Daikin Belux レビュヌ 2,275

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elle travaille d'une maniÚre trÚs professionnelle et trÚs propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussiÚre. Renseignements fourni avant commande... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes ch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 空調システム提䟛業者
  2. 暖房噚具提䟛業者
  3. ボむラヌ・暖房サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Warmtepomp

Warmtepomp

Kan eigenlijk geen review geven het contact is tussen onze plaatser en jullie verlopen. Het enig dat ik kan vaststellen is dat de app niet werkt.

Mvg Pieter

2025幎11月8日

Daikin Belux からの回答

Hallo, aarzel niet om contact op te nemen met 0800 84 022 voor uitleg over de Onecta-app. Met vriendelijke groet, Patrick

5぀星のうち5の評䟡

Alles verliep zo vlot als het maar kan

Alles verliep zo vlot als het maar kan. Installatie van de toestellen was uitstekend en de werkplek werd netjes achtergelaten. Ook een korte uitleg over de werking ontvangen en registratie van de toestellen verliep snel en moeiteloos. Prima gedaan!

2025幎11月9日

Daikin Belux からの回答

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van onze service heeft genoten. Patrick

5぀星のうち1の評䟡

Honteux en panne depuis hier avec un

Honteux en panne depuis hier avec un groupe frigo matiÚre premiÚre et une indifférence total au téléphone sans aucun suivi !!!
Matériel neuf de moins d'un an....

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Daikin Belux からの回答

Bonjour, nous sommes désolés que votre expérience n'ait pas été à la hauteur de vos attentes. Nous aimerions en savoir plus pour améliorer nos services. N'hésitez pas à nous contacter. endusers@daikin.be Patrick

Veel waardevolle informatie

Veel waardevolle informatie, en zelfs in het nederlands en dat in Wavre !

2025幎11月21日

Fredo is correct

Fredo is correct. Installatie snel gedaan en goed.
Ook heel proper werk.
Zeer tevreden over Fredo.

2025幎11月6日

panne aprÚs entretien

Bonjour : avant le passage du technicien Daikin pour un entretien de notre pompe à chaleur, tout fonctionnait bien.
DÚs le départ du technicien, nous avons constaté que la machine s'est mise en erreur, par manque de liquide réfrigérant.
aprÚs trois coup de téléphone et un email, aucune nouvelles...

2025幎11月19日

Daikin Belux からの回答

Bonjour, merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes sincÚrement désolés d’apprendre que votre installation est tombée en défaut aprÚs la visite d’entretien – nous comprenons parfaitement que cela puisse être source de frustration.

AprÚs vérification auprÚs de notre technicien, plusieurs éléments importants ont été constatés lors de son passage :

L’unité extérieure était fortement encrassée et presque entiÚrement obstruée, ce qui empêchait l’installation de fonctionner correctement.

Le systÚme effectuait des dégivrages fréquents sans réellement produire de chaleur, et certaines piÚces du bâtiment étaient déjà sans chauffage selon les personnes présentes.

Malgré un contrÃŽle complet avec un détecteur électronique, aucun défaut immédiat n’a été relevé, mais le comportement de l’installation indiquait un problÚme préexistant.

Un contrÎle approfondi nécessiterait environ six heures de travail, incluant la récupération de la charge et un diagnostic complet.

Ces constats indiquent que les problÚmes étaient déjà présents avant l’entretien, probablement en lien avec le manque d’entretien en 2024, ce qui a affecté la performance de la pompe à chaleur.

Nous regrettons que vous n’ayez pas reçu de retour rapide à vos appels et e-mails. Votre remarque a été transmise en interne afin d’améliorer notre réactivité. Cordialement, Patrick

zeer goed gewerkt

zeer goed gewerkt, mooie afwerking, veel uitleg.

2025幎11月4日

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden over onze nieuwe Daikin

Super tevreden over onze nieuwe Daikin warmtepomp, geplaatst in oktober. Terugbetaling cashback in een mum van tijd geregeld en gestort. Topservice!

2025幎11月1日

follow-up afspraak

Ik wil hierbij mijn respect en dank uitdrukken ten overstaande van Corien Van de Putte welke op een uiterst professionele manier mij recent te woord heeft gestaan naar aanleiding van mijn verzoek tot het verstrekken van informatie betreffende warmtepomp. Haar voorbereidend werk alsook het nasturen van bijkomende gegevens werden correct en vlot afgewikkeld.

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ

Klantonvriendelijk !

Absoluut niet klantvriendelijk!
Airco laten plaatsen door een installateur aangewezen door hun site. Alles correct uitgevoerd maar na maandelang contact / smeken aan installateur voor uitleg onderhoudscontract direct na plaatsing , pas uiteindelijk info gekregen net meer dan een jaar na installatie - hierdoor geen recht meer op verlengde garantie , ook na uitleg en schriftelijke bewijzen van termijnen waarop we hier steeds naar vroeger. Antwoord van klantendienst : Pech - is te laat !
Proper en klantvriendelijk . Nu is het geplaatst en is ervoor betaald maar zou deze merk absoluut niet meer aanbevelen !

2025幎10月27日

Daikin Belux からの回答

Beste mevrouw Starck, wij begrijpen uw teleurstelling volledig en het spijt ons oprecht als uw installateur u niet tijdig de nodige informatie heeft bezorgd.

Alle informatie over de onderhoudscontracten en de voorwaarden voor het activeren van de verlengde garantie is echter altijd beschikbaar geweest op onze website, zodat elke gebruiker deze vrij kon raadplegen vanaf de installatie.

Wij begrijpen dat u verschillende stappen heeft ondernomen bij uw installateur, maar het opvolgen van deze aanvragen valt onder zijn verantwoordelijkheid. Op dit moment is het voor ons helaas niet meer mogelijk om de verlengde garantie te activeren.

Wij betreuren deze situatie en blijven uiteraard tot uw beschikking voor alle bijkomende informatie over de huidige onderhoudsopties.

Met vriendelijke groet, Patrick

5぀星のうち5の評䟡

De installateur kwam zijn beloften na

De installateur kwam zijn beloften na. Datum van installatie. En het is heel netjes uitgevoerd, ook in de garage en op het dak, niks van vuil nagelaten.

2025幎10月17日

5぀星のうち5の評䟡

Prima warmtepomp als aanvulling op centrale verwarming en als koeling.

Ik had vroeger al Daikin in mijn gebouw op het industrieterrein en familie en buren hadden het ons ook aangeraden.
De firma die het kwam installeren hebben zeer netjes gewerkt en alles proper opgeruimd. Ook de uitleg was duidelijk, maar de beste manier om het uit te proberen is er zelf mee werken. Het programma op de afstandsbediening is overzichtelijk.

2025幎10月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス