Systemet virker perfekt. Jeg har sendt hundredvis af breve og pakker ad denne vej og kun en enkelt gang oplevet, at en pakke ikke kom frem. Det viste dig, at modtageren ikke havde hentet sin pakke i t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Coolrunner er nu lige sÃ¥ elendig som Postnord om ikke vÊrre. Umulig hjemmeside hvor man ikke kan finde et sted til at efterlyse en pakke eller klage over en Þdelagt pakke. Man kan heller ikke ringe d... ãã£ãšèŠã
Normalt tildeler jeg fem stjerner. Idet kundeservice nu bestÃ¥r af en robot, sÃ¥ trÊkker jeg en stjerne fra. Men, alle pakker kommer frem i lÞbet af et par uger - og jeg har sendt tÊt pÃ¥ et par hundre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid nemt at bestille og betale for fragt pÃ¥ Coolrunner. Dejligt at kunne vÊlge mellem Bring, Burde eller DAO. Det eneste minus er blot at jeg til tider ikke kan gennemfÞre betalingen via min mobil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos CoolRunner gÞr vi det let for dig som privatperson at sende pakker â bÃ¥de i Danmark og til 19 andre lande. Vi tilbyder nogle af markedets laveste fragtpriser og samarbejder med de bedste fragtfirmaer for at finde den mest fordelagtige lÞsning for dig. Med vores labelfri service slipper du for printerbesvÊret, og du kan hele tiden fÞlge din pakkes rejse med nem tracking. Hurtigt, enkelt og billigt â prÊcis som det bÞr vÊre.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God kundeservice og tryghed hele vejen.
Jeg skulle sende en pakke fra Danmark til Kroatien, og efter at have undersÞgt forskellige udbydere af forsendelser, endte jeg med at vÊlge CoolRunner. De skilte sig ud ved at vÊre de eneste, som tilbÞd forsikring af musikinstrumenter â en afgÞrende faktor for mig.
Derudover var de også de billigste, jeg kunne finde til international forsendelse.
Deres kundeservice var også med hele vejen - Meget hjÊlpsomme og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen.

Min pakke er blevet vÊk og blev fundet igen3/1-25
Undskyld jeg er ikke god til it.
min pakke blev fundet og kom godt frem uden skader
mange tak for det og alt var helt mange hilsner fra lars

CoolRunner ããã®åç
Send ikke med Instabox, kun hvis i vil have Insta hovedepine....
Havde en masse pakker der skulle sendes af sted, nogle med Bring og Dao - det gik super fint. DesvÊrre valgte jeg til 8 andre pakker og bruge Instabox som er på jeres side, der er ca 10 kr. pr pakke og sparer så det bliver til penge.
Man får en label man skal printe, det gjorde jeg og satte på alle pakkerne, der står bare ikke noget om at man skal åben det link der bliver sendt til en via SMS, for at booke en boks og putte den i. Jeg havde som sagt 8 pakker, jeg nu ikke havde booket bokse til, tÊnkte jeg nemt lige kunne gÞre det når jeg stod dernede men nej.
Når man åbner den SMS besked fra dem skal der nu skrives en kode på den label man har printet, de nummerer der står på labelen passer ikke med noget i forhold til de nummerer der står i SMS eller mail fra dem. ForsÞgt i en time og komme igennem til dem imens jeg stod og ventede ved boksen. FÞrste gang jeg nÊsten var igennem blev der lagt på , anden gang opgav jeg.
Jeg kÞrte hjem igen, måtte ind og finde de labels jeg havde downloadet, tjekke tidspunkter på SMS for at tjekke de passer og så kunne jeg booke en boks de skulle.
Så tÊnker nogle kunne du ikke se hvem du havde kÞbt forsendelse til på Coolrunners hjemmeside, jo det trorede jeg også. Da jeg stod dernede med min telefon og ville tjekke det, loggede ind og ville gå på min konto, kom beskeden med at denne siden IKKE er velegnet til en mobil, skift venligst til en computer.!!!!!
2 benspÊnd i samme opgave giver virkelig meget minus. Så nu har vi lige vÊret afsted engang til med dem og nu lykkes det. Det der skulle vÊre nemt tog knap 2 timer af vores tid. Det er godt nok lige ved det var nemmere og sende med POSTNORD!!!!

CoolRunner ããã®åç
My package is for 30 days travelling...
I send an returnpackage from the Netherlands to Denmark. I send it on december the first. It is now december the 30st en the package still did not arrive at his final destination, or maybe the trackingsite is incorrect? On the trackingsite of coolrunner you can see that its still on a distributioncentre in Aalborg,for now already a week and it looks like nothing is happening...
I really want to know when my package finally arrives at his final destination and I'm conserned, because 2 other packages on its way to Denmark, are for a week lying in a distributioncentre in the Netherlands and it look like nothing is happening either. I'm worried that these packages also wait a very long journey..... All three packages where traceable till december the 23th and from that date on, nothing is happening!

CoolRunner ããã®åç
Nem og hurtigt at bestille og betaleâŠ
Nem og hurtigt at bestille og betale for at få sendt sin pakke

CoolRunner ããã®åç
Min pakke er ikke dukket op??
Min pakke er ikke dukket op??? ð¥ºð¥ºð¥ºbestilt d 19.ð¥ð¥ð¥

Coorunner lost my package AGAIN
I am absolutely furious with the service provided by Coolrunner. I sent a package from Vejle to Finland on 12th December. The tracking shows that the package never even left Fredericia, and here we are, 23rd December, and it still hasnât arrived but looks like it is in Finland.
This is completely unacceptable! The package was supposed to reach Finland by now, and yet there has been no progress, no updates, and no communication from Coolrunner. Itâs beyond frustrating, especially with the holidays approaching.
Iâve had enough of this awful service. Never again will I trust Coolrunner with any of my packages. Avoid at all costs if you value timely deliveries!

CoolRunner ããã®åç
DÃ¥rlig erfaring med pakker tilâŠ
Dårlig erfaring med pakker til udlandet. DesvÊrre.
Tager ustyrligt og alt for lang tid. Min forrige pakke var knap 3 uger undervejs - til et andet EU-land, vel at mÊrke. Og blev nÊrmest sendt fra Herodes til Pilatus fÞr den kom frem.
Den nyeste forsendelse har vÊret én (1!) hel uge i DK (fra SjÊlland til Jylland), fÞr den overhovedet forlod landet.
Indlv. d. 9 dec. hentet d. 10. Er ikke engang ankommet til destinationslandet (EU) eendnu. Og sÃ¥ billigt er det altsÃ¥ heller ikke for pakker/breve under 1 kg, at det kan retfÊrdiggÞre SÃ
lange leveringstider. Tvivler på det når frem inden jul ... selv om det var sendt fÞr fristen d. 12. december til det pågÊldende land ... godt nok Êrgerligt hele tiden at skulle t&t, da jeg heller ikke modtager nogle notifikationer overhovedet, selvom det ER slået til.

22 days to send a package to Spain
22 days to send a package to Spain. An important power of attorney that arrived too late. I insured the shipment, but they refuse to compensate, because it only covers if the package get damaged. By regular post it surely had arrived earlier / in time.

CoolRunner ããã®åç
Nogle af Tingene var i stykker
Nogle af Tingene var i stykker , og adressen var revet af ⊠de har vÊret hÃ¥rde ved kassen kan man se med tingene inden i kassen âŠ

CoolRunner ããã®åç
Forsendelsen er billig men processenâŠ
Forsendelsen er billig men processen med at printe label, og derefter, når man står foran pakkeboksen, bliver man bedt om at skrive ny kode på pakken???

Alt er top klasse
Appen er super nem og priserne er top, bruger Coolrunner i Ã¥revis nu og har altid vÊret mega tilfreds. KÊmpe ros herfra ð

Jeg foretrÊkker Coolrunner/DAO.
Jeg foretrÊkker Coolrunner/DAO.
Jeg har aldrig oplevet leveringsproblemer.

CoolRunner ããã®åç
Dom lade paketet utanför nÃ¥gon annansâŠ
Dom lade paketet utanför någon annans dörr. Trots att mitt namn står jÀttetydligt både på paket och på vår dörr. Dessutom har jag ett ovanligt namn. Så hur dom misslyckats med detta Àr en bedrift.

CoolRunner ããã®åç
AltsÃ¥ det undrer mig at min pakke somâŠ
Altså det undrer mig at min pakke som koster 37kr at sende, kun er forsikret for 40kr som udgangspunkt.. "Vi lover at lever din pakke, måske..." Og i forbindelse med forberedelse af min pakke skal jeg bruge mit "unikke pakkenummer" som ikke er angivet hvad er.. GlÊder mig til at hÞre fra jer, så jeg kan få hjÊlp til at finde mit pakkenummer :) Go' dag

CoolRunner ããã®åç
hurtig og nem leverans til modtager

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ