Vi er MEGET, MEGET tilfredse med CPH ALTAN of TERRASSE. De gjorde et fantastisk stykke arbejde og terrassen er blevet Sà flot!! Imponerende hele vejen igennem. God kommunikation og planlÊgning. Supe... ãã£ãšèŠã
Cph Altan kom til tiden og udfÞrte et virkeligt godt arbejde. Det er anden gang de har vÊret hos min og jeg er sikker på det ikke bliver sidste. jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.
Jeg vil stÊrkt anbefale CPH altan og terrasse, hvis du skal have renset og olieret din altan og kÞkkenbord. Virkelig god kommunikation ( ogsÃ¥ i engelsk) Kom til tiden. Var grundige og udfÞrte e... ãã£ãšèŠã
Brian ankom pÃ¥ klokkeslÊt. Venlig, imÞdekommende og tjekket. Hans skÞnne ladcykel var svaret pÃ¥ mine forudgÃ¥ende tanker om den bÞvlede parkering i Kbh. K. Han kastede sig over opgaven: Renovering/g... ãã£ãšèŠã
- æ¿åŒµãåºã®åä»äžããµãŒãã¹
- åºæã®åä»äžããµãŒãã¹
- åºæã®ç 磚ãµãŒãã¹
- 䟿å©å±
- ç»å®¶
- 鲿°Žå å·¥äŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CPH Altan og Terrasse leverer den bedste kvalitets rengÞring og vejrbeskyttelse til dine udvendige trÊgulve i KÞbenhavnsområdet. Specialiseret i urbane lejligheder altaner og terrasser, vi er sat op til at yde den mest bekvemme service til en rimelig pris. Op fornt priser og ydeevne, uden sidste minut eller skjulte gebyrer. 100% garanteret!
Viborggade 10,, 2100, KÃBENHAVN Ã, ãã³ããŒã¯
- cphaltanogterrasse@gmail.com
- cphaltanogterrasse.dk
Stor anbefaling herfra
Virkelig flot arbejde. Fik ordnet vores altan af dem, den står som ny! God, professionel og behagelig service, nem booking. Meget fair pris.
Stor tilfredshed!
CPH ALTAN OG TERRASSE har vÊret effektive, prisvenlige og udfÞrt et flot resultat. Vi kan varmt anbefale dem til andre!
Perfekt arbejde
Perfekt arbejde. Flot resultat til en yderst rimelig pris.