レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har ogsÃ¥ nogle sÊbebarholdere derfra til badevÊrelset som pynter pÃ¥ glasdÞren. De hÊnger godt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mÊrke mindre klÞe i hovedbunden, og hÃ¥ret set sundere og blankere ud efter hÃ¥rvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Total wellness og selvforkÊlelse! Og produkter med miljÞet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret pÃ¥ under et dÞgn, alt var forsvarligt og miljÞbevidst indpakket, og alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gÞr opmÊrksom pÃ¥ d... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig med at vÊlge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengÞring og kÞkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lÊkre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi strÊber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulÊr Þkonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 123ä»¶

レビュヌを曞く

Super lÊkre produkter- meget hurtig levering

Meget hurtig modtagelse af de lÊkre sÊber, både til rengÞring og personlig pleje. SÊberne er drÞje i brug og sÊrdeles effektive, hårvask er reduceret til 2 gange om ugen.

2025幎7月27日

Hej Bonnie,

Tusind tak for de sÞde ord 💚 Dejligt at hÞre, at du er glad for bÃ¥de produkterne og leveringen – og sÃ¥ skÞnt at hÞre at hÃ¥rvask er reduceret til 2 gange om ugen🌿

Hurtig klargÞring af ordre

Altid en fornÞjelse at handle med de skÞnneste mennesker. Varerne ligger nÊrmest klar ude i postkassen, fÞr end bestillingen er afsluttet.

2025幎7月25日

Hej Ann,

Tusind tak 💚 Det gÞr mig sÃ¥ glad at hÞre! SÃ¥ dejligt at varen nÃ¥r frem hurtigt og at oplevelsen fÞles nem og hyggelig 😊

Virkelige gode produkter

Virkelige gode produkter - og så helt naturlige produkter. Til gavn for en selv og naturen

2025幎7月28日

Hej Randi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿

Det betyder virkelig meget, at du lÊgger mÊrke til kvaliteten – det er netop dét, vi brÊnder for 💚 Tak fordi du stÞtter op om det!

Hej Camilla,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse – det betyder virkelig meget! Jeg er sÃ¥ glad for, at bÃ¥de produkterne og leveringen har levet op til dine forventninger. Det er lige prÊcis den oplevelse, jeg hÃ¥ber alle fÃ¥r 💚

Super

Super. Jeg handler gerne her igen.

2025幎7月11日

Hej Bettina,

Hvor er det skÞnt at hÞre – vi glÊder os allerede til nÊste gang 😊 Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!

Tiril, stifter af conscious.dk

Altid god og hurtig service og lÊkre

Altid god og hurtig service og lÊkre produkter

2025幎7月11日

Hej,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for dine ord og for at vende tilbage til os igen og igen 🙏 Det er en fornÞjelse at sende afsted til dig!

Tiril, stifter af conscious.dk

God produkt og superhurtig levering.

2025幎7月8日

Hej Christine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de produkt og levering har levet op til dine forventninger 💚 Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive – tak!

Tiril, stifter af conscious.dk

Som altid super god kundeservice

Som altid super god kundeservice og lÊkre miljÞbevidste produkter til fine priser. Vi mangler stadig lidt småting, for at vi kan lave alle vores indkÞb til badevÊrelse mm, der :) Feks plaster eller tandpasta der ikke skal tygges (vi har nogle bÞrn der ikke kan tygge selv)
Men der skal også vÊre tid til at opbygge en god solid forretning jo ;D

2025幎7月4日

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din sÞde og stÞttende anmeldelse – den varmer! 💚 Vi elsker at hÞre, at du er glad for bÃ¥de kundeservice og produkterne. Og tak for input! Vi har nogle faste favoritter i sortimentet, mens andre produkter skiftes ud lÞbende for at gÞre plads til nye spÊndende varer, sÃ¥ det er dejligt at fÃ¥ idéer fra jer, der bruger produkterne i hverdagen. MÃ¥ske kommer der noget bÞrnevenligt pÃ¥ hylderne snart 😉

Gode lÊkre produkter

Conscious har lige det man kan have brug for, og helt uden plastik.
LÊkre produkter, med mild duft

2025幎7月15日

Hej Hanne,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 💚

Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du finder det, du har brug for – og at det kan vÊre helt uden plastik. Og dejligt, at du ogsÃ¥ sÊtter pris pÃ¥ de milde dufte 🌿

Tak fordi du handler hos os – det betyder virkelig meget!

Tiril, stifter af conscious.dk

En virksomhed med et fint miljÞhjerte

Jeg har handlet flere gange hos Conscious, og det vil jeg fortsÊtte med.
En virksomhed med hjertet det rette sted, gode produkter, skånsomme for miljÞet, og masser af gode tips til anvendelse på Instagram.
God service og hurtig levering.

2025幎7月5日

Hej Anna,

Din anmeldelse rammer lige i hjertet – tusind tak for de smukke ord 💚

Vi gÞr os virkelig umage for at finde produkter, der giver mening, så det er fantastisk at hÞre, at det mÊrkes.

Tak fordi du fÞlger med og handler hos os igen og igen – kunder som dig, der gÞr det hele vÊrd!

God service og virkelig lÊkre produkter

God service og virkelig lÊkre produkter
Klar anbefaling

2025幎7月2日

Hej Betina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at bÃ¥de servicen og produkterne har levet op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – den varmer virkelig. 💛

Tiril, sitfter af conscious.dk

Alt super og lynhurtig service

Alt super og lynhurtig service - og skÞnt med en hilsen i pakken, jeg henter i din postkasse♥ Vi nyder at have lÊkre produkter, der kun fylder lidt i skuffer og skabe.

2025幎6月26日

Hej Annette,

Hvor er det dejligt at hÞre – tusind tak for din sÞde anmeldelse! 💛 Vi er sÃ¥ glade for, at produkterne passer godt ind hjemme hos jer. Tak fordi du er kunde hos os – det betyder virkelig meget!

dejlige produkter

dejlige produkter

2025幎6月8日

Hej Jona,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for vores lille virksomhed! Vi er rigtig glade for, at du synes om produkterne 😊

De bedste hilsner,

3 stjerne pga rykker for anmeldelse

3 stjerne pga modtaget 2. rykker for anmeldelse fÞr jeg har haft mulighed for at prÞve varen af

2025幎6月6日

Hej,

Tak for din anmeldelse – og jeg beklager ulejligheden med påmindelserne.

Vores system sender automatisk en anmodning om anmeldelse baseret på et gennemsnit af, hvornår de fleste kunder tager deres produkter i brug. Jeg kan godt se, at det ikke altid passer for alle, og det tager jeg selvfÞlgelig med i vores overvejelser fremover.

Jeg hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for produkterne – og har du spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp, er du altid meget velkommen til at skrive ☺

Tiril, stifter af conscious.dk

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse at handle hos jer. Jeg glÊder mig til at få hÊngt mine sÊbeholdere op. Jeg er vild med jeres shampoobars og det er fantastisk at de ikke fylder noget i feriekufferten.

2025幎6月5日

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skÞnt at hÞre, at det igen har vÊret en god oplevelse at handle hos os! Det betyder virkelig meget for os med trofaste kunder som dig 💚

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

2025幎5月29日

Hej Liselotte,

Tusind tak for de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de produkterne og leveringen levede op til forventningerne 😊

Tiril, stifter af conscious.dk

NÊsten som en fysisk butik

NÊsten som en fysisk butik. Dejligt at mÊrke, der er mennesker bagved, med en personlig håndskrevet hilsen. Tak for det ;-)

2025幎5月26日

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse – den varmer virkelig meget ❀

Det er lige prÊcis den fÞlelse, vi håber at sende med hver eneste pakke: at der står rigtige mennesker bag, som ser og vÊrdsÊtter hver eneste bestilling.

SÃ¥ tak for, at du mÊrkede det – og tak fordi du vÊlger os!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。