Ved stÞrre arrangementer / seminarer / mÞder er der ALTID KAOS pÃ¥ parkeringspladsen. UndgÃ¥ Comwell KÞge, hvis du/dit firma skal have gÊsterne frem til tiden, og de skal kunne parkere i nÊrheden ! (De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligtet dejligt sted. Vi havde et set up med et samlet belÞb omk godt 110.000 , der var en del mangler, overraskelser. Miskommunikation Þdelagde muligheden for en god fest. Og fordyrer feste... ãã£ãšèŠã
Havde kÞbt et ophold med overnatning, 2 retters menu samt morgenmad. Aftensmad blev serveret som buffet. Utrolig lÊkker mad af hÞj kvalitet. Morgenmad ogsÃ¥ godt. Dejligt vÊrelse med gode senge. PÊnt... ãã£ãšèŠã
Min familie, inkl. 3 hunde har lige boet en uge pÃ¥ Comwell i KÞge. VÊrelset var rent og pÊnt, med en dejlig karnap med udsigt til grÞnt areal og et fint badevÊrelse. Morgenmaden var ogsÃ¥ varieret o... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UÊrlig - Þv oplevelse
Vi vÊlger at afholde bestyrelsesmÞde med overnatning.
Maden er lÊkkert og sÞd og hÞflig betjening, menâŠ.
På 2 af de 4 lejede vÊrelser står radiatoren og banker hele natten igennem. Ved henvendelse til receptionen nÊste dag er de meget undrende og vil straks få nogle til at kigge på det, det var ny viden for dem.
På et andet af de lejede vÊrelser finder vi ud af - efter ikke at vÊre blevet vÊkket - at stikkontakten ved sengen ikke virker. At vi går glip af en times mÞde er hvad det er, men vi er blevet faktureret for 2 x morgenmad vi ikke nåede da vores mÞde allerede var forsinket. Er det ok?
Da vi kommer retur og jeg skriver til Comwell KÞge, skriver de retur at de er bekendte med problemet omkring afiatorerne i hele den ene side af den ene flÞj, men at de simpelthen ikke kan komme problemet til livs, pÃ¥ trods af prof. HjÊlp ð± bliver jeg mÃ¥llÞs. Dette forlÞd der intet om pÃ¥ det afgivne tilbud fra Comwell, og prisen er den samme. SÃ¥ hvad tÊnker i; uden mad og sÞvn??? Nu sidder jeg med en faktura der uden tvivl ikke afspejler den ringe oplevelse og ydermere skriver i, at i hÃ¥ber vi kommer igen? Den standard linie burde i overveje.
Kommunikationen var bestemt ikke mangelfuld da vi skulle have tilbud og afgive ordren. Efter jeg har skrevet jeg forventer et nedslag i tilbud efter denne oplevelse, hÞrer jeg fÞrst noget, nu jeg får en faktura. Vel og mÊrke på det aftalte belÞb hvor vi ikke er informeret om at der vil vÊre forstyrrelser på de to vÊrelser hele natten!
Virkelig et dejligt comeback fraâŠ
Virkelig et dejligt comeback fra comwell.
Vi havde desvÊrre en lidt uheldig oplevelse med vores romantiske ophold i november 2021. Da vi klagede vores nÞd, beklagede de oplevelsen og gav os et nyt ophold. Det indfriede de her i weekenden⊠NÃÃÃÃJ hvor var det skÞnt, med virkelig dejligt vÊrelse og super mad og fornem betjening i restauranten. Morgenmaden var skÞn og servicen i top! Tusinde tak for at gÞre det godt igen.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Har lige vÊret på ophold med min datter⊠det eneste minus var vi fÞrst kunne få plads i restauranten kl 20.30. Men det er selvforskyldt⊠bestilte fÞrst bord dagen fÞr. Meget imÞdekommende og positive medarbejder. God service i baren.. maden fantastisk, tjener som har forstand på vin.. glÊder os til vi kommer igen med hele familien om 4 uger..
Comwell pas på
Det er det mest uprofessionelle sted jeg nogen sinde har spist
Vi skulle have en 3 retters menu og der gik minimum 1 time mellem hver ret
Hovedretten var kold og måtte ud til kokken kom ind igen efter var 30 min på varme tallerkener og det var det men maden var stadig kold og kedelig
Derefter laaaaang ventetid på dessert
Derudover den absolut dyreste husets vin jeg nogensinde har kÞbt
Ãv oplevelse ift. mad
Vi er normalt meget glade for comwell hoteller, hvor vi synes at standarden er hÞj. Vi havde booket ophold med middag, og vi skulle spise aftensmad klokken 20. Da vi kom var der buffet. Der var ikke sÊrlig meget mad og bordet så meget snasket ud, med sovs og remoulade rundt på bordet.
Vi spiste ikke af buffeten, men henvendte os i receptionen for at hÞre om vi kunne Êndre vores ophold til âuden middagâ. Receptionisten sagde, at det kunne hun fÞrst give os svar pÃ¥ nÊste dag. Da vi checkede ud fik vi af vide, at det ikke kunne lade sig gÞre, selvom vi slet ikke havde spist noget af maden.
Det var en lidt Êrgerlig oplevelse.
Selve vÊrelset og hotellet er super hyggeligt.
Dårlig oplevelse på brunch ifm. 70 års fÞdselsdag
Dette sted leverer ikke det aftalte i kontrakten. Deres organisation/service fungerer ikke. Til gengÊld vil vi rose deres buffet.
Jeg var til stor fest 28
Jeg var til stor fest 28. August 2021 med ca 50 gÊster. Middagen var det mest elendige og hovedretten var kold. Vin blev serveret lang tid efter maden var på bordet. Elektronikken virkede ikke. Min klage blev besvaret med at det nu var i orden men uden en forklaring. Alligevel blev det en god fest selvom det ikke var på grund af servicen.
DÃ¥rligliste oplevelse
Min kÊreste og jeg har haft et forkÊlelses ophold på comwell hotel KÞge, og vi kunne ligeså godt have vÊret derhjemme og sparet de penge. Det eneste gode ved opholdet var vi kunne tage med på stranden og se vandet. Da vi ankommer fik vi af vide at vi havde noget velkommen kaffe og kage og vi bare skulle sige til efter vi havde vÊret nede på vÊrelset så ville de komme med kagen til os. Vi kommer tilbage og siger vi gerne ville have vores kager nu og vi sÊtter os hen i baren og fortÊller hende det også. Efter 20 min og vi stadig ingen kage havde fået vÊlger vi at gå op til baren og spÞrger efter det så kom kagen. Da vi skulle have aftensmad fik vi af vide at det kolde ville vÊre inden i restauranten og det varme ville vÊre udenfor ved grillen. Efter vi havde vÊret inde og hente salat gik vi ud for at hente kÞd og kartofler, og det var koldt og havde ingen smag overhovedet⊠vi bestilte også en flaske vin og fik lovet en vinkÞler og den kom aldrig, vi endte selv med at spÞrger efter en efter vores vin ikke var sÊrlig kold mere⊠til morgenmaden havde de lavet buffe også okay, vi tog lidt af vÊrt også nogle Êg, dig var Êggene overhovedet ikke fÊrdigkogte! Jeg personligt ville ikke spise dem, men min kÊreste som er lidt mere ligeglad spise dem og endte faktisk med at få dårlig mave⊠jeg ville ikke anbefale et ophold der og vi kommer i hvert fald ikke tilbage, så vil vi hellere spare de penge.
Fin beliggenhed tÊt ved stranden ogâŠ
Fin beliggenhed tÊt ved stranden og hyggeligt indrettet. Personalet glemte alt om at det var forkÊlelses-ophold vi havde booket... Aftensmaden var god men ikke noget sÊrligt og morgen-buffeten var mangelfuld og hverdagsagtig
Fik ikke hvad vi har betalt for.
Vi er 2 par, der vil have en lille afslappet weekend i KÞge.
Vi har reserveret vores vÊrelser ca. 30 dage fÞr, bestilling består vores reservation af 2 superior vÊrelser med kingsize-seng og udsigt og specifik med badekar til d. 24. juli 2021. Reservationen foretaget via Booking.com, og det kostede 1296 DKK for et superior-2-vÊrelse med udsigt til bad og vand.
Check-in tiden var 14:00 om eftermiddagen, vi ankom ca. 14:30, og vi fik at vide, at vÊrelserne ikke var klar, og vi måtte vente 30 minutter. Vi syntes, at det ikke ville betyde så meget at vente 30 minutter mere, det var fint. Men da vi endelig fik vores vÊrelser, opdagede vi, at der ikke var nogen badekar i begge vÊrelser.
Vi gik ned til receptionen og fortalte, at hvad der var galt med vores reservation, vi viste vores reservationsbekrÊftelse til medarbejderen.
Hvad vi ikke rigtig kunne acceptere og forstå var, at Comwell medarbejderen, der fÞrst gjorde, var at give skylden vÊk og fortalte, at det ikke var deres problem, og det kunne vÊre, at fejlen er kommet fra Booking.com, og Comwell har allerede solgt vÊrelserne til nogle andre.
Det endte med, at de tilbÞd, at vi accepterer de vÊrelser, de har efterladt til os, og med 1 gratis drink til hver person i deres bar. De fortalte også, at priserne faktisk er det sammen på et standardvÊrelse med udsigt og et vÊrelser med kingsize-seng og udsigt og specifik med badekar . Vi kan simpelthen ikke forstå det de har sagt til os, for vi syntes det ikke passede sammen med priserne. Vi tjekkede på deres hjemmeside med det sammen, og prisen på et standardvÊrelse kostede ca. 1024 kr. på dagen, og der er ca. 250 kr forskel i pris i forhold til hvad vi har betalt for.
Vi har valgt at annullere vores ordrer, begge 2. Vi fÞlte, at de for fÞrste gang har accepteret vores ordre for så lÊnge siden, og ikke har leveret, hvad de har lovet os, men i stedet forsÞgt at give skylden vÊk fra dem, og vi derfor fÞlte os snydt med som kunder.
Det handlede slet ikke om, hvad vi gerne ville have i kompensation, det handlede om, hvad vi får af det, vi har betalt. Det er en principsag.
UdmÊrket besÞg
UdmÊrket besÞg
Flinkt personale, dog med fornemmelse af underbemandning
God aftensmad, morgenbordet skuffede, der var ikke nok ..
Kommer måske tilbage, når comwell slår sig på "luksus" så er der lidt vej endnu..
Min mand og jeg er netop vendt hjem fraâŠ
Min mand og jeg er netop vendt hjem fra en overnatning ved Comwell KÞge, hvor vi har vÊret en del gange efterhånden.
Vi har flere gange vÊret skuffede over sÊrligt morgenbuffeten, men har hver gang tÊnkt at det mÃ¥tte vÊre en uheldig dag vi havde ramt og at det ville blive bedre nÊste gang. I morges var det sÃ¥ helt galt. Det var nÊrmest pinligt sÃ¥ fÃ¥ retter der blev serveret ved morgenbuffeten, ligesom den stod tom det meste af tiden og vi lÞbende mÃ¥tte rejse os for at se om der var blevet fyldt op - for at blive mÞdt af tomme borde. Da vi forlod buffeten stod folk i âkÞâ og ventede pÃ¥ at det ville blive fyldt op. Derudover var kaffen lunken sÃ¥ vi mÃ¥tte gÃ¥ tilbage til vÊrelset og lave en kop instant ð
Det er desvÊrre nok sidste gang vi vÊlger Comwell KÞge.
Fantastiske ophold og skÞnt personale
Vi som virksomhed har ugentligt brugt comwell KÞge strand og her er vi altid blevet mÞdt af fantastisk og smilende personale som nÊsten står på hÊnder for at man har det godt, fornuftige senge og lÊkker mad, hvad mere kan man Þnske sig.
Jeg personligt vil klart anbefale hotellet til alle og vi kommer selvfÞlgelig tilbage!
De bedste hilsner fra
Jesper
European house of beds.
Jeg er lige tjekket ud fra comwell
Jeg er lige tjekket ud fra comwell. Det lever på ingen måder op til et 4 stjernet hotel. Jeg betalte ekstra for et superior vÊrelse og jeg fik udsigt til p-plads og ingo (benzintank), som lyste hele vÊrelset op. Dette er på ingen måde acceptabelt.....
Aftensmaden smagte af ingenting. Der var 2 slags pålÊg og kold kaffe til morgen buffet. Selv et motel servere bedre morgenmad.
Jeg har snart prÞvet alle comwell hoteller, hvor det har vÊret en dejlig oplevelse. Jeg fortryder, jeg har brugt penge på dette hotel, for det er ikke penge vÊrd. Jeg besÞger ikke dette hotel igen.
Havde kÞbt et ophold med overnatning
Havde kÞbt et ophold med overnatning, 2 retters menu samt morgenmad. Aftensmad blev serveret som buffet. Utrolig lÊkker mad af hÞj kvalitet. Morgenmad også godt. Dejligt vÊrelse med gode senge. PÊnt rent på hele hotellet. Super service af alt personale på hotel. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Miniferie
Synes ikke hotellet lever op til samme standarder, som andre Comwell hoteller vi har prÞvet.
Havde booket en miniferie med 2 overnatninger, morgenmad og 2 x 3-retters middag/eller buffet. Vi havde tilkÞbt et superior vÊrelse, som desvÊrre havde en meget kedelig udsigt til parkeringspladsen og benzintanken overfor.
Det mest kedelige var dog, at middagen hele sommeren er buffet og den var nÞjagtig den samme begge dage! Menuen var fin nok, men udvalget ikke så stort at man har lyst til at spise den to dage i trÊk. Kokken sagde endda at det ville vÊre samme menu i hele juli, så det kan kun anbefales at der tages en enkelt overnatning.
Hvis man alligevel tager 2 overnatninger, kan det anbefales at bestille 2 x overnatning med en 2-retters middag i stedet for miniferien. Buffeten er den samme ved begge tilbud og man spare 60 dkr.
Weekendophold
Rigtig dårlig oplevelse,for det fÞrste havde jeg bestilt vÊrelse med kingsize seng,fik to boxmadresser og en spånplade som gavl.Så fik ikke meget sÞvn da jeg lå imellem revnen flere gange Morgenmaden var kun bakeoff,kold rÞrÊg,og juicen vand tynd saftevand oveni skulle to unge personale stå og nedstiger en mens man spiste,så nÊste dag tog vi ud og spiste morgenmad.omgivelsrrne var fine,men personalet ikke imÞdekomme ved henvendelse omkring problemerne fik bare at vide at men ikke kunne lÞse problemerne. SIDSTE GANG VI OPHOLDER OS Pà Et COMWELL HOTEL
Tjekkede tidligt ud og fik ekstra regning
Kommer ikke tilbage til det her penge friske sted, igennem dårlig oplevelse checkede tidligt ud og fik en ekstra regning
This is the worst hotel i have tried inâŠ
This is the worst hotel i have tried in years, bad service, No wi fi, My Phone didnt work because of bad conection, and ekstra Bills because their cleaning policy is not excisting, bad bad experience, so sad, last time
fantastisk service af personale
fantastisk service af personale, dejlige vÊrelser, desvÊrre langt at gå til vÊrelset, når man er handicappet og maden var efter kÞkkenchefens valg, ville aldrig selv servere sådan mad, en forret serveret i syltetÞjs glas og en hovedret med brÊndte lÞg, maden var elendig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ