldt for at lyve, takker jeg af.
Jeg forstår godt de taber kunder til deres lives.

2024幎1月31日

Kunne man give 0 stjerner havde de fået

Kunne man give 0 stjerner havde de fået det. Ofte fejl i leverancer, som de ikke vil udbedre.
Indehaverne taler grimt til deres kunder. Brokker over, hvis kunderne ikke vil kÞbe deres varer og så bliver de kaldt skÊldsord på Facebook lives.
De lÊgger auktioner op pÃ¥ deres side med ‘sÊlges til hÞjest bud’, men nÃ¥r de ikke tilfredsstillende pris/bud, slettes auktionen bare (uden salg til den der bÞd hÞjest). NÃ¥r man sÃ¥ spÞrger ind til det og har billeddokumentation for hÞjeste bud ignorerer de blot ens beskeder.
Mega dårlig stil.

2024幎2月15日

Hej Olivia
jeg kan ikke se nogen beskeder eller samtaler med dig, jeg tÊnker derfor du enten bruger andet navn eller måske ikke har haft kontakt med os.

Vi sletter aldrig vores billede auktioner fÞr personen som har vundet har betalt, har du haft en anden oplevelse med hvilket bud der var hÞjest må du da meget gerne skrive til os. :)

Simpelthen den bedste service man kan

Simpelthen den bedste service man kan tÊnke sig. 🥰 der er aldrig problemer med noget skulle der vÊre fejl eller mangler klare de ogsÃ¥ dette. 💪🏻
SÃ¥ god service, god forklaring pÃ¥ vare, billige produkter. NÊppe anden sortering. Men tak for jer. ❀🥰

Tusind tak 😊

Altid fantastisk kundeservice

Altid fantastisk kundeservice. SÞde og rare mennesker, der altid er klar til at hjÊlpe.
Rigtig mange gode mÊrkevarer til billige penge.
Vil til hver en tid vÊre tryg ved at handle her

Tusind tak 😊

Har handlet flere gange på completed

Har handlet flere gange på completed via budrunder, og i live. Jeg har kÞbt lige fra tÞj, tasker, ting til bolig mv.
Absolut vÊrd at kÞbe hos dem. Gode priser, Êgte varer og så er de altid til at lave en god handel med. Desuden er de gode til at hjÊlpe med at finde bestemte ting de evt ikke lige har på lager til gode priser.

Så i får absolut 5 stjerner herfra, har aldrig haft nogen former for bÞvl og har en da desuden haft en ombytning, som blev håndteret til UG.

Så kan klart anbefale at kÞbe her og vÊre med til deres Liveshows

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner, for completed har ikke fortjent én eneste.
Jeg bÞd på nogen Hugo Boss boxershorts, prisen kom ikke sÊrligt hÞjt op, auktionen sluttede og jeg var den som havde budt hÞjest.
Dagen efter har de bare slettet auktionen, jeg spÞrger ind til hvorfor og svaret er at varen var solgt og at de altid slettede auktioner når de var slut. Et hurtigt kig på deres Facebook side afslÞrer noget helt andet.
Dagen efter er varen til salg igen, jeg byder og vinder igen auktionen og så skete der ikke mere, jeg rykkede dem for betalingslink, de sender det og jeg betaler med det samme. De trÊkker pengene med det samme og sender mig et link så jeg kan tracke pakken. Efter nogen dage tjekker jeg linket, der står så at pakken stadig er hos afsender.
Jeg ringer og snakker med den kvindelige medejer, som påstår hårdnakket at den selvfÞlgelig er sendt men at GLS nok har smidt min pakke vÊk. Jeg kontakter GLS, de fortÊller at de ikke har afhentet nogen pakke ved firmaet.
Jeg kontakter dem igen og snakker denne gang med ejeren. Det sjove er at han i denne samtale ikke beder om ordrenummer eller andet men bare siger at han tjekker op på det.
Dagen efter får jeg en privat sms fra ejeren om, at de har fundet min pakke og nu vil den blive afsendt.
Jeg modtog så i dag pakken, selve varen indpakning er total smadret som havde man hoppet på kassen men emballagen fejlede ingenting. Helt klart en 2 sorterings varer, det glemmer de bare at fortÊlle. Virkelig Êrgerligt da det var en gave.

FÞrste og sidste gang at jeg handler hos så inkompetent et firma!

Både ejer og medejer vÊlger efter denne anmeldelse på trustpilot at kontakte mig privat på både sms, messenger og opkald. Yderst ubehageligt.

2024幎2月28日
自発的なレビュヌ

Ejer byder selv med på live. kÞber det, sÊttes til salg dagen efter

Jeg var med på en live hvor de solgte Gucci tÞrklÊder, jeg ville ha kÞbt et til min kÊreste, hvis den blev solgt til en ordentlig pris, men så sÞrme om ikke Michelle (ejeren) selv sad og bÞd med, og hun bÞd den så hÞjt op, folk stoppede med at byde, og hun selv fik den kÞbt. Dagen efter var den til salg igen. Det er virklig dårlig forretnings skik. Så må de lade vÊr med at lave aktioner på deres ting, hvis tingene ikke må gå til den laveste pris muligt, den burde indbringe 1299, men det hÞjeste bud er 450, så kÞrer brokken bussen på fuld tryk. Og så samme tid hÞrer man nÊsten hver gang Tonny skabe sig over folk ikke vil kÞbe det han sÊlger. Men når han så kalder hans kunder tabere, så vil folk nok overveje en ekstra gang inden de kÞber. Og så er flere af deres ting container retur varer med fejl og huller i.

Kort fortalt, det med ejerne selv byder med, for at få prisen op. Det er virkelig dårlig stil. Og det er sket flere gange kan jeg lÊse herinde.

2024幎1月27日

Byder på egne varer

De satte en computer til salg og sagde man kunne byde fra 5 kr og så kunne man jo drÞmme om at få den billigt. Da prisen ikke nåede op på hvad de Þnskede bÞd de selv 2899 kr. Et firma byder da ikke på egne varer så kunne de i stedet have sat en mindstepris. At sige at folk kunne byde fra 5 kr var kun for at få aktivitet på opslaget.

2024幎1月10日

Hej Pia
desvÊrre er din oplevelse ikke helt korrekt, jeg ville Þnske du havde skrevet og kontaktet os så vi kunne have afklaret den der.

Der blev afgivet et bud fra en virksomhed som ja vi også ejer på vegne af vores medarbejder som skulle ud og bruge 2899 kr på en Computer, der blev budt på lige vilkår med alle andre.

Computeren blev dog vundet af en kunde som bÞd 3195 kr på den, der var altså adskille bud mellem det som du mener var vores og så budet som det blev solgt til :)

5 minutter efter blev samme type Mac blot en Êndre model solgt for kun 350 kr. :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。