レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Systemet virker perfekt. Jeg har sendt hundredvis af breve og pakker ad denne vej og kun en enkelt gang oplevet, at en pakke ikke kom frem. Det viste dig, at modtageren ikke havde hentet sin pakke i t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Coolrunner er nu lige så elendig som Postnord om ikke værre. Umulig hjemmeside hvor man ikke kan finde et sted til at efterlyse en pakke eller klage over en ødelagt pakke. Man kan heller ikke ringe d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Normalt tildeler jeg fem stjerner. Idet kundeservice nu består af en robot, så trækker jeg en stjerne fra. Men, alle pakker kommer frem i løbet af et par uger - og jeg har sendt tæt på et par hundre... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Altid nemt at bestille og betale for fragt på Coolrunner. Dejligt at kunne vælge mellem Bring, Burde eller DAO. Det eneste minus er blot at jeg til tider ikke kan gennemføre betalingen via min mobil... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 宅配サービス

当該企業による記述

Hos CoolRunner gør vi det let for dig som privatperson at sende pakker – både i Danmark og til 19 andre lande. Vi tilbyder nogle af markedets laveste fragtpriser og samarbejder med de bedste fragtfirmaer for at finde den mest fordelagtige løsning for dig. Med vores labelfri service slipper du for printerbesværet, og du kan hele tiden følge din pakkes rejse med nem tracking. Hurtigt, enkelt og billigt – præcis som det bør være.

3.8

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Virker som altid 100 % problemfrit og…

Virker som altid 100 % problemfrit og er meget, meget nemt. Også derfor jeg har brugt dem de sidste mange år og vil fortsætte med det :)

2025年2月13日

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en problemfri oplevelse, og vi er meget glade for, at du har valgt os i så mange år.

Vi sætter stor pris på din loyalitet, og vi ser frem til at fortsætte med at levere en nem og pålidelig service til dig!

5つ星のうち3の評価

Dårlig information

Basal funktion virker ikke i appen (køb fragt). Der står så på deres hjemmeside at den ikke virker i appen, men ikke i selve appen.
På hjemmesiden SKAL man logge ind, men bliver først promptet til sidst i flowet. Hvis man har glemt sin kode, så skal man starte flowet om igen (jeg regner med at de har styr på at oprette en ny bruger on the fly).
Det lykkedes at købe fragt via Instabox, men Coolrunner sender KUN pakkelabel på mail. Ingen besked om den kode man kan nøjes med at skrive på sin pakke før indlevering. Der får man en særskilt besked fra 1208 (Instabox) med et link til booking af afsendelse (inkl. kode).
Billig fragt og normalt lidt nemmere derfor 3 stjerner. I fremtiden så skal det spille lidt mere (også ved nedbrud som f.eks. en besked i appen om at det er fint at bruge den pt.)

Hej Christian

Tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med os. Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har mødt med appen og bookingflowet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Vi tager din feedback alvorligt og vil kigge på at forbedre kommunikationen både i appen og på hjemmesiden, så processen bliver mere gennemsigtig. Vi er også opmærksomme på, at du nævner problemer med at få den nødvendige kode og bookinginformation til din pakke, og det er noget, vi vil undersøge nærmere for at gøre det lettere for dig fremover.

Vi værdsætter din tålmodighed og håber, at din næste oplevelse bliver langt nemmere og problemfri. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os via vores vores kontaktformular eller pr telefon.

Nemt, bekvemt og billigt

Nemt at udfylde, nemt at få et overblik af de forskellige leverandører og gode priser.

Hej Marie

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder det nemt at udfylde bestillinger, få et godt overblik over leverandørerne og nyde fordelene ved vores priser.

Din feedback betyder meget for os!

100% tilfreds bruger

Har haft konto hos Homerunner / Coolrunner i adskillige år nu, og jeg har altid været 100% tilfreds med både service, brugervenlighed og pris

Hej Tanja

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med vores service, brugervenlighed og pris gennem årene.

Vi sætter stor pris på din loyale støtte, og vi ser frem til at fortsætte med at levere en god oplevelse for dig!

5つ星のうち1の評価

Virkelig skuffende service og booking platform!!!

Desværre en virkelig dårlig kundeservice og elendig booking platform. Man kan kun skrive til support via kontakt formular. Der kommer sjældent respons og hvis der gør, så kan man ikke svare tilbage. Ingen telefonnummer!
Deres IT på hjemmesiden er virkelig også af ringe kvalitet. Ofte fejl ved booking og der kommer ingen løsning.

Jeg havde klart forventet en bedre kundeservice taget i betragtning af, at CoolRunner er stiftet af ejerne bag CoolShop.
Men det er ikke tilfældet. Skuffende service. Skuffende booking platform.

Vil klart anbefale at gå et andet sted hen...

Jimmy (Analogue Aps)

2025年2月6日

Hej Jimmy

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med både vores kundeservice og bookingplatform. Vi forstår, at det kan være frustrerende, hvis du ikke har fået den hjælp, du har haft brug for, eller hvis tekniske udfordringer har gjort din booking besværlig – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Du har altid mulighed for at komme i kontakt med os både via vores kontaktformular og telefon, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe alle hverdage. Vi tager din feedback alvorligt og arbejder løbende på at forbedre både vores service og IT-løsninger, så oplevelsen bliver så smidig som muligt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så hvis der stadig er noget, vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nemt og sikkert

Nemt og sikkert. Mine pakker er altid nået frem i løbe af kort tid.

2025年2月6日

Hej Marina

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du oplever vores service som både nem og sikker, og at dine pakker altid når hurtigt frem. Vi sætter stor pris på din feedback!

FRAUDULANT BUSINESS, MISSING RETURN

My package has been with them since November 30th. I'm writing this on February 2nd. I'm now confident this is a scam service. AVOID AT ALL COSTS, AS OTHER RECENT REVIEWS SHOW, YOUR PACKAGE WILL MYSTERIOUSLY BE "MISSING" SO YOU NEVER GET YOUR PACKAGE OR REFUND.

2024年11月30日

Hi YBJCiHD

We’re very sorry to hear about your experience. I want to assure you that we are absolutely not a scam – our goal is always to deliver packages quickly and securely.

If a package gets delayed or seems to be stuck, we recommend starting a search request through our system so we can investigate and help locate it.

Best regards
Customer Service

God og hurtig service

2025年2月2日

Hej Anna

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god og hurtig oplevelse. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger!

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt coolrunner de sidste 15…

Jeg har brugt coolrunner de sidste 15 år, altid kommet frem i god orden.

2025年2月2日

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har brugt vores service i så mange år, og at dine forsendelser altid er nået frem i god orden. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig mange gange endnu!

5つ星のうち1の評価

4 måneders besvær for ingenting...

Jeg har virkelig forsøgt at være tålmodig. Jeg sendte en pakke start Oktober sidste år, til en kunde i Frankrig. først går der næsten halvanden måned uden lyd, hvor både min kunde og jeg rykker efter opdateringer. Så bliver den ikke leveret og sendt retur. Jeg sendte den i en kasse med bobbelwrap og papir til at passe på indholdet og får den retur i December i en kuvert, og maleriet min kunde skulle have er ødelagt så det ikke kan restureres.... jeg sender derfor en besked, inkl billeder af både original indpakning/vare og hvordan det ser ud efter det er kommet retur. Jeg havde tilkøbt en forsikring og vil derfor gerne gøre brug af den da jeg har mistet en del penge på det her, da jeg må sende penge for køb retur til min kunde inkl en "undskyld besværet" pakke med en anden leverandør da alt det her tager flere måneder. Efter sagen er oprettet spørger jeg efter opdateringer, og jeg tjekker beskeder enten dagligt eller med et par dages mellemrum - hvilket jeg også skriver i noterne på sagen. Jeg får til sidst at vide at det ikke er nødvendigt da min sag ikke kan forældes og pt er i behandling ved BRING. I løbet af November og December får jeg mails der efterspørger indholdet, værdi mm. Jeg svare HVER gang med både billeder, beskrivelser og alt der efterspørges. Jeg får endda den samme mail og de samme spørgsmål 2 måneder i streg - svare stadig. Jeg bliver her i Januar indlagt og havde kun mulighed for at tjekke mail og ikke coolrunners egen hjemmeside da den ikke fungere på mobil. Jeg har så tilsyneladende fået en opdatering på deres hjemmeside under indlæggelse og vender så tilbage til "da du ikke har svaret indenfor 14 dage er din sag lukket" ???????? Det er simpelthen løgn? jeg har ikke fået mail notifikationer om denne opdatering? det er første gang i tre en halv MÅNEDER jeg ikke tjekkede dagligt i 2 uger og så lukker i sagen??? Efter i havde sagt den ikke kunne forældes? Uden mails??? Laver i ansvars ta fat for at undgå at betale? Ikke i orden.

2024年11月11日

Hej Sofia,

Tak for din anmeldelse – og tak fordi du har delt hele forløbet så grundigt. Det er tydeligt, at du har lagt meget tid og energi i både kommunikationen og håndteringen af sagen, og jeg kan sagtens forstå, at du føler dig uretfærdigt behandlet undervejs. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Jeg har nu haft mulighed for at se nærmere på sagen og kan bekræfte, at vi har udbetalt erstatning i sagen. Det betyder dog ikke, at vi ikke tager dine oplevelser alvorligt – for det gør vi. Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis du har oplevet manglende opdateringer, gentagne forespørgsler på samme oplysninger og særligt, hvis sagen er blevet lukket på et tidspunkt, hvor du pga. sygdom ikke havde mulighed for at tjekke vores platform – og heller ikke modtog besked via mail. Den del beklager vi meget.

Vi forsøger altid at sende relevante notifikationer og opfølgninger, men vi kan godt se, at det i dit tilfælde ikke har fungeret, som det burde. Derudover er det klart, at det skaber forvirring, når man først får at vide, at sagen ikke kan forældes – og den så alligevel lukkes. Det er noget, vi tager med videre internt, da den slags situationer naturligvis skal undgås.

Vi sætter stor pris på, at du har været så vedholdende og tydelig i din kommunikation – og jeg håber, at udbetalingen i det mindste kan være en afslutning på sagen, selvom jeg sagtens forstår, at det ikke ændrer på hele det besvær, du har været igennem.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for opfølgning, er du altid velkommen til at skrive til os igen – vi hjælper meget gerne.

5つ星のうち1の評価

Jeg havde svært ved at få min…

Jeg havde svært ved at få min bestilling igennem. Det er ikke første gang det sker. Jeg måtte starte forfra. Alt var skrevet rigtigt 😒

2025年1月29日

Hej Birgith

Tak for din anmeldelse. Det lyder frustrerende, at du har haft problemer med at gennemføre din bestilling – især når det ikke er første gang. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Hvis det sker igen, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller vores kontaktformular på coolrunner.dk, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig godt videre.

5つ星のうち5の評価

Jeg er absolut tilfreds med jer

Jeg er absolut tilfreds med jer - har brugt jer i flere år - har nok sendt mere end 200 pakker med jer.

2025年1月29日

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har været tilfreds gennem flere år og har sendt så mange pakker med os.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig med mange flere forsendelser fremover!

5つ星のうち1の評価

Min indleverings kode virkede ikke

Min indleverings kode virkede ikke, da jeg skulle indlevere min pakke i dag. Og det er ikke muligt telefonisk at kontakte coolrunner for hjælp. Bestiller direkte ved Dao eller Bring næste gang.

2025年1月28日

Hej Anonym

Tak for din anmeldelse. Det lyder virkelig frustrerende, at din indleveringskode ikke virkede, og vi er kede af, at det gav dig en dårlig oplevelse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular på coolrunner.dk. Vores kundeservice er tilgængelig alle ugens hverdage, og vi står altid klar til at finde en løsning, så din næste oplevelse bliver langt bedre.

5つ星のうち4の評価

nemt og billigt

nemt og billigt - skønt at der er flere muligheder for vægtvalg

2025年1月25日

Hej Anita,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for at du kan se fordelene ved at bruge CoolRunner.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

5つ星のうち5の評価

Det er hurtigt og nemt at bruge…

Det er hurtigt og nemt at bruge hjemmesiden. Nemt at navigere rundt. Dejligt overskueligt.

2025年1月23日

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplever hjemmesiden som hurtig og nem at navigere. Vi arbejder hele tiden på at gøre den så brugervenlig som muligt, så det betyder meget at høre!

Nemt og hurtigt

Meget nemt at sende pakker. Og nemt at finde ud af størrelser på forsendelser og kan bruge forskellig forsendelse. Og når man først har indsat sit eget navn ind er det hurtigt at udfylde. Og pakker er altid kommet frem hurtigt.

2025年1月20日

Hej Tina

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplever en nem og overskuelig proces, når du sender pakker. Vi er glade for, at det går hurtigt, og at dine pakker når sikkert frem.

Vi sætter stor pris på din feedback!

Nemt og funktionelt

Bruger altid når jeg skal sende noget. Super nemt at bruge - det fungerer bare 👍🏻

2025年1月19日

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du altid bruger vores service, og at det fungerer så nemt for dig.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen!

5つ星のうち5の評価

Det er nemt og ligetil at få sendt en…

Det er nemt og ligetil at få sendt en pakke

2025年1月18日

Hej Lone,

Tak for din positive feedback og ros! Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere hurtig og pålidelig service.

Jeg ønsker dig en fantastisk dag!

Udlandspakke (til Tyskland). Billigt, og Klar-Proces

Udlandspakke (til Tyskland).

Virkelig god pris (67kr, 2-3kg, 50x30x30cm).

Og klarhed undervejs i bestillingsprocessen - modtager-pakkeshop, tlfnr (0049 eller +49), etc.

Og en ligeså fin/logisk pakkelabel, til download pr. pdf.

2025年1月13日

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både prisen og den klare proces, når du sendte din pakke til Tyskland. Det betyder meget for os at kunne levere en enkel og effektiv løsning, og vi er glade for, at du fandt bestillingsprocessen og pakkelabelen let at bruge.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen næste gang!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, bruger altid Coolrunner.

2025年1月12日

Hej Lea,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service.

Vi ser frem til at levere pakker for dig en anden gang.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。