レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Attention si vous acheté climatisation. J'ai commandé une climatisation fixe le 01 juillet 2026 qui devait être livrée le lendemain. J'ai reçu un avis comme quoi la livraison était reportée au 09 ju... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Op zich vooral correcte prijs en de toestel. Werkpunt: afspraken rond de levering, geen vooraf bericht gekregen totdat de vrachtwagen voor de deur stond. Ook levering binnen bleek een probleem, want m... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Scherpe prijs en snelle levering, droger was 200 euro goedkoper dan bij de concurrentie. 1 klein ' nadeel' je kunt voor de levering op de website kiezen voor levering van maandag t/m zondag. Ik had... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I bought an aircon from this website, it delivered in two days also the quality is really good. The only drawback was the size of control cable. Normally you need more cable for finalizing the conn... もっず芋る

䌁業情報

1. 家電補品卞売業者
  2. 空調システム提䟛業者
  3. 家電郚品提䟛業者
  4. 冷华蚭備
  5. 暖炉専門店
  6. 薪ストヌブ専門店

圓該䌁業による蚘述

Electro Discount - IN HET KORT Electro Discount is niet alleen een online shop, maar ook een fysieke winkel waar persoonlijke service en klanttevredenheid centraal staan. Ons familiebedrijf, ESG bvba (Electro Discount), werd in 2006 opgericht en zette vanuit een klein winkelpand de eerste stappen in de wereld van elektroverkoop, zowel als groot- als kleinhandel. In 2013 verhuisden we naar een volwaardige winkellocatie, en sindsdien zijn we in de ruime regio bekend als "Electro Discount." We hebben ons gespecialiseerd in het opkopen van overstocks, waarmee we onze klanten hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ons jong, maar ervaren team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste toestel dat perfect aansluit bij uw behoeften. We staan voor prijs, kwaliteit en klanttevredenheid, en dit zijn dan ook de pijlers waarop wij ons succes bouwen. Bij ons bent u verzekerd van een 100% tevreden aankoopervaring.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Attention si vous acheté climatisation.

Attention si vous acheté climatisation.
J'ai commandé une climatisation fixe le 01 juillet 2026 qui devait être livrée le lendemain. J'ai reçu un avis comme quoi la livraison était reportée au 09 juillet 2026.
Aujourd'hui le 15 juillet 2026 toujours rien reçu contact par tf impossible, ne répond pas au email.

2026幎7月1日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte communicatie

Slechte communicatie, levering incompleetSplit airco met installatiemateriaal en leidinggoot besteld. De bestelling werd zonder aankondiging incompleet geleverd. De chauffeur zou de missende spullen doorgeven, maar tot op heden heb ik niks gehoord. Electrodiscount reageert helaas op geen enkele e-mail. De prijs is gunstig, maar de communicatie en service zijn heel slecht.

2026幎7月11日

Grootste oplichters ooit

Grootste oplichters ooit, we hebben 200km gereden om een koeler te kopen en er staat op de website dat het beschikbaar is, maar ze zeggen dat ze het niet hebben bij de winkel. De prijs van de website komt niet overeen met de prijs van de winkel. Niet bestellen hier, je stuurt het geld en krijgt geen product.

2026幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte service bij defect product!!

Onze samsung droger is stuk binnen 2 jaar. Droogt wel maar doet ruim 7 uur over een halve was. Trekt mijn handdoeken kapot. Elke droogbeurt zit de filter overvol met stof. Geeft geen storing dus monteur (al 2x geweest) zegt doodleuk; er is niks mis. En u kan wel zeggen dat dit stof is van 1x, maar u heeft geen bewijs. Bol.com en wijzelf hebben nu een andere monteur gevraagd en wederom stond dezelfde voor de deur vandaag.. Deze dit keer de deur gewezen. Er word niks opgelost want verslag van de monteur is wat telt... nu hogerop gezocht bij bol.com

2026幎6月9日
5぀星のうち1の評䟡

Délai de livraison et de traitement inacceptables

Partenaire de Bol.com. Ils n'ont aucun service aprÚs vente ! Ou alors il faut pouvoir s'exprimer dans leur langue (NL)
Ils ne trouvent aucune solution et se fichent complÚtement de la situation dans laquelle vous êtes!
Livraison soit disant le lendemain !!!! Commande passée le mercredi à 7h30, ils, l'ont traitée le jeudi aprÚs midi et ont livrés le samedi soir à 22h40 !
C'est scandaleux de traiter ses clients de la sorte !
Fuyez!

2026幎5月29日

Slechte ervaring met Elektrodiscount.be

Slechte ervaring met Elektrodiscount.be

In juli hebben wij bij Elektrodiscount.be een Airoco toestel besteld. Ongeveer een maand geleden is dit toestel geïnstalleerd, maar helaas werkt het helemaal niet zoals beloofd. Het verwarmt niet, het koelt niet, en na ongeveer 30 minuten schakelt het zichzelf automatisch uit.

Ondertussen zijn er al meerdere monteurs langs geweest, en telkens blijkt het probleem bij de buitenunit te liggen. Wij hebben hierover meerdere keren gemaild naar Elektrodiscount.be, maar krijgen totaal geen reactie terug.

Wij hebben €1050 betaald voor het toestel en daarnaast nog de installatiekosten, en tot nu toe hebben we alleen maar ellende en geen oplossing.

Wat een slechte service en teleurstellend bedrijf. Wij raden Elektrodiscount.be absoluut niet aan.

2025幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

ElectroDiscount.be is een bedrijf laat de klant in de steek als er problemen zijn

ElectroDiscount.be is een bedrijf dat bij problemen de klant(en) in de steek laat.

In februari 2023 heb ik een oven gekocht van dit bedrijf. Dit ging via het Nederlandse platform bol.com.

Binnen twee jaar is mijn oven kapot en dan is ElectroDiscount.be niet bereikbaar. Telefoon wordt niet beantwoord en via mail krijg ik constant te horen “ dit is onze standaardprocedure”. We kunnen niets doen u moet wachten. Na drie weken is mijn oven eindelijk gerepareerd.

De houding van het bedrijf en de eigenaar is teleurstellend. Geen oog voor de klant. Geen begrip voor de situatie en niet bereid tot een aanvaardbare oplossing.

Ik heb er geen woorden voor. De slechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf heb meegemaakt.

Ik heb de eigenaar aangeraden om de standaardprocedures aan te passen en oog te hebben voor de klanten. Wat ElectroDiscount.be aanvaardbaar vindt, is niet aanvaardbaar voor de consument.

Het is mooi om allerlei beloftes te maken bij verkoop maar je moet er zijn als er problemen ontstaan. Een oven die binnen 2 jaar kapot gaat is niet aanvaardbaar. Dan heb je als bedrijf een ondeugdelijk apparaat geleverd. Een oven is een huishoudelijk apparaat met een langere levensduur. In ieder geval niet 2 jaar op korter.

Dan moet als bedrijf coulant zijn. Met een oplossing komen om het ongemak en ergernis te verkleinen. De klant het gevoel geven dat die niet in de steek is gelaten.

2025幎3月3日

Koelkast beschadigd

Koelkast beschadigd
Koelkast besteld en betaald,de koelkast werd bezorgd door 1 chauffeur,deze heeft wel geholpen de koelkast binnen te zetten +/- 20:00,volgende dag bleek er een klein deukje in te zitten wat met zonlicht pas op viel,melding van gemaakt geven ze niet thuis.reactie was doorgang te klein "eigen schuld" doen we niets mee......wat een ontzettend bagger bedrijf,nooit meer weer.zou het iedereen af raden 1 ster is nog te veel.

2025幎1月23日

Gemakkelijk, vlot, vriendelijk

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering. Bij de levering waren de verkeerde leidingen, maar dit na enige vertraging (doordat ze in verlof waren) vlot opgelost door een compensatie binnen de dag terug te storten.
Het product (airco), werkt na een 2-tal maanden naar behoren.

2025幎2月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス