De er så sÞde, imÞdekommende hvis man har spÞrgsmål eller henvendelser. Ig hurtigt fragt
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Advarsel!! Folkens, Hold jer langt vÊk. Virkelig en snyder virksomhed. Fortjener ikke en eneste stjerne. Snakker dÃ¥rligt og behandler deres kunder virkelig dÃ¥rligt. De burde meldes. I lÊrer aldrig, at... ãã£ãšèŠã
Kunne man give 0 stjerner havde de fÃ¥et det. Ofte fejl i leverancer, som de ikke vil udbedre. Indehaverne taler grimt til deres kunder. Brokker over, hvis kunderne ikke vil kÞbe deres varer og sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Betalte min pose onsdagâŠhentede den i pakkeshop lÞrdag. Ejeren havde sagt pÃ¥ live eller FB, at de havde meget om Þrerne i Þjeblikket, og at de nok fÞrst kunne sende pakker pÃ¥ mandag eller tirsdagᅵ... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fedt sted at handle ð
Kan huske jeg sad og scrollede pÃ¥ Facebook, kom tilfÊldigt forbi siden der hedder Completed, mÃ¥tte straks udforske den, blev dog straks bidt af tingene som de solgte og bÞd da ogsÃ¥ selv. Jeg synes de gÞr det sÃ¥ godt ð der er lidt for enhver smag og i et prisleje hvor alle kan vÊre med, synes det er et lille skÞnt familie foretagende hvor alle hjÊlper til. Jeg har intet negativt at sige, har altid fÃ¥et hvad jeg har bestilt og alle varer lever op til deres standard, jeg har og vil altid anbefale Completed til venner og familie.
Det er super sted og shoppeð¥°
Det er super flotte og fine ting til priser hvor alle kan vÊre med det syntes jeg er mega fedt⊠SÃ¥ ovenikÞbet er de helt nede pÃ¥ jorden og hjÊlper sÃ¥ hurtigt de kan og altid bare super behandlingâ€ïž
Har handlet mange gange her
Har handlet mange gange her. Det er auktioner og selvfÞlgelig på den vis man handler. Har kÞbt virkelig mange ting og familien er vilde med det. TÞj, accessories, sko, ting til hjemmet etc etc. Har kun to gange modtaget en vare der var beskadiget under transport og så hurtigt sÞrgede de flinke mennesker for at lÞseproblemet. Min bedste anbefalinger
ForfÊrdelig firma
ForfÊrdelig firma. Jeg har ved en fejl modtaget og betalt for et produkt, jeg ikke har kÞbt. Nu er det en kÊmpe kamp om at fÃ¥ de 149kr.?!?!? af dem igenâŠ
Jeg har handlet meget ved dem fÞr, men det er sidste gang nu.
Firmaer som dette skal ikke have lovâŠ
Firmaer som dette skal ikke have lov til at eksistere.
På deres "lives" på Facebook, bliver der ofte brugt en rigtig grim tone, hvis kunderne ikke lige vil som ejeren gerne vil det. Producenter bliver svinet til, for det er selvfÞlgelig ikke firmaet som er problemet.
Varene er second hand varer, som er containerkÞbte returvarer - primÊrt tÞj. Varene har ingen garanti og hvis du reklamerer over noget, så er man ret ofte udsat for "grim" kommunikation. Ofte får man varer man ikke har bestilt eller man får ikke de varer man reelt har kÞbt.
Virkelig dårlig butik - klart et firma man bÞr undgå.
FANTASTISK oplevelse herfrað de er sÃ¥âŠ
FANTASTISK oplevelse herfrað de er sÃ¥ dejlige og sÃ¥ sÞde til at hjÊlpe nÃ¥r man skriver en privatbesked vedrÞrende ens kÞb osv. har kÞbt to gange hos dem og det slutter ikke her!â€ïž
VÊrste oplevelse de sender forkerteâŠr
VÊrste oplevelse de sender forkerte vare eller defekte vare man skal rykke konstand for at få det der hva i stykker og det har endda ikke kun vÊret 1 ting men rigtigt rigtigt mange ting bliver ikke vist rigtigt så man bliver så skuffet når man så modtager sine vare. De taler Virkeligt grimt og Behandler deres kunder så Dårligt og så sviner de endda osse sackit til og bagefter siger ups !
De fleste af tingene er i stykker eller 2 soterings vare som de ikke oplyse men ja hvad kan man forvente når ejeren har kÞbt en stor container med retur vare fra udlandet mest Kina mÞj. De er osse svinske og truer med at blockere folk osv samt skriver til folk privat tlf men man kan aldrig selv ringe til dem hmm.
Jeg er så meget fÊrdige med at stÞtte sådan et ubehageligt et firma så grimt et sprog og dårlig ikke service skal man lede lÊnge efter
Har nu efter at vÊre kommet af krykkerâŠ
Har nu efter at vÊre kommet af krykker afsendt pakke til completed med det de har sendt til mig ved en fejl , hvilket jeg har haft en lang kamp omkring returnering af siden 21/7 .
Har sendt screenshots af pakken er afsendt samt besked fra gls . Firmaet nÊgtet at returnere mine penge fÞr pakken er retur . De har nu haft mine penge i over 1 mdr .
Vil ikke returnere via mp som der er betalt med , kun konto oplysninger . Har bedt dem rette henvendelse når pakken er retur så for kan ikke se de skql have disse fÞr når de opfÞre sig så rigid . Herefter blokeret .
Et firma der ikke kan takle kritik , el håndtere kundeservice når de selv laver fejl . Slår ud med arme og ben og mener ikke man må omtale dem dårligt til andre . Igår ser jeg de i deres fb story offentligt har lagt korrespondence mellem anden kunde og dem privat om , og beklager sig over de dagligt modtager kritiske beskeder fra kunder og dvs .
Har alt korrespondence omkring mit forlÞb, så det er veldokumenteret , hvor jeg blandt andet får besked om jeg truer da jeg tilbyder at lade sagen går gennem andre rette kanaler herunder dansk erhverv / forbruger styrelse varetage sagen såfremt jeg ikke får mine penge retur . Dette havde jeg også gjort hvis belÞbet var hÞjt nok .
Bliver også bedt om at holde min mening om deres firma for mig selv.
Fusker firma som sender ting forkert , ikke vil rette op herpå uden kunden må vente og gÞre det hele . Ikke vil returnere pengene .
Tilsender forkert vare og gÞr det til kundens problem
Fået tilsendt vare i forkert str . GÞr straks opmÊrksom på dette .
Får besked om der kan sendes retur label så kan jeg returnere . Beder dem sender den korrekte vare . Det vil de fÞrst når de har fået den anden retur .
Jeg oplyser jeg ikke har mulighed for at komme til en gls flere gange da jeg er på krykker og afhÊngig af andre skal kÞre med mig .
Jeg vil gerne hjÊlpe med at sende det forkerte retur hvis de sender det rigtige med en returlabel i pakken kan jeg ved afhentning afsende det de hsr sendt forkert .
Det går ikke deres politik er jeg skal sende deres vare retur fÞrst .
Jeg oplyser om jeg forinden kÞbet enda Beder dem tjekke de rigtige ting i de rigtige str er i pakken inden jeg betaler hvilket der bekrÊftes.
De Beder mig mange gange selv printe en retur label , 5 gange må jeg oplyse dem det ikke er en mulighed jeg har og de enten kan sende en barcode til gls så det kan laves ved gls ( evt inden jeg får udleveret pakken de skal sende til mig ) el må sende en returlabel sammen med varen i den korrekte str.
intet er muligt . De sender mig en label som skal printes ud og skrive så kan jeg få pengene tilbage .
Jeg gÞr igen opmÊrksom på dansk erhvervs retningslinjer med at det ikke må vÊre til ulejlighed for kunden , at returner fejl afsendte ting og at der sågar skrives man skal sÞrge for at afhente på kundernes adresse . Dette kan ikke lade sig gÞre jvf dette firma .
De nÊgter at udbetale mine penge at sende mig den vare jeg har kÞbt fÞr jeg har printet en label og vÊret ved gls og de har deres vare retur . Forinden har man forsÞgt at sÊlge mig den oprindelige vare i den str der var bestilt til en skarp pris så man slap for at sende frem og tilbage . Jeg skriver det har jeg ingen interesse i da jeg ikke kan bruge varen i den str dem er sendt til mig i ved en fejl , og heller ikke kender nogen der kan så har ikke noget at bruge den til .
Pt i skrivende stund har jeg en vare jeg ikke kan bruge , som er gjort til mit problem at få retur , mine penge har forkert og jeg har ikke fået den vare jeg har kÞbt .
Jeg har handlet mange gange på nettet og aldrig oplevet en lign mangel på service når et firma har lavet en fejl idet alle firmaer jeg indtil nu har handler med har lever op til og formår at fÞlge dansk erhvervs retningslinjer .
Har handlet der 2 gange indtil videreâŠ
Har handlet der 2 gange indtil videre sÃ¥ er ret ny. DesvÊrre var et par bukser jeg kÞbte gÃ¥et ved syningen. Jeg skrev til dem og fik pengene tilgode til nÊste indkÞb. Ingen bÞvl , god service, hurtigt svar og helt klart klar til runde 3 ð
Kh Charlotte Guldhammer
vildledende markedsfÞring og aggressiv handelspraksis
MarkedsfÞrer sig med falske konkurrencer og når man venligt gÞr opmÊrksom på at dette er ulovligt, sviner de en til.
Gode priser.
Har handlet flere gange via deres livesalg pÃ¥ Facebook, og har gjort mega gode kÞb. Har super gode priser, og ved min sidste handel har jeg sparet kr. 2800,- jvnf. vejledende priser ð€© eneste minus er man kÞber for meget - bare fordi det er billigt ð
Advarsel. De frasiger ALLE kÞber deres fortrydelsesret!
Advarsel. Completed.dk frasiger alle kÞber deres fortrydelsesret. Iflg. Forbrugeraftaleloven §§ 18 og 19 har forbrugere 14 dages fortrydelsesret ved kÞb af varer via internettet. Reglen er prÊceptiv i forbrugerforhold, jf. § 33 i forbrugeraftaleloven, dvs. at det ikke kan aftales, at der ikke er fortrydelsesret, eller at fortrydelsesretten er kortere end 14 dage.
VÊsentligste beskyttelsesregler efter KÃBELOVEN, der vil gÊlde for en forbruger ved kÞb pÃ¥ en netauktion:
"Det kan ikke bestemmes i vilkÃ¥rene, at varen er âkÞbt som besetâ. En sÃ¥dan klausul om âkÞbt som besetâ eller tilsvarende har ingen retsvirkning og kan derfor ikke hÃ¥ndhÊves overfor forbrugeren"
"Ãnsker du dog alligevel at fortryde dit kÞb, vil der blive trukket 200,- som administrations gebyr", hvilket er efter Forbrugerombudsmanden afgÞrelse "urimelig"
Completed.dkÂŽs egne handelsbetingelser er ulovlig, ugyldig og urimelig.
Fusker auktioner!!!
KÞbte et par Tommy Hilfiger på en af deres auktioner, men da jeg modtog dem, var begge sko klart 2.sortering og helt sortstribede på hver deres side.
De havde klogt lagt billeder op, hvor man så skoene fra den side hvor man ikke kunne se de sorte striber!!
Har ikke reageret på mine beskeder.
Hold jer vÊk fra det firma og deres fusker auktioner!!!
Super sjove at hÞre på
Super sjove at hÞre på, og super fede varer de kÞrer med.
Altid super priser
Altid super priser
Hurtigt levering
Super gode/lÊkre varer
Friske på en god handel
Sjove og hyggelige online
Alt i alt kun sige prÞv dem
ðð
Altid sure og irriteret pÃ¥ de kunderâŠ
Altid sure og irriteret på de kunder som de egentlig lever af. De sviner stort set kunderne til hver live.
Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
Rigtig fine vare jeg har fået hjem til gode priser.
De svare når man skriver til dem, og erkender hvis der er fejl.
Jeg handler her gerne igen.
FEDT KONCEPTð
FEDT KONCEPTð
Michelle, Tonny, Lukas, Olliver og sÞde Elina leverer den Êgte vareâ€ïž
- LUKSUS & LÃKRESTE KVALITET til helt skarpe priser, det krÊver den dygtigste kÞbmand og det viser Tonny igen og igen at han mestrer .
- bedste kundeservice.âïž
- tit har jeg levering dagen efter jeg har trykket betal âïž
- men det der er en stor faktor for at jeg handler hos Completed er at de alle TÃR at vÊre sig selv bÃ¥de foran og bag kameraet ( det krÊver râŠ. ud af bukserne ) og det kunne mange mennesker lÊre af!!
JEG ER FAN ogsÃ¥ nÃ¥r jeres familie fÞlelser er i spil â€ïž
Super gode priser ,har kÞbt nogleâŠ
Super gode priser ,har kÞbt nogle rigtige fine smykker. God kundeservice
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ