レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at fÃ¥ lavet tryk af logo pÃ¥ trÞjer og tasker. Fra start til slut har servicen vÊret 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 Ã¥rs jubilÊum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjÊlpesomme ift. lÞsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvÊlgelsen af de rette produkter som matcher vores Þnsker. Og er yderst professionelle i deres hÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 販売促進物品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Coredesign fÃ¥r du en professionel totalleverandÞr, der sÊtter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rÃ¥dgiver dig og hjÊlper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal kÞbe gaver, eller i marketingafdelingen og skal kÞbe firmatÞj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfÊldigheder. Det giver dig tryghed, nÃ¥r du foretager indkÞb hos os.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

557件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Service i top

Jeg har brugt coredesign i en årrÊkke. Hos Coredeisn får man altid kanon rådgivning. Man kan vÊre sikker på at der altid findes et produkt i den rette kvalitet til den rigtige pris.

Stor anbefaling herfra!

2022幎10月31日

Hej Mary

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi sÊtter kÊmpe stor pris på du gerne vil bruge tid og energi på at anerkende os. Vi er så glade for, at du har fået en god service af os og vi ser frem til at kunne gÞre det igen.

De bedste hilsner fra hele Coredesign teamet :)

Sublim service og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med mit samarbejde med Coredesign. De har et kÊmpe aktuelt udvalg af gaver til både oplÊgsholdere og gÊster.
De har leveret til mig flere gange i både små og store mÊngder, og produkterne er altid af hÞj kvalitet og processen er super effektiv. Sparringen er rigtig god. Der bliver altid fulgt op, og de sikrer sig, at alt er som Þnsket. Varm anbefaling herfra.

2022幎10月11日

Hej Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er altid glade for at kunne hjÊlpe dig og vi ser frem til at kunne gÞre det mange gange i fremtiden.

De bedste hilsner fra Coredesign :)

God service og hurtig eksekvering

Jeg rakte ud til Coredesign, da jeg skulle bruge sadelcovers med eget logo. Det skulle gå lidt hurtigt, da vi gerne skulle have dem klar til studiestart. Pia Marie satte mig i kontakt til Elisabeth, der hurtigt kontaktede mig og lavede et tilbud på sadelcovers. Efter blot to ugers tid, stod jeg med nogle meget fine sadelcovers i hånden. Tak for hurtig eksekvering :-)

Jeg kan helt bestemt anbefale Coredesign, hvis din virksomhed skal bruge merchandise.

2022幎9月1日

Hej Caroline

Tusind tak for dine anmeldelse. Vi er så glade for at hÞre dine positive ord over for vores virksomhed og medarbejdere. Der er os der takker dig for at vÊlge os og for at bruge din tid på at skrive denne fine anmeldelse.

De bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

God service! Jeg har vÊret i kontakt med Coredesign i forbindelse af kÞb af nogle logobolsjer. Jeg fik en super venlig sÊlger, som jeg fÞlte hjalp mig med oprigtig interesse. DesvÊrre kunne Coredesign ikke levere det jeg skulle bruge, men serviceoplevelsen var i top. Henvender mig uden tvivl en anden gang.

2022幎10月7日

Hej Peter.

Mange tak for dine fine anmeldelse. Vi er super glade for, at vi har udvist en god service overfor dig. Vi håber at du kommer forbi os igen og vi kan hjÊlpe med noget andet.

De bedste hilsner fra hele Coredesign Kontoret :)

Jeg har brugt coredesign til at kÞbe t-shirts til DHL-stafetten og har haft en god oplevelse. De er serviceminded, sÞrger for opgaven kommer i mål og leverer til tiden

2022幎8月31日

coredesign.dk からの回答

Hej Dennis. Vi er så taknemlige for at du vil skrive en anmeldelse om os og dele dine pÊne ord. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med os og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang. De bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Coredesign er altid klar til at hjÊlpe

Coredesign er altid klar til at hjÊlpe, når man står og mangler merchandise. Altid god service og pålidelig levering. Vi har bestilt alt fra termokopper til muleposer og lÞbetrÞjer hos dem og vÊret meget tilfredse med det hele.

2022幎10月3日

coredesign.dk からの回答

Hej Louise. Mange tak for din anmeldelse og dine pÊne ord om os. Vi er super glade for at kunne hjÊlpe dig og ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang. De bedste hilsner fra Coredesign :)

Hurtig og god Service

Hurtig og god Service

Vi har i lÊngere tid brugt Coredesign som leverandÞr af bl.a. reklamebolcher.
De falder altid i god jord hos kollegaer og kunder.

Leveringen er hurtig og servicen er i top.

2022幎9月28日

Hej Jacob.

Tusind mange tak for din pÊne anmeldelse. Vi er super stolte og glade for at kunne hjÊlper jer med jeres opgaver. Vi ser frem til at kunne hjÊlpe jer igen i fremtiden.

De bedste hilsner fra Coredesign :)

Glade og tilfredse

Vi er super glade for vores lÞbe-t-shirts og takker for god service fra Nuka Sarkov hos Coredesign.

Bedste hilsner
40 glade rejseentusiaster fra TourCompass

2022幎8月1日

coredesign.dk からの回答

Hej alle jer hos TourCompass.

Vi er super glade for at vores produkter var velmodtaget og at vores medarbejdere har ydet en god service til jer. Vi ser frem til at hjÊlpe jer igen en anden gang.

Vi Þnsker jer nogle gode rejser og de bedste hilsner fra Coredesign Kontoret :)

Coredesign er vores faste leverandÞr af T-shirt

Coredesign har leveret LÞbe T-shirt til os i mere end 10 år - det gjorde de også i år. Ordren blev som altid leveret til tiden, og alt fungerede som aftalt.

2022幎8月2日

coredesign.dk からの回答

Hej Jens. Tusind mange tak for din pÊne anmeldelse. Vi er glade for endnu en gang at kunne hjÊlpe dig og ser også frem til mange flere. De bedste hilsner fra Coredesign :)

Flotte varer, men forvirrende kommunikation

Flotte varer. Kommunikationen var til tider lidt forvirrende med mange medarbejdere inde over, men responstiden var tilgengÊld hurtig.

2022幎8月12日

coredesign.dk からの回答

Hej Katrine. Mange tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at produkterne var som de skulle vÊre, men er selvfÞlgelig Êrgerlige over kommunikationen var forvirrende. Vi sÊtter pris på din Êrlighed og vil tage din feedback med videre, så vi kan sikre en perfekt oplevelse nÊste gang. De bedste hilsner fra Coredesign Kontoret :)

Alt til UG!

Coredesign er altid nemme at handle med, og produkterne lever op til vores forventninger. Servicen er i top!

2022幎9月23日

coredesign.dk からの回答

Hej Susan. Tusind mange tak for din skÞnne anmeldelse. Vi er så glade over, at vi har kunne give dig en god oplevelse hos os. Alle de bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Altid venlige og klar til at hjÊlpe

Altid venlige og klar til at hjÊlpe. ForsÞger altid at finde en lÞsning som passer firmaets Þnsker. Produkterne har hver gang vÊret modtaget med fuld tilfredshed og super kvalitet!

2022幎9月22日

coredesign.dk からの回答

Hej Silvia. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er så glad for at hÞre, at alt er gået som forventet. Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang. Med venlig hilsen fra hele Coredesign :)

God kvalitet og service!

Vi bestilte lÞbe-tshirts med tryk hos CoreDesign, og vi er meget tilfredse med både kvaliteten, trykket og ikke mindst den gode vejledning, vi fik! Selvom det er hvide t-shirts, er de ikke gennemsigtige, og de holder sig pÊne - også efter vask.

2022幎8月24日

coredesign.dk からの回答

Hej Pia. Vi er glade for at hÞre at produkterne er vel modtaget, men mest af alt er vi glade for at kunne hjÊlpe dig og give dig en service der er din anmeldelse vÊrd. Tak for din anmeldelse og den tid du har brugt på den. De bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Only good experiences with Coredesign

Only good experiences with Coredesign! Nothing to complain about. I will highly recommend them to everyone :)

2022幎9月9日

coredesign.dk からの回答

Hello Louise. Thank you very much for your kind words. We are really proud to have customers publicly speak about us. We'll continue to strive after delivering the good experiences that you've had :) Best Regards Coredesign.

Vi bruger Coredesign

Vi bruger Coredesign, da de har et bredt udvalg af merchandise, som også er kvalitetsvÊrdigt. Deres service er professionel og de er yderst hjÊlpsomme. Vi har brugt Coredesign i mange år nu, og de kan helt klart anbefales.

2022幎9月6日

coredesign.dk からの回答

Hej Michelle. Mange tak for din virkelig fine anmeldelse, vi bliver simpelt så glade og stolte når vi hÞre ord som dine. Tak for at du har brugt din tid på at skrive et opslag om os. Mange hilsner fra Coredesign :)

Har bestilt gaver til vores konference

Har bestilt gaver til vores konference. God og professionel sparring, og ordren blev ikke udfÞrt, fÞr jeg var helt tryg ved den. Levering var drÞnhurtig. Kan kun anbefales.

2022幎8月31日

coredesign.dk からの回答

TUSIND gange tak Annette! Det er dejligt at hÞre at du var tilfreds med vores service. Vi takker også for at du har taget dig tid til at anmelde os, det betyder utroligt meget og lÞfter humÞret her på kontoret! Du må have en skÞn dag og mange hilsner fra kontoret :)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Fik byttet en vare der var gået i stykker uden problemer. Reklamationsprocessen, var hurtig. Venlig personale i "den anden ende af skÊrmen", og hurtig svar tilbage.

2022幎6月15日

coredesign.dk からの回答

KÊre Lizzie - TUSINDE tak for din flotte anmeldelse, vi er blot glade for at kunne hjÊlpe med din reklamation ! Vi sigter altid efter at vÊre hurtig på tasterne, så vi er super taknemmelige for at kunder som dig lÊgger mÊrke til det ! :) Du må have en skÞn dag !

I can highly recommend Coredesign to anyone!

I can't thank Coredesign enough for their friendly, professional and reliable help. My delivery arrived on time (event a few days early) and I received updates from the beginning of the process until the end. Looking forward to working with them again and I have my full trust in their service :)

2022幎5月31日

coredesign.dk からの回答

Hi Maria, thank you for taking the time to write us this fantastic recommendation ! We are SO happy to hear, that you have been satisfied about the whole process and we are excited to see what the future brings regarding us working together ! Best regards Team Coredesign

Er ovenud tilfreds med det hele

Er ovenud tilfreds med det hele. Har fra fÞrste henvendelse fået fin service og rådgivning. Efter ordreafgivelse kom der ugentlig statusopdatering på min ordre.
Ordren ankom til tiden, og jeg er rigtig godt tilfreds med produktet.

2022幎5月21日

coredesign.dk からの回答

Rigtig mange gange tak for din anmeldelse, Maybritt. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til dette - og desuden har vÊret tilfreds med både service, rådgivning og levering. Vi står altid klar til at hjÊlpe ! Solskins-hilsner fra Coredesign-teamet på Bryggen :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。