Vi havde en fantastisk dag med Rasmus, som fik fÞrstehjÊlpskurset til, at fÞles som meget mindre end 8 timer. Vi har lÊrt virkelig meget, og haft fÃ¥et lov at have det sjovt i mens i Vejle. Han va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
CorHelp fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Nogle mÞdre og jeg var interesseret i et fÞrstehjÊlpskursus med fokus pÃ¥ spÊdbÞrn og bÞrn. InstruktÞr Rasmus gjorde kurset spÊndende og interessant og besvared... ãã£ãšèŠã
Vi havde Rasmus ude i mÞdregruppen. Han var virkelig god til at forklare det hele og gÞre det nÊrvÊrende og relevant. Han holdt hele tiden Þje med om nogen af os gik glip af noget centralt og lavede... ãã£ãšèŠã
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid vÊret opsat pÃ¥ at besvare alle spÞrgsmÃ¥l og afklare alle detaljer. Han har vÊret meget kompetent og motiveret, o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eksperter i fÞrstehjÊlpskurser. Vi tilbyder fÞrstehjÊlpskurser i hele Danmark, for at du kan vÊre i stand til at yde fÞrstehjÊlp i din hverdag.
é£çµ¡å
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@corhelp.dk
- corhelp.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Corhelp til mÞdregruppen var perfekt.
Vi i mÞdregruppen havde booket Corhelp til at lÊre os fÞrstehjÊlp til babyer. Rasmus var meget kompetent og formåede at få os alle med, selvom vi alle havde vågne babyer. Jeg fÞler mig godt klÊdt på til hvis der skulle ske vores sÞn noget!

CorHelp ããã®åç
Vi havde booket fÞrstehjÊlp for babyerâŠ
Vi havde booket fÞrstehjÊlp for babyer til mÞdregruppen og havde en virkelig god oplevelse med Rasmus som underviser. Han var yderst kompetent, behagelig og gjorde dagen meget lÊrerig på trods af 5 x babyer.

Engageret underviser.
God undervisning.
Vi havde Rasmus på min arbejdsplads igår, og han gjorde det helt fantastisk! Han var rigtig god til at gÞre det spÊndende og livligt. Tiden flÞj afsted.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre til at bruge CorHelp.

Fantastisk fÞrstehjÊlp!
Vi havde Rasmus ude på arbejdspladsen og han gjorde det helt fantastisk! Han var rigtig god til at gÞre, noget så vigtigt som, fÞrstehjÊlp spÊndende! Jeg vil til en hver tid anbefale andre til at begge CorHelp.

Super godt kursus hos Matias
Super godt kursus hos Matias. Ekstremt imÞdekommende, nÊrvÊrende og energisk lÊre. Vi fik super meget ud af, at lÊre på en lidt anderledes måde. Her fik vi netop lidt teori samt en del praksis, så det er nemmere at lÊre og huske. De mange timer fÞltes som ingen.
Kun godt herfra!

CorHelp ããã®åç
Matias var meget god til at fortÊlle
Matias var meget god til at fortÊlle, vise og forklare, hvad man SKAL gÞre for at redde nogens liv.

CorHelp ããã®åç
SkrÊddersyet og kompetent kursus i fÞrstehjÊlp
På baggrund af vores Þnsker leverede CorHelp et skrÊddersyet og kompetent kursus til vores virksomhed, hvor både indhold og formidling var af hÞj kvalitet.
Vi fik således ny og opdateret viden om fÞrstehjÊlp samt mulighed for at Þve såvel Hjerte-Lunge-Redning samt anvendelse af AED.

BÞnnelands KÞreskole har efterhÃ¥ndenâŠ
BÞnnelands KÞreskole har efterhånden samarbejdet med CorHelp i nogle år, hvor der gang på gang er yderst tilfredse tilbagemeldinger fra elever, som tager fÊrdselsrelateret fÞrstehjÊlpskursus med det stÊrkeste team på markedet.
Det er solid, interessant og motiverende undervisning, som sender nogle elever afsted med stor viden og kompetencer indenfor fÞrstehjÊlp.
CorHelp fÃ¥r den varmeste anbefaling fra BÞnnelands KÞreskole - og ser frem til mange fantastiske kurser fremadrettet. ððð

Rigtig god oplevelse med CorHelp
CorHelp var for lidt tid siden ude på min arbejdsplads i forbindelse med, at hele afdelingen skulle have en genopfriskning af fÞrstehjÊlp - og jeg kan kun give min varmeste anbefaling herfra. Rasmus er meget dygtig og engageret, og formår at formidle sin viden så alle på holdet var med hele vejen. Han er meget seriÞs omkring sit arbejde, men sÞrger for en god og behagelig stemning gennem hele kurset - og der var naturligt plads og overskud til smil og grin.
Jeg kan kun anbefale, at man giver CorHelp.dk et kald hvis man Þnsker et kursus i fÞrstehjÊlp.

CorHelp ããã®åç
Rasmus leverede et fantastisk kursusâŠ
Rasmus leverede et fantastisk kursus det gjorde han virkelig godt det var vi alle enige om. Han var super godt til at formidle på en nÊrvÊrende, rolig måde med godt humÞr. Jeg kan varmt anbefale Corhelp.dk

Super godt fÞrstehjÊlpskursus
Super godt fÞrstehjÊlpskursus. Man får nyttig viden om fÞrstehjÊlp og den slags nÞdvendig viden.
CorHelp formåede at gÞre undervisningen mere underholdende og livlig, end hvad man måske ellers har af tanker omkring et fÞrstehjÊlpskursus.
Dette kursus blev afholdt af Cecilie i Odense. Hun var rigtig imÞdekommende, smilende og god til at forklare.

CorHelp ããã®åç
Jeg synes det har vÊret et godt kursus
Jeg synes det har vÊret et godt kursus, som var meget mere interesant end jeg lige havde troet. FÞrstehjÊlpskursus lyder i sig selv ikke som det fedeste, men det blev gjort på en god mÞde så man var med i undervisningen og har en god forståelse for tingene.
Det var også godt at det ikke bare var teori og at vi kom ud og lave nogle Þvelser og ting.
Alt i alt et godt forlÞb.

CorHelp ããã®åç
Vil gerne starte med og sige hende viâŠ
Vil gerne starte med og sige hende vi havde har en super personlighed og dygtig til og lÊre fra sig, men vil gerne begrunde min kun ene stjerne ...
Jeg sad med en somalisk sÞd pige som vi slet ikke kunne snakke rigtig med på vores hold, hun hverken kunne noget af det praktiske vi skulle lÊre og ej heller ikke den opgave vi skulle lave bagefter og alligevel bestod hun og for mig hvor det handler om liv og dÞd så forstår jeg virkelig ikke sådan en pige kunne bestå .
Vi var mange andre der var med fra start til slut og lagde alt vores energi i at fÞlge med og sÞrger for at vi gjorde det rigtige men når en så kan bestå selv om hun hverken kunne yde fÞrstehjÊlp eller forstå det der blev sagt så forstår jeg ikke helt hun kunne bestå, ja jeg ville ikke lÊgge mit liv i hendes hÊnder så meget kan jeg sige .
Så fra at vÊre sÞd og have en skÞn personlighed så forstår jeg bare ikke en faglÊrt indenfor fÞrstehjÊlp vil lade sådan en bestå og derfor får hun kun en stjerne .

Corhelp er pisse gode
Corhelp er pisse gode, jeg ville helt klart anbefalde dem til fÞrstehjÊlp

God fÞrstehjÊlpsundervisninh
Super sÞd instruktÞr og rigtig god varieret undervisning.

CorHelp ããã®åç
Det har vÊret meget lÊrerigt og spÊndeâŠ
Det har vÊret meget lÊrerigt og spÊnde på samme tid
Cecilie har har bare en super god måde at fortÊlle og undervise på
Vil helt klart anbefale jer & hende hvis nogen spÞrger mig

CorHelp ããã®åç
Cecilie gjorde dagen mere spÊndende
Cecilie gjorde dagen langt mere spÊndende, end jeg havde forventet den ville blive. Der var en god blanding af ting vi skulle, så det ikke blev kedeligt. Tak for i dag :-)

Underholdende og lÊrerig!
Utroligt underholdende og ikke mindst lÊrerig! Jeg er utroligt glad for at have haft Cecilie som instruktÞr til mit fÞrstehjÊlpskursus og kan varmt anbefale CorHelp. Tusind tak!

Trafikrelateret fÞrstehjÊlp med CorHelp
Cecilie fra CorHelp underviser alle vores elever i trafikrelateret fÞrstehjÊlp i forbindelse med deres kÞrekort.
Alle vores elever oplever at fÞrstehjÊlp hverken er kedeligt eller langtrukken, men tvÊrtimod spÊndende, lÊrerigt og at de blive inddraget aktivt i en nytÊnkende undervisningsform hele dagen igennem.
Den stÞrste anbefaling herfra. âïžâïžâïžâïžâïž

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ