レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at fÃ¥ lavet tryk af logo pÃ¥ trÞjer og tasker. Fra start til slut har servicen vÊret 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 Ã¥rs jubilÊum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjÊlpesomme ift. lÞsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvÊlgelsen af de rette produkter som matcher vores Þnsker. Og er yderst professionelle i deres hÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 販売促進物品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Coredesign fÃ¥r du en professionel totalleverandÞr, der sÊtter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rÃ¥dgiver dig og hjÊlper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal kÞbe gaver, eller i marketingafdelingen og skal kÞbe firmatÞj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfÊldigheder. Det giver dig tryghed, nÃ¥r du foretager indkÞb hos os.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

557件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Meget glad og tilfreds

Meget glad og tilfreds med forlÞbet ifm. bestilling af vandflasker med logo hos Coredesign.

2022幎4月7日

coredesign.dk からの回答

SkÞnt med en anmeldelse fra dig Dorte, det sÊtter vi stor pris på. Vi glÊder os til nÊste gang vi kan få lov at hjÊlpe dig med en opgave. Rigtig god dag herfra Coredesign-teamet! :)

God kundeservice og hurtig ekspedition.

2022幎4月7日

coredesign.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse af os her Dorthe, dejligt du har vÊret glad og tilfreds med os og processen - det betyder meget! Hav en dejlig dag derude :) DBH, Coredesign-teamet!

Helt i top leverandÞr

Helt i top leverandÞr

Hver gang vi har handlet hos CoreDesign fik vi venlig, og professionel betjening. For mit vedkommende er det også vigtigt, at Coredesign har fokus på FNs verdensmål som jeg vÊgter meget, når jeg vÊlger en leverandÞr.

2022幎4月5日

coredesign.dk からの回答

Tusinde tak, Roxana - for de flotte ord! Vi står altid klar til at hjÊlpe, og vi sÊtter stor pris på, at du har FN's verdensmål i mente, når du vÊlger din leverandÞr af reklameartikler og firmagaver :) Må du have en skÞn dag - De bedste hilsner, Coredesign A/S

CoreDesign er et frisk pust

CoreDesign er et frisk pust i en travl hverdag.
Tilbud er gennemarbejdet og velargumenteret og så oser al deres korrespondance af smil hvad enten det er på skrift eller i telefonen.
Man kan slet ikke undgå at komme i godt humÞr i dialogen med CoreDesign.
Produkterne er af god kvalitet og leveringen kommer som lovet. Vi er meget tilfredse med samarbejdet

2022幎3月8日

coredesign.dk からの回答

KÊre Malene, TUSINDE tak for de fine fine ord i din anmeldelse - det er vi så glade for at hÞre, og sådanne ord holder motivationen og driften i gang, kan du tro ! Det sÊtter vi meget pris på, mange hilsner Coredesign-Teamet ! :)

Super god service og proces!

Super god service og proces både i forhold til at få sparring til valg af produkter, design fasen samt leveringsprocessen. Kan kun anbefales herfra at benytte sig af Coredesigns gode lÞsninger.

2022幎2月25日

coredesign.dk からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Lukas! Du kan tro at det giver god motivation her i firmaet, og at vi elsker at guide og sparre med jer skÞnne kunder :) God weekend til dig !

Fantastisk service, sÞde mennesker og geniale produkter

Jeg har benyttet mig af Coredesign igennem en lÊngere periode til indkÞb af produkter til Oticon/Demant. Altid er servicen i hÞjsÊdet med hurtig responstid, god follow up og lÊkre produkter. Jeg giver Pia, Elisabeth og teamet mine varmeste anbefalinger.

2022幎2月23日

coredesign.dk からの回答

TAK for din fantastiske anmeldelse! Vi bliver SÅ glade her hos Coredesign, nÃ¥r kunderne giver sig tid til at skrive ris og ros. Det glÊder os at hÞre, at du bruger os igen og igen - kan du tro, Mikal :) Og vi ser meget frem til fremtidigt samarbejde mellem os ! Bedste hilsner, Coredesign.

Varme anbefalinger

gode materialer, lÊkre ting og hurtig service.
Vi er meget tilfredse her hos os med Coredesign.

2022幎2月21日

coredesign.dk からの回答

Tak Henrik, for den fine anmeldelse! Du kan tro, at vi er glade for at hÞre, du har vÊret tilfreds med vores service. Mange hilsner Team-Coredesign :)

Super fin service

Coredesign gÞr alt for, at det er kunden der er i centrum. bÊredygtige produkter som vi sÞger, er de mester i.

2022幎2月18日

coredesign.dk からの回答

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse til os Hanne... dette sÊtter vi meget pris på! Kunden skal vÊre i centrum, og det glÊder os at hÞre, at du finder de produkter, som du sÞger, hos os :) De varmeste hilsner fra team-Coredesign!

Hurtigt svar og levering

Hurtigt svar, gode til at hjÊlpe med bestillingen, og ordren blev fremsendt som aftalt. Kan varmt anbefale at bruge Coredesign.

2022幎2月17日

coredesign.dk からの回答

Det er super sÞdt af dig, at skrive denne fine anmeldelse - det vi SÅ glade for! Bedste hilsner fra os hos Coredesign-teamet :)

Professionel virksomhed med fantastisk

Professionel virksomhed med fantastisk service

Vi har vÊret yderst tilfreds med brug af Coredesign.dk. Serviceniveauet er hÞjt, professionel og kontinuerlig opfÞlgning for at sikre en god proces. Jeg kan varmt anbefale Coredesign.

2022幎2月16日

coredesign.dk からの回答

Tusinde tak Anita, for at tage dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Kvalitet og struktur har vi enormt meget i fokus, så det glÊder os at hÞre at det gavner den gode proces, samt sikrer glade kunder :) Må du have en skÞn dag - mange hilsner Coredesign-teamet.

Coredesign har hjulpet mig utallige

Coredesign har hjulpet mig utallige gange - både i mit gamle job og nu også i mit nye job. Deres service og varer er sublim kvalitet, og deres tilgang til bÊredygtighed er noget af det, jeg vÊgter hÞjest. Kan kun anbefale at arbejde sammen med Coredesign!

2022幎2月15日

coredesign.dk からの回答

Hej Sofia - Ej en fin anmeldelse, som du har sendt i vores retning! Vi er super glade for, at du kommer igen, og fÞlger med fra job til job - det sÊtter vi helt utroligt meget pris på :) Det samme med din tilgang til vores bÊredygtige produkter, som vi netop også vÊgter hÞjt! Mange hilsner fra Team Coredesign.

Professionelle og god service

Professionelle og god service.
Vi blev vejledt i valg af produkter, og fik en super service af Elisabeth, som fulgte op på vores tilfredshed under hele processen. Produkterne er af hÞj kvalitet, priserne er rimelige, og vi vÊrdsÊtter det bÊredygtige produktudvalg.

2022幎2月8日

coredesign.dk からの回答

Hej Helle - Vi er super glade for at hÞre, at I har vÊret tilfredse med processen! Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse, og at du sÊtter pris på vores udvalg af bÊredygtige produkter :-) De aller bedste hilsner fra Coredesign-teamet!

Har fået leveret forskellige

Har fået leveret forskellige reklameartikler - meget god og fin opfÞlgning på ordre, hurtig levering, alt som aftalt.

2022幎2月2日

coredesign.dk からの回答

Hej Jan - du kan tro at vi sÊtter stor pris din flotte anmeldelse. Vi er super glade for, at du har vÊret tilfreds igennem hele processen! Du Þnskes en skÞn dag fra hele Coredesign-teamet.

Alt fint

Vi har brugt CoreDesign flere gange til blandt andet muleposer med logo og golfbolde med logo. Alt er forlÞbet fint. De har vÊret hurtige til at svare på mails og er også kommet med forslag til design.

2022幎2月1日

coredesign.dk からの回答

Tusinde tak, Rikke! Fordi du tager dig tid til at skrive så fin en anmeldelse til os. Vi er super glade for, at du husker os :) De bedste hilsner Coredesign-teamet - må du have en skÞn dag!

Great and reliable service

We ordered our second batch of hoodies from Core design and everything was the way it should be. Great delivery time, good price and awesome product quality. I highly recommend using their services 🙂

2021幎11月30日

coredesign.dk からの回答

Hello Radoslav. Many thanks for your great review to us. Hold on, we're really happy about it. Merry Christmas and Happy New Year, we wish you from the Coredesign-team ;)

Professionelt og kompetente firma

Jeg har altid fået professionel og hurtig servicering. Og skulle noget haste, så klarer Elisabeth det også.
Altid virkelig god service, til fornuftige priser.
Mine varmeste anbefalinger.

2021幎11月26日

coredesign.dk からの回答

Hold da op Evy, det er godt nok dejligt at få sådan en anmeldelse her. Det er lige prÊcis sådan vi Þnsker at blive opfattet, så hvor er det bare fantastisk når det i virkeligheden også er sådan.. Du Þnskes glÊdelig jul og et lykkebringende nytår fra Coredesign-teamet:)

Venlig, imÞdekommende og hurtig hjÊlp.

Meget venlig og imÞdekommende hjÊlp. Var sent ude, men fik fint indpakkede gaver leveret med meget kort varsel.

2021幎11月23日

coredesign.dk からの回答

Det er virkelig pÊnt af dig Inge, mange tak for din flotte anmeldelse her til os. Du Þnskes en dejlig jul og et godt nytår fra Coredesign-teamet:)

Effektivt og hurtigt

Effektiv og hurtigt behandling af ordre på genbestilling af salgsmapper med logo. Også ankom mapperne en uge fÞr forventet, hvad mere kan man forlange.

2021幎11月18日

coredesign.dk からの回答

Hej igen Lillan. Det er bare en dejlig anmeldelse du her sender til os. Og ja, super skÞnt at mapperne kom fÞr, det er altid herligt i disse tider. God weekend og tak igen - hilsen fra Coredesign-teamet :)

Hurtigt og nemt

Vi fik hurtigt og nemt afgivet vores ordre med hjÊlp fra et venligt team med et hÞjt serviceniveau.

2021幎11月18日

coredesign.dk からの回答

Mange tak Henriette. Det er bare dejligt at lÊse sådan en skÞn anmeldelse til os, vi takker kan du tro. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。