Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Elle travaille d'une maniÚre trÚs professionnelle et trÚs propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussiÚre. Renseignements fourni avant commande... ãã£ãšèŠã
Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes ch... ãã£ãšèŠã
Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin
é£çµ¡å
avenue franklin 1B, 1300, wavre, ãã«ã®ãŒ
- 080084022
- endusers@daikin.be
- daikin.be
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
service technique incompétent et trÚs mauvais service clientÚle
ProblÚme Airco. TrÚs bon contact au départ avec la société Daikin Wavre. Malheureusement, envoi d'un technicien incompétent qui estime que l'installation électrique n'est pas conforme. D'où Intervention de mon électricien qui assure que l'installation est bien conforme. Egalement intervention d'un organisme d'agréation qui délivre une attestation de conformité de l'installation électrique. Malgré ces évidences, Daikin maintient sa facture de plus de 200⬠qu'on a payée...Malgré notre demande de geste commercial, rien en retour. Lamentable!

Daikin Belux ããã®åç
Ben W is een zeer correcte en eerlijkeâŠ
Ben W is een zeer correcte en eerlijke contactpersoon, zeer behulpzaam en geduldig.
Dikke pluim voor hem.

Daikin Belux ããã®åç
Daikin betrouwbaar? Helaas niet in mijn geval
Daikin binnen unit lekt na amper 4 jaar. Daikin warmtepomp werkt niet meer na amper 4 jaar. Altijd perfect laten onderhouden. Op de warmtepomp zelf werd al de kabelboom en de printplaat vervangen. Daikin is dan zelf ter plaatse gekomen om nogmaals de printplaat te vervangen. Loste niets op. Gisteren een offerte van 1605 ⬠excl BTW om is te komen proberen want we denken dat de motoren van de expansieventielen vast zitten. Geen enkele resultaatsverbintenis maar wel een risico op 3003⬠voor reparaties en interventies zonder ook maar enige garantie op resultaat. Als je dan een opmerking plaatst op Daikin BELUX facebook dat die betrouwbaarheid voor jou dan helaas niet opgaat wordt je prompt geblokt en de opmerking verwijderd. In plaats van een gesprek met je klant aan te gaan is dit ronduit zielig gedrag.

Een correcte planning.
Een correcte planning.
Beleefd,behulpzaam en vriendelijk personeel dat kennis van zaken had en waardoor het werk vlot werd afgehandeld.
Prima gedaan en prima toestellen!

Heel propere en professioneleâŠ
Heel propere en professionele Installatie en afwerking door Klima Verpa uit Hasselt

Klimaverpa topinstallateur
Plaatsing door Klimaverpa , top aannemer met kwaliteitsmateriaal.
Netjes, op tijd en prijsconcurrentieel !

Onze Daikin airco installatie
Die 5 sterren zijn wel voor de installateur J Van Rompaey die een prima installatie hebben gedaan. Nu is het een ontdekkingsreis van hoe onze toestellen optimaal te kunnen gebruiken. Wij zijn wel heel tevreden met onze keuze voor Daikin producten !

Daikin Belux ããã®åç
Vlotte en vriendelijke samenwerking : Goede service en samenwerking op alleâŠ
Goede service en samenwerking op alle gebieden zoals de voorbereidingen installatie airco's, heel goede info gekregen en de installatie is ook op een vlotte manier verlopen. Mooie afwerking van het buizensysteem. Vriendelijk personeel. Nu heel tevreden want de airco's verwarmen in snel tempo alle leefruimtes en de app is perfect te bedienen om temperaturen aan te passen. Ik ben een heel warme voldane klant.

Daikin Belux ããã®åç
De gemaakte afspraken werden correct enâŠ
De gemaakte afspraken werden correct en snel uitgevoerd op een zeer professionele manier.
Ik ben zeer tevreden over de uitbreiding van mijn installatie!

Daikin Belux ããã®åç
Zeer tevreden van ons product en deâŠ
Zeer tevreden van ons product en de installateur. Een aanrader

Professionele en vriendelijke installateurs
Vriendelijke en behulpzame, professiobele installatieploeg.
Hebben zich aangepast aan de klant (oudere mensen) en het toestel gebruiksklaar geïnstalleerd.

Uitstekende installateur
Uitstekende installateur. Alles werd tot op de puntjes correct geïnstalleerd. Nadien kreeg ik nog voldoende uitleg over de werking van de installatie.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ