レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos! Bij retourneren ben je gewoon je geld kwijt terwijl ze je ook nog €8,75 laten betalen voor het retourneren. Ben dus in totaal bijna €40 kwijt en ook de de brace heb ik niet meer. In het be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na ontvangst gelijk een nacht ermee geslapen wat totaal geen hinder gaf. 2 dagen later probleemloos mee op de tennisbaan gestaan. Mijn 1e indruk is dat het zeker positieve uitwerking heeft en mijn pla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De kniebanden sluiten zeer goed aan en rollen niet naar beneden alleen was voor mij toch de maat te klein maar mijn man heeft die overgenomen en zal ik een meerdere maat moeten bestellen voor mij an... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel stevige kniebrace ontvangen van Compresspro, al enige tijd serieuze schokkende pijn in mijn knie en moet zeggen dat deze kniebrace mijn verwachtingen heeft overtroffen. Tijdens het lopen houd ik... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bij CompressPro™ geloven we in een wereld waarin iedereen een comfortabel en actief leven kan leiden, vrij van pijn en beperkingen. Onze visie is om hoogwaardig compressiemateriaal aan te bieden die de mobiliteit en het welzijn van onze klanten bevorderen.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

Lange levertijd

Vandaag besteld, morgen in huis. Deze zin niet in de tekst zetten, als je dit niet kan waarmaken. Ik heb donderdag een bestelling geplaatst, dinsdag pas ontvangen.

2024幎11月5日
CompressPro ロゎ

CompressPro からの回答

Dag Els,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen op Trustpilot. We begrijpen dat de langere levertijd teleurstellend voor u was, en we willen graag verduidelijken hoe dit tot stand kwam.

Uw bestelling werd geplaatst op donderdag 31 oktober. Omdat 1 november een feestdag was (Allerheiligen), was ons magazijn gesloten. Hierop volgde het weekend en daardoor konden we uw bestelling pas op maandag 4 november versturen. Hierdoor werd het pakket op dinsdag 5 november bij u bezorgd.

We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar in het geval van feestdagen zijn we beperkt in onze mogelijkheden. Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Vriendelijke groeten,
Emma

Perfecte pasvorm

Ik heb eveneens diverse Branches gehad . Deze geeft echter goede ondersteuning voor beide knieën. Echter het is niet alleen voor de knie dat ik besteld heb. Ook in mijn rechter wijsvinger heb ik een vorm van reuma . Ook hiervoor heb ik besteld de handschoen zit perfect. En ik weet de brache is eigenlijk voor de knie maar de linkerelleboog steunt het ook perfect. Kortom ik ben zeer tevreden.

2024幎9月13日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte service, komen beloftes niet na! Uiteindelijk toch goed gekomen.

Op 25 juli 2024 een kniebrace voor mijn moeder besteld die ruim een week later pas geleverd werd! Hoezo vandaag besteld en morgen in huis?
Brace was te klein en op 6 augustus retour gestuurd met daarbij het retourformulier! Volgens hun retourbeleid zou het geld binnen 7 werkdagen worden terug betaald.
Echter op 4 september nog niets ontvangen en een mail hierover gestuurd. Als antwoord kregen wij dat onze mail was doorgestuurd naar de financiële afdeling. Op 16 september nog steeds geen geld ontvangen. Ook nu maar weer een mail gestuurd en ook hierop kregen wij het antwoord dat onze mail was doorgestuurd naar de financiële afdeling.
Het is inmiddels 22 september en nog niets ontvangen. Toch maar juridische stappen ondernemen?

NB. Op 23 september stond het bedrag op mijn rekening. Een dag later ontving ik een mail met excuses en is het uiteindelijk toch goed gekomen.

2024幎9月22日
5぀星のうち5の評䟡

ik was eerst wantrouwig ma zo blij nu

ik was eerst wantrouwig, maar ik had al een jaar zoveel pijn aan knie, na veel vijf spuiten in de knie gekregen te hebben en onderzoeken en naar knie specialisten te zijn geweest, konden ze niets vinden, ik heb ze besteld en ik was zo blij dat ik terug kon slapen s"nachts, en vele minder pijn al had bij de eerste minuten, ik heb hem dag en nacht aangehouden omdat ik zo opgelucht was dat de pijn zoveel minder was, na een week heb ik een tweede set bijgekocht, deze wil ik zeker niet meer missen. Mijn tante had ook een pijnlijke knie, en ze vroeg of ze mijn brace ook is mocht proberen, daar ik ze had verteld dat ik er zo goed mee was, heeft ze hem het hele bezoek aangehouden en dan zei ze, besteld mij er ook maar, die zitten zo zalig, dus een derde bestelling gedaan. Ze zitten zo zalig en zijn zacht ne drukken maar je hebt er gene last van, ze rollen niet, ze zakken niet af, kheb zelf al vier andere knie braces gekocht ervoor en altijd miserie, of de ijzers drukte te hard, of ze rolde af, het was altijd iets, kben zo dankbaar dat ik nu zo goed als pijnvrij ben, en ze hindert niet, ook nie bij het slapen of wandelen of eender welke beweging, had ik dit maar een jaar eerder geweten, toch mercie voor deze brace, zalig, en kben superblij en kan terug al mijn werk doen en het bijzonderste eindelijke pijnloze nachten, want ik het meeste pijn van zodra ik stilzat. zeker een aanrader, ook al twijfelde ik eerst, ik had al zoveel geprobeerd, deze kon er ook nog bij en kijk, blij dat ik ze besteld heb ;-) zo dankbaar, ik heb mijn eerste bestelling op 25 juli aangekregen, vandaag beseld en morgen had ik ze al in de brievenbus,

2024幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Drama

Bedrijf reageert niet op mails , wacht nu al 2 maanden op mijn bestelling.

2024幎8月17日
CompressPro ロゎ

CompressPro からの回答

Dag Ridouan,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en we willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

We hebben uw feedback zorgvuldig bekeken, maar helaas hebben we geen e-mails of een bestelling met de door u verstrekte gegevens in ons systeem kunnen vinden. Op 20 augustus hebben we u een e-mail gestuurd om dit probleem verder te onderzoeken, maar we hebben hierop nog geen reactie ontvangen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw bestelgegevens en eventueel andere relevante informatie opnieuw naar ons te sturen? Zo kunnen we dit misverstand snel ophelderen en zorgen voor een passende oplossing.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en wij hopen dit snel voor u te kunnen oplossen.

Vriendelijke groeten,
Emma