Hotels.com レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg blev opkrævet for en ekstra person på ZEITLOS Hotel i Pattesen DE, de påstod at jeg havde booket den 3. person som 2 år, og dermed ikke betalt. Jeg måtte derfor betale yderligere 25 euro dir... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Utroværdigt. Efter aftale med Hotels.com, skal jeg have udbetalt kroner 1.400,00 den 15.06.26. Jeg har talt med 2 medarbejdere og sendt yderligere dokumentation, skrevet til Hotels.com uden at få... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har stort set hele tiden været ok tilfreds med hotel.Com men nu er det slut, jeg er blevet spurgt 50 gange I jeres tilfredsheds undersøgelser hvad der gør at jeg bruger dem, og jeg har hver gang svar... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Upålidelig salgsplatform Pas på, de holder ikke hvad der skrives i salgsannoncen Når man konfronterer sælger, bortforklarer de, og vil ikke stå ved at de ikke har oplyst korrekte oplysninger... もっと見る

企業情報

1. ホテル
  2. 宿泊施設
  3. 旅行代理店
  4. 旅行情報収集サイト
  5. 貸し別荘

当該企業による記述

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har  Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter værdi for pengene i Las Vegas, træhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik væk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnætter* og få adgang til besparelser såsom hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *Bonusnætter er underlagt Hotels.com Rewards’ vilkår og betingelser, som kan læses på www.Hotels.com. Bonusnætter pålægges skatter og gebyrer.

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 118

レビューを書く

Jeg havde booket 5 dage i Istanbul

Jeg havde booket 5 dage i Istanbul, alt er fint med det. Så vil jeg lave en forlængelse på nogen flere dage. Men så blev der opkrævet betaling for internet og morgenmad. Fra hotel.com

Da jeg konfronteret hotellet med dette havde de ikke kendskab til dette, internet og morgenmad var stadig gratis så pas på med hotel.com

2024年10月15日
5つ星のうち2の評価

I am no longer staying loyal, its not worth it

Hotels.com is part of expedia, which is an online travel agent. They are good at marketing, and they have a strategy of attracting customers through loyalty program. I became Gold member because i booked more then 50 night in a year. BUT, the reality is, it makes no difference. I have never experienced a hotel upgrading me, as they are supposed to do always if they have room in higher class. Its very difficult to reach customer service and you never know if they follow through, its an army of passive aggressive indian service workers who are reluctent or encouraged not to take action. I always Call the Danish service agent now, thats better, but slow

2024年10月12日

forkert beskrivelse af hotel

Vi bestilte et hotelværelse i Kyle of Lochalsh i Skotland. I beskrivelsen af hotellet skriver Hotels.com:
"Tingle Creek Hotel befinder sig i det historiske kvarter i Kyle"

Det passede langt fra. Hotellet lå ude på landet, og der var hverken butikker eller restauranter.

Hotels.com påtager sig ikke noget ansvar. De siger bare, at de viderebringer oplysninger fra hotellerne.

2024年8月28日
5つ星のうち1の評価

Is Hotels.com going down?

Is Hotels.com going down?
I was happy for many years…BUT OMG :-(
App is freezing on all my IOS platforms. They are all up todate. It is freezing when choosing room and payment.
I can not change my email on website and in the app.
No one to write to…no one to talk to….only chatrobot and phonerobot. No help at all. Maybe it is time fo look for other booking system.

2024年9月18日
5つ星のうち1の評価

Jeg har booket et ophold på et B&B…

Jeg har booket et ophold på et B&B hotel i Dortmund.betaler kontant, opdager det er det forkerte B&B hotel. Skønt der er ledige pladser på det ønskede hotel, kan jeg ikke booke om siger de på det bestilte hotel.
det er umuligt at kontakte hotel.com og jeg kan ikke få penge retur, aldrig mere . Hotel.com

2024年9月12日
5つ星のうち4の評価

Solid

Solid, hotel was good to go but no real support when I had a question. Found the info myself.

2024年8月13日

umuligt at opnå kontakt

Havde reserveret 2 hoteller. et i Frankrig og et i Tyskland.
Få dage før afrejse får vi oplyst at det ene hotel havde accepteret vores aflysning, og at vi snarest ville få pengene retur. Dagen efter får vi samme besked om det andet hotel.
Vi havde ikke aflyst noget som helst, og var ved at pakke. Ved telefonisk henvendelse til hotellerne fik vi oplyst at en mail med afbestillingerne var afsendt fra Expedia, og at værelserne desværre var udlejet til anden side. Man kan ikke få kontakt til nogen ved Hotel.com. Kan ikke skrive til dem, ville ellers gerne have en forklaring. Tør da ikke bruge Hotel.com igen.

2024年8月28日
5つ星のうち1の評価

Lavede en booking med non refundable og…

Lavede en booking med non refundable og opdagede 2 min efter jeg havde lavet en fejl med bookingen. Det var en tastefejl og ikke en fortrydelse af opholdet men bordet fanger. Prøvede og kontakte hotels men det er mere eller mindre umuligt hvis man ser bort fra en uduelig chat robot. Kontakter overnatningsstedet som ikke kan gøre noget. Har brugt dem før hvor det har været fint men kan godt se at opstår der det mindste problem så er kundeservice ikke eksisterende. Vil ikke bruge dem mere da den mindste fejl kan ende i mange spildte penge. Ved ikke om det mangel på almindelig kundeservice der halter eller om det er et bevidst valg de har taget da jeg tænker de får hevet en del penge hjem på et år ved ikke og afhjælpe simple ting som man som udgangspunkt aldrig havde troet ville være et problem.

2024年9月3日

MEGET DÅRLIGT KUNDE SERVICE

vi havde booket hotel i Nice gennem hotes.com og de billider var på deres hjemmesidde var slet ikke som selv hotel og MEGET beskidt hotel. vi havde ikke tjekket ind på hotelet pga. beskidt og ringet til hotels.com og de vil ikke gøre noget eller hjælp os med det.

2024年8月29日
5つ星のうち1の評価

Vi har været på hotel Hamburg i Hamburg…

Vi har været på hotel Hamburg i Hamburg
Og hotels.com vil have en anmeldes om opholdet. Men jeg kan ikke få lov og sende den , den vil ikke indsendes. Nu har jeg prøvet og finde ud af hvordan jeg kommer i kontakt med dem , men det kan man åbenbart ikke. Jeg tænker grunden til min anmeldelse ikke kan indsendes er fordi jeg ikke skriver godt om omgivelserne. Hotellet var fint men omgivelserne var forfærdelige . Der var junkier, ludere og hjemløse alle vegne og vi tager aldrig og bor på det hotel igen når det ligger i det område

2024年8月20日

Dobbelt betaling

På vej sydpå på ferie booker vi hotel gennem hotels.com. Finder et hotel på vores rute, nogle timer inden vi vil være der.
Den første booking vi laver afvises betalingen. Vi forsøger med en ny booking og samme betalingskort. Denne booking går igennem. Vi modtager kun en bookings bekræftelse. Da vi ankommer til hotellet får vi at vide at der ligger 2 bookinger. Hotellet er meget forstående og chancel'er det ene værelse. Vi kontakter hotels.com samme aften og får et chancel nummer.
Alt burde være fint.
Alligevel trækker hotels.com for begge værelser. Og fastholder at vi skal betale for begge.

2024年7月4日
5つ星のうち1の評価

Har egentligt haft en del gode…

Har egentligt haft en del gode oplevelser med Hotels bookninger og havde "opsparet" en bonus nat via deres rewards. Den har de så lige "snuppet" fordi jeg ikke har haft råd til at rejse den seneste tid. Syntes det er ringe at noget som man har opsparet hos dem bare kan forsvinde.

2024年8月15日

Elendig service

Stoppet med at svare, efter jeg har efterspurgt en simpel ting som en kvittering på et ophold.

Derudover ophold til overpris, sammenlignet med blot at handle direkte gennem hotellerne.

2024年3月7日

Ingen evne/vilje til support

Bookede et hotel ved Hamborg, som havde væggelus over alt. Måtte flygte til et nærliggende hotel, som kostede væsentligt mere.
Google anmeldelser fortæller om væggelus mange måneder tilbage - og jeg har dokumenteret det - alligevel findes hotellet stadig på Hotels.com! Tænk hvad det koster i ødelagte ferier, væggelus der bliver spredt og forsikringspenge.

Jeg har anmodet om refusion - og talt med Hotels.com - og der kommer bare mails om at de svarer om 72 timer, eller at jeg kan få en coupon på 25 € etc. etc. Det virker til at være en strategi at trætte mig, så jeg snart stopper med at skrive. Jeg kan kun anbefale at man ikke bruger Hotels.com, men istedet booker direkte og/eller betaler når man har set stedet. Jeg forventer ikke at se nogle af mine penge igen. Desværre.

2024年7月26日
5つ星のうち1の評価

har brugt hotels.com i mange år

har brugt hotels.com i mange år. Lige nu sidder jeg i lobbyen på et hotel i Canada. Jeg har booket via hotels.com app og har fået alle bekræftelser, men hotellet har ikke fået reservationen fra hotels.com. Har nu ventet 2 timer mens personalet på bedste vis forsøger at løse problemet. I gamle dage kunne man ringe til hotels.com. Det kan man ikke mere. Der er INGEN hjælp fra hotels.com - hun en ubehjælpelig chatbot. Det er en skændsel.

2024年8月9日
5つ星のうち4の評価

Har fungeret fint fire gange i juli

Jeg har booket overnatning på Hotels.com fire gange i juli måned, og det har fungeret fint. Tre ud af fire gange betalte jeg opholdet via app'en. Eneste problem jeg havde var en overnatning, hvor jeg valgte at betale på hotellet. Her trak hotellet et for stort beløb fra mit kort, som jeg efterfølgende havde lidt bøvl med at få tilbagebetalt.
Nogen gange er det fordelagtigt at booke direkte på et hotels hjemmeside. Men hvis der ikke er stor forskel på pris og betingelser i forhold til hotellets hjemmeside eller andre platforme, foretrækker jeg at bruge Hotels.com.

2024年7月20日

Trustpilot エクスペリエンス