Vi havde en fantastisk dag med Rasmus, som fik fÞrstehjÊlpskurset til, at fÞles som meget mindre end 8 timer. Vi har lÊrt virkelig meget, og haft fÃ¥et lov at have det sjovt i mens i Vejle. Han va... ãã£ãšèŠã
CorHelp fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Nogle mÞdre og jeg var interesseret i et fÞrstehjÊlpskursus med fokus pÃ¥ spÊdbÞrn og bÞrn. InstruktÞr Rasmus gjorde kurset spÊndende og interessant og besvared... ãã£ãšèŠã
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid vÊret opsat pÃ¥ at besvare alle spÞrgsmÃ¥l og afklare alle detaljer. Han har vÊret meget kompetent og motiveret, o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eksperter i fÞrstehjÊlpskurser. Vi tilbyder fÞrstehjÊlpskurser i hele Danmark, for at du kan vÊre i stand til at yde fÞrstehjÊlp i din hverdag.
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@corhelp.dk
- corhelp.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
FÊrdselsrelateret fÞrstehjÊlps kursus
Trods de 8 timer, var det et yderst spÊndende og nÊrvÊrende kursus. Fed energi, sjov âundervisningâ og bare mega spÊndende og informativt. Tiden gik sÃ¥ hurtigt, man fÞlte overhovedet ikke det tog 8 timer.
Kan ikke andet end at anbefale CorHelp samt Rasmus!
FÞrstehjÊlpskursus med CorHelp.
FÞrstehjÊlpskursus med CorHelp.
Kan på det varmeste anbefale Rasmus fra Corhelp. Virkelig informativt og lÊrerigt kursus.
Alle os fra Unifeeder fÞler os bedre rustet, hvis en pårÞrende/kollega skulle vÊre ude for et uheld.
Herudover fik han os alle til at overveje at blive fremtidige hjertelÞbere.
5-stjerner herfra.
Super godt arrangement
Super godt arrangement !
Jeg deltog i arrangement vedrÞrende fÞrstehjÊlp til baby og småbÞrn. Rasmus var en virkelig kompetent og engageret underviser!
Hele arrangementet kan helt klart anbefales!âïžâïžâïžâïžâïž
Yderst professionel og kompetent!
Yderst professionel og kompetent instruktÞr med humor, rummelighed og masser tålmodighed.
Vi havde et kanon arrengement med 2 mÞdregrupper sammen i privat hjem, hvor Rasmus bare håndteret formidlingen af kurset fuldstÊndig klart og tydelig og helt uforstyrret af 7 bÞrn på 4,5-6 måneder og deres mÞdre mellem bleskift, putning, amning osv.
kÊmpe stor anbefaling og et yderst givende kursus!
God lÊre
Mathias (LÊreren) var super god og forklarede ting godt.
Genialt menneske.
Mathias hornbek
Mathias hornbek var en god instruktÞr, og godt til at forklare Þvelserne.
FÞrstehjÊlp i mÞdregruppe
Vi havde Rasmus ude i mÞdregruppen. Han var virkelig god til at forklare det hele og gÞre det nÊrvÊrende og relevant. Han holdt hele tiden Þje med om nogen af os gik glip af noget centralt og lavede derfor opsamlinger undervejs, så vi alle fik det hele med, selvom vi havde vores babyer der skulle spise og sove på skift.
Rigtig god ide at han tager ud til os privat, det er ofte nemmere med en baby at vÊre i vante omgivelser, end at skulle transportere sig selv og baby et andet sted hen.
StÞrste anbefaling herfra
FÞrstehjÊlpskursus til mÞdregruppe
Vi bestilte et fÞrstehjÊlpskursus til mÞdregruppen. Det var virkelig lÊrerigt og Rasmus var dygtig til at lÊre fra sig og tilpasse undervisningen til at vi havde babyerne at passe på imens. Der var sat god tid af så vi nåede omkring det hele. Rigtig god oplevelse!
FÞrstehjÊlp i mÞdregruppen
Kan på det varmeste anbefale Rasmus fra Corhelp. SÞd, sjov og yderst kompetent - vi havde ham ude i vores mÞdregruppe, og der var bare godt humÞr. Rasmus var så god til at tilpasse det hele, så man kunne gå til og fra med sin baby. Meget informativt og lÊrerigt - et virkelig must for alle forÊldre.
Kan varmt anbefale at tage sit kursus iâŠ
Kan varmt anbefale at tage sit kursus i fÞrstehjÊlp her, der bliver gjort noget ud af undervisningen, og man fÞler man har fået det undervisning man havde håbet på, så alt i alt er det et godt sted
FÞrstehjÊlps kursus fra Mathias HornbÊk
Virkeligt god oplevelse, med et godt lÊringsmiljÞ.
Mathias HornbÊk gjorde lÊringen super sjov, spÊnende og rigtigt informativ
10/5 stjerner :D
Long day but worth it!!
Long day but worth it!!
Mathias HÞrnbÊk (instruktÞr)
Mathias er god til at holde kursusedeâŠ
Mathias er god til at holde kursusede spÊndende og god til at få folk med i kursuset
Virkelig god undervisning af Mathias
Virkelig god undervisning af Mathias, han lÊre godt fra sig og gÞr tingene sjovere
FÞrstehjÊlp
Var til fÞrstehjÊlp til kÞrekort. Jeg havde det sjovt, samtidig med at jeg lÊrte om fÞrstehjÊlp.
Stor anbefaling.
Pisse godt
Pisse godt, underviseren er ung og spÊndende at hÞre pÃ¥, men kommer ikke til at sidde og klÞ sig i nakken igennem det hele, fed undervisning og til at formulere sig ððððð
Friendly and competent instructor
Friendly and competent instructor. Good variation in teaching methods.
Stor anbefaling
Vi havde i mÞdregruppe fornÞjelsen af Rasmus der kom og underviste i fÞrstehjÊlp til babyer og små bÞrn. Kurset var vel planlagt og Rasmus sikrede at vi kom rigtig godt igennem de forskellige scenarier, man kan frygte for sit barn, og undervisningen foregik på en dejlig afslappet måde, med plads til amning, pusling, putningen og andre afbrydelser. Rasmus er en utrolig kompetent, behagelig og empatisk underviser. KÊmpe anbefaling herfra!
FÞrstehjÊlpskursus til mÞdregruppen
Min mÞdregruppe havde besÞg af Rasmus til et 4-timers fÞrstehjÊlpskursus målrettet babyer og bÞrn. Jeg fÞler, at vi blev rigtig godt klÊdt på til alle de ulykker, man evt kan komme ud for som småbÞrnsforÊldre. Rasmus var meget sÞd og imÞdekommende og en rigtig god formidler. Der var masser af tid og mulighed for at stille spÞrgsmål. Det fungerede rigtig godt, at Rasmus kom hjem til os, så både vi og vores babyer var i vante rammer, og der var også tid til at pusle, give mad og putte til lur. KÊmpe anbefaling herfra!