FARE!! FARE!!! FuldstÊndig frihed! - skal kÊmpe for mine rettigheder via en europÊisk advarselsordre! Varerne kom forst ikke - de blev sà leveret et andet sted, pakket ud og sa ekstremt ramp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick problem vid betalningen dÃ¥ köpet drogs 2 gÃ¥nger. Kontaktade kundservice som i sin tur kontaktade klarna som löste problemet. Fick Àven denna info via Mail vilket uppskattades. I övrigt tyckte jag... ãã£ãšèŠã
BestÀlld pÃ¥ fredagen, packades, skickades pÃ¥ samma dag. Att sedan Postnord övertrÀffade sig sjÀlv och levererade pÃ¥ mÃ¥ndagen var en positiv överraskning. HjÀlmen till full belÃ¥tenhet vad gÀller utseen... ãã£ãšèŠã
FrÃ¥n hemsidan var det enkelt för mig att hitta rÀtt val Àven om jag skulle tycka att filtreringen saknas för en elsparkcykel. Leveransen gick smidig sÃ¥ idag kunde jag ge mig ut pÃ¥ den första lÀngre f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BYT GRATIS | STORT URVAL TILL Là GA PRISER Vi har över 3000 hjÀlmar på lager - i 350 olika modeller! CykelhjÀlm.com har cykelhjÀlmar för alla tillfÀllen. Oavsett om du letar efter en skatehjÀlm till rullskridskorna, en Bell hjÀlm till racercykeln, barnets försa cykelhjÀlm eller en moderiktig Nutcase cykelhjÀlm. Du kan också lÀsa goda råd innan du köper din nÀsta cykelhjÀlm. BestÀll nu - lev. 1-2 vardager.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabbt och smidigt!
LÀtt att anvÀnda med nya instÀllningen
Inget vidare företag att handla med
Inget vidare företag att handla med. Om man behöver skicka tillbaks något får man stå för returkostanden sjÀlv !!
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Trevligt följebrev. Prylen snyggare Àn på bild. Jag Àr helnöjd.
Snabb frakt med bra info
Snabbt å bra från CykelhjÀlm
Snabb service och leverans från CykelhjÀlm
En mycket bra hjÀlm för ett bra pris
En mycket bra hjÀlm för ett bra pris. Hyfsat snabb leverans också.
JÀttenöjd med köpet men ÀndraâŠ
JÀttenöjd med köpet men Àndra lereanserna så att ni aviserar innan PostNord försöker leverera. Då har man chansen att ta emot paketet och slipper åka och hÀmta det 20 km bort.
Super dålig kundservice
Försökte bestÀlla hos er, men fick aldrig någon bekrÀftelse, sjÀlva bestÀllningen gick också lite mÀrkligt till. Har dÀrför inget order nummer. Plötsligt får jag mail från trustpilot hur min bestÀllning har gått och ser att pengar har dragits från mitt konto.
Har inte fått leverans bekrÀftelse, faktura eller liknande (inte heller i skrÀppost) och dÀrför inte vetat om att ett paket skulle hÀmtas. NÀr jag kontakter er får jag standard besked att allt Àr mitt fel o jag sjÀlv får stå för retur.
1.5 månad senare får jag paket lÀmnat till dörren. NÀr jag öppnar ser jag förvånad att det Àr mina varor från er, trotts att jag blev lovat att det skulle gå retur om jag inte hÀmtar paket på utlÀmningsstÀlle.
Ni har ingen tro på att ni faktisk sjÀlva kan göra fel - allt Àr kundens fel och ni lutar er tillbaka på era köpvillkor. Super tråkigt!

Snabbt leverans!
Bra butik snabb leverans!
Jag rekommenderar CykelhjÀlm varmt!
Jag bestÀllde fel storlek men det gick snabbt att byta till rÀtt storlek,
utan problem.
Enastående helhet och delar
Allt: utbud, priser, kundbemötande, information och leveranstid, har varit enastående. Jag rekommenderar CykelhjÀlm varmt!
Jag fÃ¥r ingen information om leveransenâŠ
Jag får ingen information om leveransen men fakturan har skickats.

CykelhjÀlm.com ããã®åç
Snabb leverans samt en mycket bra hjÀlm

Alltigenom bra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹