İn Mei 2026 een fiets gekocht voor mijn zoon en na 3 maanden uitgedroogde banden. Heb meerdere mails gestuurd maar krijg er geen reactie op. Alleen een bevestiging en een tekst erachter met dat ze het... もっと見る
企業が回答しました
Op vakantie in Zeeland bleek het klepje voor de aansluiting voor het opladen van de accu verdwenen. Verder was een afsluitdopje voor de schokbreker ook ontvreemd. We hebben mijn Cube elektrische fie... もっと見る
企業が回答しました
De bestelling van de fiets en accessoires was makkelijk via de website. Contact met de klantenservice was super! Bij aflevering was een van de accessoires niet meegeleverd en had gevraagd voor een ter... もっと見る
企業が回答しました
Op 12-8 een trekhaak voor de fietskar besteld, tot op heden geen track & trace ontvangen. Meerdere pogingen gedaan tot telefonisch contact, e-mail en uiteindelijk een klacht maar geen reactie. 25-8 ei... もっと見る
企業が回答しました
CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.
James Wattweg 12-14, 3133KK, Vlaardingen, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wil graag de spaken gerepareerd hebben die binnen drie maande knapten maar:
Niet bereikbaar, zowel de winkel als cubestores.nl
Maar na eindeloos bellen en mailen kwamen ze met een ontzettend onsympathiek voorstel!!
Ben niet alleen teleurgesteld, maart zo langzamerhand ook kwaad!!

Ondermaatse service en kwaliteit
Ik bestelde een kinderfiets voor mijn zoon bij CUBE omdat ik dacht dat dit merk wel voor bepaalde kwaliteitsgaranties stond.
Heel snel bleek er al een probleem met de crank en schroefdraad waarbij de pedalen gewoon loskwamen en op de grond vielen tijdens het fietsen.
Toen ik dit aankaartte werd mij verzocht om foto's te bezorgen, wat ik niet meer kon aangezien ik ondertussen zelf op eigen kosten had ingestaan voor het herstel. Daarna heeft de klantendienst nooit meer gereageerd. Probleem opgelost blijkbaar...
Update 11/08/2026: De klantendienst heeft intussen wel de zaak opgepikt en een deeltje van de kosten vergoed, maar ik blijf erbij dat dit nooit had mogen voorvallen en beter/vlotter had kunnen worden aangepakt. Ik heb overigens nog steeds geen nieuw crank mogen ontvangen terwijl CUBE die leverde met een beschadigde schroefdraad. Ik moet nog eens contact opnemen zodra het probleem zich voordoet... Hiervoor kan ik dus niet meer dan twee sterren geven.

cubestores.nl からの回答
Fijne webshop met een degelijk aanbod aan fietsmateriaal. Helaas stopt het daar dan ook. Als je vanuit België een bestelling plaatst, dan ben je maar beter 100% zeker van je aankoop.
Retourneren is namelijk omslachtig en duur. Het retourlabel dat ze voorzien, heeft geen barcode. Dat wil zeggen dat je het als een standaard verzending moet terugsturen. Voor BPost gaat het in dat geval om €10,95 voor een pakje van het kleinste formaat en het laagste gewicht. Mijn bestelling bedroeg €20, excl. verzending. Dan haal je het er al bijna niet uit.
Heel jammer dat Cubestores.nl voor hun Belgische klanten hier geen degelijke oplossing voorziet. Standaard bezorging kost bij hun bovendien al €4,95, tenzij je voor een bepaald bedrag bestelt.
Vervelende ervaring, mij zien ze niet meer terug.

cubestores.nl からの回答
Heb een lowrider gekocht voor een MTB (93363). Deze was gemakkelijk te monteren. Veel plezier van de drager gehad waar mijn voortassen aan hingen. ( Fietsvakantie 1250 k) Had een boutje te vast gedraaid waardoor ik die niet los kreeg. De Cube store bood aan om met korting een ander exemplaar te kopen. Goede after sale service! Was uiteindelijk niet nodig. Kwalitatief goed artikel!

cubestores.nl からの回答
Bijna twee weken geleden heb ik een fiets ontvangen, maar helaas was het niet het model dat ik had besteld. In plaats van de Aim One kreeg ik een Aim SLX, en bovendien in maat XL in plaats van maat L.
Op dezelfde dag dat de fiets werd geleverd, heb ik hierover een e-mail gestuurd naar Cubestore. Tot op de dag van vandaag heb ik echter nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Ik dacht altijd dat dit een betrouwbaar bedrijf was, maar helaas hebben ze mijn tijd verspild en mijn geplande fietsvakantie verpest. Daarnaast weet ik nog steeds niet wat ik moet doen met het feit dat ik de verkeerde fiets heb ontvangen. Ik ben erg teleurgesteld over zowel de service als de communicatie.

cubestores.nl からの回答
Mijn cube kathmandu was kapot. Er was een tandwiel afgelopen. Onze dealer was met vakantie dus naar de cube store in Almelo gegaan. Daar hebben ze de fiets direct nagekeken en gemaakt. Top service. Heel blij mee. Kom zeker terug. Thx Mart en de rest.

cubestores.nl からの回答
Over mijn Cube Agree C:62 Pro ben ik tevreden. Het is een geweldige fiets en het product zelf krijgt van mij een positieve beoordeling.
De service van Cubestore Nederland rondom de terugroepactie was echter zeer teleurstellend. Begin januari 2026 kreeg ik te horen dat ik vanwege een mogelijk defect aan de voorvork niet meer mocht fietsen. Na controle bleek mijn fiets inderdaad onder de terugroepactie te vallen. Vervolgens heb ik maanden moeten wachten op een reparatie, zonder dat ik actief op de hoogte werd gehouden.
Toen ik mij voorbereidde op de Ironman Hamburg 2026 en vroeg naar een tijdelijke oplossing, werd er niet meegedacht. Uiteindelijk bleek mijn fiets pas in week 26 gerepareerd te zijn, mede omdat deze in de vestiging Almelo simpelweg over het hoofd was gezien.
Een terugroepactie kan gebeuren, maar de manier waarop Cubestore Nederland hiermee omging was onder de maat. Geen duidelijke communicatie, weinig betrokkenheid en vooral de klant zelf achter de oplossing aan laten gaan. Daarnaast zegt Cubestore Nederland (waar ik de fiets heb gekocht) dat ze niet verantwoordelijk zijn en ik contact op moet nemen bij Cube en niet Cubestore Nederland.
Vorige week wederom contact gezocht met Cubestore Nederland om te vragen voor een passende compensatie voor 6 maand lang niet kunnen fietsen in voorbereiding op de Ironman (en dus aanschaf van tijdelijke fiets), echter neemt Cubestore Nederland wederom geen verantwoordelijkheid en wijst weer naar Cube (waar ik de fiets niet heb gekocht).
Het product is top, maar de service en klantgerichtheid van Cubestore Nederland hebben mij enorm teleurgesteld.

cubestores.nl からの回答
I bought third bike from Cube, i would say midrange, which turned out to be very poorly assembled. This cost you 2 stars less. However my first warranty claim with bad shifter went smoothly, i hope second with fell-off left pedal will go same way. I am considering myself as loyal customer. I have had 2 previous bikes from cube from cheapest to upper midrange. This year i am quite disappointed.

cubestores.nl からの回答
Makkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden mbt de levering. Helaas werd deze 1 keer uitgesteld. Fiets uiteindelijk netjes afgeleverd. Indien er vragen zijn hele nette klantenservice die je prima helpen.

Topservice!
Bij het ontvangen van mijn bestelling merkte ik dat er een onderdeel ontbrak. Toen ik dit diezelfde avond meldde, kreeg ik vrijwel meteen een reactie van iemand uit het team.
Er werd meteen aangegeven dat dit uiteraard niet de bedoeling was en dat het ontbrekende onderdeel direct zou worden nagestuurd. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Geen gedoe of excuses, maar gewoon het probleem oplossen. Dat waardeer ik enorm.
En inderdaad: twee dagen later had ik het ontbrekende onderdeel al in huis. Dat is een niveau van klantenservice dat je tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt.
Chapeau!

Topservice van Cube!
Ik heb Cube een e-mail gestuurd met foto’s van een scheur in mijn zadel. Nog voordat ik überhaupt een inhoudelijke reactie had ontvangen, kreeg ik al de bevestiging dat er kosteloos een nieuw zadel naar mij werd verstuurd. Dat noem ik nog eens service!
Na de verzendbevestiging ontving ik bovendien een keurige en persoonlijke e-mail waarin ze aangaven het vervelend te vinden dat dit was gebeurd en bevestigden dat ze het met een nieuw zadel zouden oplossen.
Snelle afhandeling, uitstekende communicatie en een service zoals je die graag ziet. Complimenten aan Cube!

cubestores.nl からの回答
Eem moertje van de gsm houder was onderweg eraf gelopen.
Gevraagd naar een vervangend moertje. Dit was helaas niet leverbaar. In plaats daarvan kreeg ik een compleet nieuwe set gratis opgestuurd. Chapeau!!!

cubestores.nl からの回答
MTB besteld, welke helaas niet meer voorradig bleek. Dit was nog niet bekend bij bestellen, waardoor ik wel gehele betaling heb gedaan.
Vervolgens werd een alternatief model geboden, maar pas na enkele reminder mails naar de status van mijn bestelling. Het alternatief had een mindere afmontage dan mijn originele set-up (waarop ook een heel goede korting zat), waarop ik vervolgens een reactie stuurde. Ook hierop weer bijna een week geen reactie na een aantal reminder mails.
Uiteindelijk heb ik na diverse mails, na drie weken zonder resultaat, de order geannuleerd. Dit was toen ineens wel snel geregeld met terugstorting van het bedrag gelukkig.
Voor volgende keer hoop ik dat Cube sneller kan reageren op mails, hierdoor heb ik nu helaas een slechte ervaring met deze webshop.

cubestores.nl からの回答
Door klantenservice in de steek gelaten. Mijn fiets is recent met een defect geleverd. Telefonisch contact gezocht op diverse dagen en diverse tijdstippen, maar de klantenservice is volledig onbereikbaar. Om de mijn eerste mail een reactie gehad maar daarna niet meer, ondanks herhaaldelijke mails van mijn kant. Contact gezocht met de dichtstbijzijnde winkel maar dit had ook niet de bereidheid om ons te helpen. Over drie weken was er een plekje, maar dan konden wij niet. Dan werd het december.
Kortom een niet goed werkende fiets gekregen. Onbereikbare klantenservices en dus geen perspectief dat het probleem ook een keer wordt opgelost. Het eerste fietsweekend daardoor al in het water gevallen en geen vertrouwen in een snelle afhandeling meer. Heel slecht allemaal.

cubestores.nl からの回答
Snelle en correcte levering van 2 CUBE Nulane trekking fietsen.
Wij zijn zeer tevreden over de probleemloze en klantvriendelijke klantensevice van dit bedrijf.

cubestores.nl からの回答
Vandaag naar de winkel in Joure geweest, zeer goed ontvangen en geholpen! Toen kwam de vraag kunnen we hem gelijk meenemen, normaal gesproken niet maar omdat jij op de camping staat en gelijk wil fietsen moesten we hem maar gelijk klaar gaan maken voor je! Zoon helemaal blij.

cubestores.nl からの回答
Vandaag in Assen in de winkel geweest. Na meerdere blikken richting de medewerkers en ongeveer 10 minuten genegeerd te zijn komt er een andere klant binnen welke direct koffie aangeboden kreeg en geholpen werd. Toen mijn vrouw de bewuste medewerker daarop aansprak kreeg ze het antwoord: fijne dag mevrouw. Hierop zijn we overrompeld weg gelopen en na 10 minuten toch weer terug gegaan en gevraagd waarom op deze manier. Waarop de bewuste bedrijfsleider zei geen tijd te hebben en ons wegstuurde met wederom de opmerking fijne dag meneer.

cubestores.nl からの回答
Het is een groot voorrecht om klant bij jullie te zijn. Jullie vinden direct oplossingen voor de problemen van jullie klanten. Dat jullie bereid zijn geld te verliezen om klanten te winnen, laat zien hoe kwalitatief hoogwaardig jullie winkel is. Ik beveel Cube Store NL van harte aan.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。