レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har ogsÃ¥ nogle sÊbebarholdere derfra til badevÊrelset som pynter pÃ¥ glasdÞren. De hÊnger godt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mÊrke mindre klÞe i hovedbunden, og hÃ¥ret set sundere og blankere ud efter hÃ¥rvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Total wellness og selvforkÊlelse! Og produkter med miljÞet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret pÃ¥ under et dÞgn, alt var forsvarligt og miljÞbevidst indpakket, og alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gÞr opmÊrksom pÃ¥ d... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig med at vÊlge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengÞring og kÞkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lÊkre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi strÊber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulÊr Þkonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 123ä»¶

レビュヌを曞く

Altid den bedste service

Det er en kunst at kunne skabe en personlig service igennem en webshop, men det formår Tiril. Har kÞbt varer flere gange og samme gode service hver gang. Personlig hilsen i pakken betyder alt ❀
Svarer hurtigt på beskeder og er god til tips, tricks og rådgivning.
Stamkunde her, hvert fald 🙋🏌‍♀

2025幎5月1日
自発的なレビュヌ

Hej Benedicte,

Ej hvor blev jeg bare glad – og faktisk ogsÃ¥ lidt rÞrt – over din anmeldelse ❀

Det betyder så meget for mig, at din oplevelse er god. Jeg gÞr mig virkelig umage med hver eneste pakke, og at du lÊgger mÊrke til det, det gÞr hele forskellen!

Tusind tak fordi du kommer igen og igen – det er virkelig noget helt sÊrligt at have dig som stamkunde 🙏🏌

KÞbte 3 sÊbeholdere

KÞbte 3 sÊbeholdere. Super fint lille produkt. Havde lige lidt problemer, men fik hurtig skriftlig hjÊlp. Hurtig levering.

2025幎5月12日

Hej Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den 🌿

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for sÊbeholderne! Vi er rigtig glade for, at du skrev, så vi kunne få lÞst problemet. Det betyder meget for os.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ bÃ¥de dine ord og din stÞtte 💚

Virker efter hensigten

Go service spare på plastik og hurtig levering

2025幎5月6日

Hej Trine,

Tak for den sÞde anmeldelse! 💚 Vi er sÃ¥ glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de den hurtige levering og vores fokus pÃ¥ at spare pÃ¥ plastikken. Det betyder meget – tak fordi du stÞtter os✹

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og hjÊlp da jeg skrev om nogle spÞrgsmål. Har handlet her flere gange. Produkterne er gode. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

2025幎5月7日

Hej Pernille,

Tusind tak for de fine ord – det betyder virkelig meget!
Vi er sÃ¥ glade for, at du er kunde hos os, og at du er glad for bÃ¥de produkterne og servicen. Det er prÊcis sÃ¥dan en oplevelse, vi hÃ¥ber at give 💛

Jeg er altid midterstllet 🍓

2025幎4月27日

Hej Randi,

Tak for din anmeldelse 🍓

Jeg lÊgger hjerte og sjÊl i min lille virksomhed, og jeg håber altid at kunne give en oplevelse, der fÞles både personlig og positiv. Hvis der er noget, du synes kunne vÊre bedre, så må du endelig sige til.

Tiril, stifter af conscious.dk

Good products and quick delivery

Good products and quick delivery. Will recommend.

2025幎5月3日

Hi Aurora,

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear you liked the products and service 😊

We truly appreciate the recommendation – it means a lot! 💚

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk

LÊkre produkter og super hurtig

LÊkre produkter og super hurtig levering! Jeg kommer igen! 😉

2025幎4月30日

Hej Marcel,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! Det betyder meget 🙏

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen – og er sÃ¥ glade for, at produkterne og leveringen har levet op til forventningerne ✹

SpÊndende nye produkter

SpÊndende nye produkter.
Er allerede glad for opvaskebaren og kaffefiltret. Hurtig levering.

2025幎5月1日

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at du allerede er blevet glad for opvaskebaren og kaffefiltret – og at leveringen gik hurtigt, det betyder rigtig meget for os!

Tiril, stifter af conscious.dk

Jeg er meget glad for mit kÞb

Jeg er meget glad for mit kÞb, dog er duften af vaskesrkene lidt for voldsom for mig og dem uden duft var ikke mulige at kÞbe

2025幎4月26日

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glÊder os at hÞre, at du er glad for dit kÞb 💛

Duften kan godt virke lidt intens, når man åbner pakken med flere vaskeark samlet, men heldigvis bliver den meget mildere, når man bruger ét ark ad gangen i vasken.

De uparfumerede ark er desvÊrre udsolgt hos producenten i Þjeblikket, men vi bestiller dem hjem igen så snart det er muligt!

Personlig betjening

Der er altid god service og man bliver glad, når man henter en personlig pakke i postkassen.

2025幎4月27日

Hej Kirsten,

Tusind tak for de varme ord 💛

Det betyder virkelig meget at hÞre, at bÃ¥de service og pakkeoplevelsen gÞr dig glad – det er lige prÊcis den fÞlelse, vi hÃ¥ber at sende med hver eneste forsendelse. Tak fordi du handler hos os 🌿

LÊkker hjemmeside

LÊkker hjemmeside - skÞnne produkter!

2025幎4月13日

Hej Line,

Hvor er det dejligt at hÞre – tusind tak for din sÞde anmeldelse! 🌿 Vi er sÃ¥ glade for, at du kan lide bÃ¥de vores webshop og vores produkter. Det betyder meget for os 💚

2025幎4月4日

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at din ordre nåede hurtigt frem 💛

Gode produkter, hurtig levering

Tak for den personlige hilsen og vareprÞve af vaskeark.

2025幎3月28日

Hej Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at den lille hilsen og vareprÞven blev vÊrdsat 💛

Vi elsker at kunne tilfÞje en personlig detalje til din pakke – det skal vÊre lidt hyggeligt at handle hos os ✹

Tiril, stifter af conscious.dk

Godt udvalg og hurtig betjening

Godt udvalg og hurtig betjening. Elsker deres produkter. Kun anbefaling herfra.

2025幎3月20日

Hej Signe,

Hvor bliver vi bare glade for at lÊse din anmeldelse – tusind tak! 💛

Det betyder virkelig meget, at du er glad for bÃ¥de udvalget og vores produkter. Og sÃ¥ er det skÞnt at hÞre, at du vil anbefale os videre – det varmer!

Supergode kobberklude

KÞbte de supergode kobberklude, der er gode til at skrubbe med uden at de ridser overfladen. Og der krÊves ikke voldsom meget knofedt.

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse og at du deler din erfaring! 🀩 Det elsker vi at hÞre – kobberkludene bliver ogsÃ¥ flittigt brugt herhjemme!

Tiril, stifter af conscious.dk

Jeg har modtaget den fineste pakke med

Jeg har modtaget den fineste pakke med nogle skÞnne produkter. Vaskeark til opvaskemaskine virker fint :-)
Tak for hurtig og god service.

Hej Susanne,

Tusind tak for de sÞde ord! 💫 Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Jeg elsker at kunne hjÊlpe, sÃ¥ det betyder meget, at du har oplevet servicen som hurtig og god. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Helt uden problemer

Det var nemt at bestille, hurtig levering og produkterne som beskrevet. Der var ovenikÞbet prÞve med på andet produkt.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt at hÞre, at du er tilfreds – bÃ¥de med bestilling, levering og produkterne. Og sÃ¥ skÞnt, at prÞven var en lille ekstra glÊde! HÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af det hele. 💚

Tiril, stifter af conscious.dk

HjÊlpsom og super hurtig service

HjÊlpsom og super hurtig service. Kan varmt anbefales

2025幎3月15日
自発的なレビュヌ

Hej Nete,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Vi er altid klar til at hjÊlpe 💚✚

KÞber herfra igen

KÞber herfra igen

2025幎2月23日

conscious.dk からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse – det glÊder os virkelig at hÞre! Vi ser frem til at sende din nÊste pakke afsted 😊

dishwasher and laundry sheets

I bought the dishwasher and the laundry detergent sheets and they're so simple and nice to use. I was already using the toilet bowl cleaner sheets, and had to get all of them: they work as well as the liquids I was using before and now I don't have to deal with the horrible big plastic containers. I'm very happy to be moving towards a greener option.

2025幎2月16日

conscious.dk からの回答

Thank you so much for your kind words! 😊 We're thrilled to hear that you're enjoying the dishwasher and laundry detergent sheets – and that you've added the toilet bowl cleaner to the mix too! Thank you so much for choosing us ❀

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk