äŒæ¥ãåçããŸãã
CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.
James Wattweg 12-14, 3133KK, Vlaardingen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
İn Mei 2026 een fiets gekocht voor mijn zoon en na 3 maanden uitgedroogde banden. Heb meerdere mails gestuurd maar krijg er geen reactie op. Alleen een bevestiging en een tekst erachter met dat ze het druk hebben. Ondertussen 2 weken geleden en nog geen antwoord. We hebben gekozen voor Cube voor betrouwbaarheid maar dat is dus een verkeerde keuze.

cubestores.nl ããã®åç
Het goede van dit gebeuren is dat de fiets is zoals verwacht.
Fijne fiets.
Ik heb deze fiets besteld via de cubestore (webshop), maar zal dat NOOIT meer doen.
Ze geven een levertijd aan van 10a12 werkdagen, maar het duurde een maandð€.
Ik heb meerdere keren contact gezocht via email en telefonisch. Als ik een medewerker aan de lijn had werd ik niet wijzer. Meerdere keren om een levertijd gevraagd, maar nooit gekregen. Na een maand de bestelling maar geannuleerd (had met Klarna betaald dus die zat ook achter mijn broek aan) en de ochtend erop was er ineens een levertijd.
Erg vreemd.
Ook werd mij gezegd dat er iets gedaan zou worden voor mij, omdat het zo moeilijk ging.
Niks gebeurd natuurlijk.
Kortom...fiets is goed. Service ontzettend slecht.
Bestelnummer CSR-39468

cubestores.nl ããã®åç
Op vakantie in Zeeland bleek het klepje voor de aansluiting voor het opladen van de accu verdwenen. Verder was een afsluitdopje voor de schokbreker ook ontvreemd. We hebben mijn Cube elektrische fiets in Limburg gekocht.
Om vochtproblemen te voorkomen zijn we bij de Cube store in Middelburg langs gegaan. Hier werden we direct geholpen en werden beide onderdelen direct en kosteloos vervangen!
Super service.

cubestores.nl ããã®åç
De bestelling van de fiets en accessoires was makkelijk via de website. Contact met de klantenservice was super! Bij aflevering was een van de accessoires niet meegeleverd en had gevraagd voor een teruggave zodat ik een vervanger kon aanschaffen via de website. Dat was letterlijk in een half uur geregeld!

cubestores.nl ããã®åç
Fiets online besteld en het 'rijklaar' maken kostte maar liefst TIEN volle werkdagen. Daarna werd de fiets geleverd, maar de ketting rolt bij het schakelen van de tandwielen af. De derailleur is kennelijk niet goed afgesteld. Je vraagt ze af wat ze in die tien werkdagen dan wél hebben gedaan, maar een foutje kan natuurlijk gebeuren. Maar: een week nadat ik hierover heb gemailed met de "klantenservice" heb ik nog steeds geen antwoord. En telefonisch zijn ze onbereikbaar.
Kortom: als je enige service wilt, is online een fiets kopen bij Cubestures.nl echt een heel slecht idee.
/edit: op verzoek hier het ordernummer: CSR-4201
De email die ik stuurde is van woensdag 2 september. Daarna heb ik per mail alleen een autoreply gekregen dat het 'wat langer' kan duren voordat er een antwoord komt en nog een reclame bericht van jullie ontvangen.
Dat jullie tien werkdagen nodig hebben om een fiets rijklaar te maken vind ik verder niet zo spannend. Dat het meer dan acht dagen kost om een e-mail te beantwoorden is wel heel erg jammer.

cubestores.nl ããã®åç
Mijn moeilijke vraag werd uiterst vriendelijk en behulpzaam behandeld.

cubestores.nl ããã®åç
Alles is prima gegaan en ik ben heel tevreden over de Cube Supreme Hybrrid DeLuxe 600 SLT, behoudens dat er een week vooraf nog geadverteerd werd inclusief een Bosch Connect Module die verplicht is door mijn verzekering en bij het bestellen er niet meer bijhoorde terwijl er toch stond dat de fiets geheel compleet is en nu ben ik genoodzaakt om de module te kopen.

cubestores.nl ããã®åç
Op 12-8 een trekhaak voor de fietskar besteld, tot op heden geen track & trace ontvangen. Meerdere pogingen gedaan tot telefonisch contact, e-mail en uiteindelijk een klacht maar geen reactie. 25-8 eindelijk iemand telefonisch gesproken. Deze beloofde dat het direct verstuurd zal worden en dat het artikel voorradig is. Een nieuw bestelnummer ontvangen maar tot op heden geen track&trace ontvangen. Ze zijn ook ineens niet meer telefonisch te bereiken. Zeer matige ervaring dus.

cubestores.nl ããã®åç
Ik heb bij Cubestores een fiets voor mijn zoon besteld en ben erg tevreden. De fiets is ruim binnen de afgesproken termijn geleverd en dat ook volledig gemonteerd.
Ik moet wel opmerken dat de voorraad van fietsen laag is en ik zou verwachten de deze shop de Cube fietsen toch meer voorradig zou hebben maar mogelijk is dat in huidige tijd wel lastig.

cubestores.nl ããã®åç
Pas nieuwe racer Cube Agree Pro gekocht bij Cube Vlaardingen. Werd professioneel geholpen en geadviseerd door Ron. Rustige uitleg, zowel bij aankoop als afleveren. Echte aanrader, Wilco

cubestores.nl ããã®åç
Prima advies en goed geholpen met aankoop Cube Kathmandu. Fiets voldoet aan verwachting. Rijdt uitstekend.
Enige minpunt is zadel. Originele zadel is boterzacht. Kon hem omruilen. Enige optie was knetterhard zadel.
Op een fiets van 3800 euro verwacht je gewoon een goed zadel. Mag zadel nogmaals ruilen. Goede service van de winkel in Hoorn.
Helaas heeft Cube-store uitsluitend flutzadels van paar tientjes. Voorraad zadels is echter zeer beperkt, dat blijft ruilen met het ene prul voor het andere.
Gezien de nietszeggende reactie van Cube om tot een goede oplossing te komen gaat er een ster af.

cubestores.nl ããã®åç
Alleen maar goeie ervaringen met de webshop en ook met de service van ze. Altijd top communicatie, mooie producten en ontzettende aardige mensen die er werken. Dankjulliewel!

cubestores.nl ããã®åç
Ik stelde een vraag aan Cube Store, en wordt verwezen naar een Cube dealer voor een antwoord.
Fietsen of E-bike ruilen ze niet in.
Echt een hele slechte service.
Voor mij nooit meer een Cube fiets.
J.Tulling
Barendrecht

cubestores.nl ããã®åç
Op 11 juli 2026 heb ik bestelling CSR-38815 geplaatst en volledig betaald bij CUBE Stores Nederland. Bij de bestelling werd een levertijd van 9 tot 12 werkdagen vermeld.
Omdat ik geen verzendinformatie ontving, heb ik meerdere keren zelf contact opgenomen met de klantenservice. Pas op 28 juli werd mij meegedeeld dat tijdens de montage schade aan de fiets was ontdekt en dat deze daarom niet in correcte staat kon worden geleverd.
CUBE gaf vervolgens aan samen met mij naar een passende oplossing te willen zoeken.
Op 31 juli heb ik meerdere concrete mogelijkheden voorgesteld: een passende vervangende fiets tegen een redelijke bijbetaling, een andere nieuwe en gelijkwaardige fiets, of herstel van de oorspronkelijk bestelde fiets met duidelijke informatie over de schade en passende compensatie.
Ik heb daarbij duidelijk aangegeven dat ik de bestelling niet wil annuleren en juist graag tot een redelijke oplossing wil komen.
Op mijn uitgebreide voorstel heb ik geen inhoudelijke reactie ontvangen. Daarom heb ik op 7 augustus opnieuw een herinnering gestuurd en gevraagd om een concreet voorstel en duidelijkheid over de levering.
Ook daarop heb ik tot nu toe geen inhoudelijke reactie ontvangen.
Mijn probleem is daarom inmiddels niet alleen de beschadigde fiets, maar vooral de manier waarop bestelling CSR-38815 wordt afgehandeld en het gebrek aan duidelijke communicatie. Ik heb meerdere redelijke oplossingen aangedragen, maar er is nog steeds geen concrete oplossing.
Ik hoop dat CUBE Stores dit alsnog serieus oppakt en met een passend voorstel komt.

cubestores.nl ããã®åç
Pakket was eerst fout afgeleverd, dat werd cordaat en goed opgelost, top!

cubestores.nl ããã®åç
Goeie service en communicatie. 1 van de bestelde items moest als backorder langer op zich laten wachten. Door snelle communicatie met CS kon dit aangepast worden naar mijn wensen. Erg content met mijn ervaring!

cubestores.nl ããã®åç
Ik heb vorige week een fiets besteld en gedeeltelijk betaald met ING Rentepunten (bedenk wel dat hier mogelijk wat haken en ogen aan zitten indien je je bestelling na betaling wil herroepen). Later wat aanpassen in de bestelling was geen probleem; eigenlijk worden alle mails vlot (dezelfde dag) door de klantenservice beantwoord. Ik hoop de fiets binnenkort op te kunnen halen in hun winkel in Hoorn. Vandaag voor mijn vrouw nog een Cube met een extra accesoire besteld bij de Fietsenwinkel.nl (hebben nog wel eens mooie aanbiedingen, maar natuurlijk geen mogelijkheid tot inwisselen Rentepunten). Benieuwd wie de fiets eerder rijklaar heeft. Ze geven het gevoel alsof een auto sneller rijklaar te maken is dan een fiets.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã