Banner for Daikin Belux - Experience center Gent

TrustScore 5段階評価の4.5

Schoonzichtstraat 9, 9051 Gent, Sint-Denijs-Westrem, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De eerste keer dat ik info vroeg, kreeg ik een leverancier die pas na 1 maand kon komen kijken. De tweede keer vroeg ik een specifieke plaatselijke leverancier. Nooit geen reactie gekregen. Dus n... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

We had a great experience visiting the Daikin Experience Center. The manager showed us the different options for heating and air conditioning and answered all our questions about installation and choo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er was een goede en vriendelijke ontvangst Alle vragen werden beantwoord zonder problemen alle producten heeft Wesley voor gesteld en wat er van toepassing was alles werd correct opgevolgd

5つ星のうち5の評価

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 空調システム提供業者
  2. 暖房器具提供業者
  3. ボイラー・暖房サービス

当該企業による記述

Kom kennismaken met onze oplossingen voor verwarming, airco en luchtreiniging in het Daikin Experience Center in Gent. Je kan ons bezoeken van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 17 uur, op afspraak.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 282

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Duidelijke uitleg en goede tips

Volledige, vriendelijke en duidelijke uitleg met alle toestellen zichtbaar/tastbaar in de showroom.

2025年1月6日

Daikin Belux - Experience center Gent からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons verbeteren om uitmuntendheid te bereiken. Patrick

goede ontvangst

goede ontvangst, duidelijke professionele uitleg, toestellen aangeschaft; bezoek dateert wel van 22/02/2021 (klopt dus niet met onderstaande datum!)!

2025年2月28日

Zeer stipt

Zeer stipt, zeer vriendelijk en een zeer professionele uitleg in mensentaal.

2024年10月18日

Daikin Belux - Experience center Gent からの回答

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van onze service heeft genoten. Patrick

Gerichte keuze

We krijgen een uitgebreide uitleg zodat we gericht een passende keuze konden maken voor de plaatsing van een lucht/lucht warmtepompsysteem in onze woning.

2024年3月30日

Heel goede uitleg gekregen

Heel goede uitleg gekregen; Er was ook voldoende tijd voorzien. En vriendelijke, aangename persoon die op een eenvoudige manier alles uitlegde.

Wat je nodig hebt

Professioneel, klantgericht , correct

Duidelijke info ontvangen.

Duidelijke info ontvangen.
Heel vriendelijk en niet opdringerig om te verkopen.

5つ星のうち5の評価

Uitstekend opportuniteit, zo'n experience center

Goede, degelijke uitleg. Vriendelijke persoon die zijn zaken kende. En de mogelijkheid om de toestellen te zien en te horen - heel belangrijk bij onze keuze, die dan ook op Daikin is gevallen.

2024年8月28日

professioneel

Deskundige uitleg op alle vragen .Ook vele voorbeelden van de toestellen.

2024年9月16日

5つ星のうち1の評価

De verkoper heeft mij afgeraden een…

De verkoper heeft mij afgeraden een warmtepomp aan
te kopen zonder veel positieve overtuiging.
Ondertussen is er een geïnstalleerd van Lamborgini

2024年4月28日

Daikin Belux - Experience center Gent からの回答

Het spijt ons dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Patrick

Goede keuze

Als leek kreeg ik de deskundige uitleg van de mensen van Daikin. Wat ik zeker heb kunnen appreciëren, want het gaf me een goed gevoel om met Daikin verder te doen.
Spijtig dat de bouwheer mij in de koude heeft laten staan .

2024年10月1日

Bezoek Experience center Gent

Interessant om toestellen ter plaatse te zien. Vakkundige uitleg.

2025年3月5日

Aanrader

Goed ontvangst en volledige uitleg.

2025年3月27日

Goed begrepen, goed geholpen

Iets te lang geleden voor concrete details, maar een goed gevoel biij bezoek is bijgebleven

2025年1月6日

5つ星のうち4の評価

Goede voorstelling van hun warmtepomp

Daikin gaf mij de kans om hun warmtepomp aan het werk te zien en gaf daarbij nuttige uitleg.

2024年10月15日

Uitgebreide en duidelijke uitleg

Uitgebreide en duidelijke uitleg. Voldoende tijd uitgetrokken. Bereid om op alle vragen te antwoorden.

2024年4月23日

Daikin ... what else?

Heel interessant om te zien hoe de toestellen er effectief uitzien. De lijn net boven de standaard lijn straalt klasse uit. Is ook nodig vind ik als je er dagelijks moet naar kijken in de woonkamer. Heel deskundige uitleg gekregen ter plaatse. Ben zelf hooggeschoold maar mijn moeilijke vragen werden deskundig beantwoord. TOP!!!

2024年5月15日

Trustpilot エクスペリエンス