Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at fÃ¥ lavet tryk af logo pÃ¥ trÞjer og tasker. Fra start til slut har servicen vÊret 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 Ã¥rs jubilÊum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjÊlpesomme ift. lÞsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvÊlgelsen af de rette produkter som matcher vores Þnsker. Og er yderst professionelle i deres hÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Coredesign fÃ¥r du en professionel totalleverandÞr, der sÊtter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig âhemmelighedenâ bag vores succes. Vi rÃ¥dgiver dig og hjÊlper dig hele vejen â uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal kÞbe gaver, eller i marketingafdelingen og skal kÞbe firmatÞj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfÊldigheder. Det giver dig tryghed, nÃ¥r du foretager indkÞb hos os.
Islands Brygge 82, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Gode bÊredygtige produkter i lÊkkert design og super service.

coredesign.dk ããã®åç
FÞlte os virkelig godt serviceret/hjulpet under hele processen fra start til slut. Produktet var i god kvalitet og med fine detaljer. Kan varmt anbefale Coredesign :)

coredesign.dk ããã®åç
Coredesign har fingeren på pulsen når det handler om design og bÊredygtighed. Derudover er de altid sÞde og hjÊlpsomme!

coredesign.dk ããã®åç
Super god service! Coredesign har vÊret meget behjÊlpelige med vores bestilling og leverer super hurtigt - og til tiden! Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med dem. :)

coredesign.dk ããã®åç
Jeg fik en super god service og vil klart benytte deres service igen.

coredesign.dk ããã®åç
God service, de ting vi bestiller bliver leveret korrekt og til tiden.

coredesign.dk ããã®åç
Rigtig tilfreds oplevelse og god kommunikation og service fra medarbejderne

Bruger helt sikkert Coredesign A/S igen en anden gang

Mange tak for påskeÊg!
Super service og kort levering. Vi glÊder os til nÊste påske hvor vi selvfÞlgelig bestiller fra Jer igen!!!! Hilsen Flowvision A/S

coredesign.dk ããã®åç
Endnu engang har CoreDesign leveret en fantastisk service i forbindelse med nyt merchandise til vores afdeling i både DK og NL. Altid yderst tilfreds med både service og produkter.
Stor anbefaling herfra!

coredesign.dk ããã®åç
Altid en fornÞjelse at arbejde med @coredesign - superservice med rigtig god opfÞlgning!

coredesign.dk ããã®åç
Super professionelt sted at kÞbe firmagaver. Alt leveret til tiden og flot pakket ind. Info undervejs omkring levering mv.
kan klart anbefalesðð»

coredesign.dk ããã®åç
Altid god service. Vi bestiller altid kuglepenne til vores virksomhed fra Coredesign, og der er aldrig noget at sÊtte en finger på.

coredesign.dk ããã®åç
Coredesign er en meget trovÊrdig leverandÞr. De tager mine behov seriÞst, og hjÊlper med at komme med gode forslag og alternative produkter. De har vÊret tålmodige og dygtige til at finde frem rigtige farver, logoer etc. De fÞlger op undervejs og giver besked ved eventuelle forsinkelser. Det har vÊret en god oplevelse at handle med Coredesign. Jeg kan varmt anbefale dem.

coredesign.dk ããã®åç
Hver gang vi har handlet hos CoreDesign fik vi venlig, og professionel betjening.
Kan kun anbefale CoreDesign.

coredesign.dk ããã®åç
Blev hele tiden holdt orienteret om levering, og det hele blev leveret til tiden uden problemer. PÊnt indpakket lige til at dele ud til mine kollegaer

coredesign.dk ããã®åç
Min jomfrurejse med Coredesign.dk har vÊret aldeles tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang vi vil bruge dem. Kundeservicen er helt i top, uanset om det er i tlf. eller pr. mail. Leveringen blev overholdt, endda fÞr oplyste dato. Fedt sortiment, lige en tand lÊkre end andre steder, både når det gÊlder design og kvalitet.
GlÊder mig til at lÊgge nÊste bestilling. I får de varmeste anbefalinger herfra.

coredesign.dk ããã®åç
Kragerup Gods er faste brugere af Coredesign og rigtig glad for samarbejdet.
God kommunikation, opfÞlgning og levering til tiden - ja tak!
Bedste anbefalinger herfra.

coredesign.dk ããã®åç
vi brugte coredesign til gaver til vores personale. og det fungerede helt som lovet. Vi fik varerne til den aftalte tid, og varen er af god kvalitet.