䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Veltilberedt mad og den sÞdeste betjening.

Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der. 👍
Hjemmelavede cheesecake og jordbÊrtÊrter, samt veltilberedte og flotte middagsretter til absolut rimelige penge.
Oveni havde vi den mest friske og sÞdeste betjening man som gÊst kan Þnske sig🥰
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2024幎6月1日
5぀星のうち5の評䟡

Super lÊkker mad og suverÊn service.

Vi besÞgte stedet her til aften og det var suverÊnt godt. Vi havde et lille barn og et yngre barn med. Vi fik helt igennem fantastisk og venlig service. Vi fik enda lavet en ret til vores mindste barn om til en bÞrnestÞrrelse - god service. Derudover var ventetiden kort oh maden smagte helt suverÊnt!
Stor anbefaling herfra.

2023幎7月24日
5぀星のうち4の評䟡

kanonflot udsigt

Hyggelig atmosfÊre og kanonflot udsigt over Kattegat. SkÞn mad til frokost. Vi fik hhv vegetarsandwich og kyllingesandwich ledsaget af nye kartofler.. oerfekt kogte og med lÊkker creme fraiche sauce, sÞd og professionel betjening. Anbefales varmt!

2021幎8月14日
5぀星のうち3の評䟡

Manglende visning af Coronapas

Spiste inde på jeres rest igår mandag 19/7 2021 kl ca 14.30, ingen nÊvnevÊrdig travlhed. Pta af det blev vi ikke - og heller ikke andre - afkrÊvet at vise gyldigt Coronapas. Det er ikke i orden og heller ikke sÊrligt trygt. Det bÞr I gÞre bedre og vise at I tager ansvar, som alle andre.

2021幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Det vÊrste vi har oplevet

Det vÊrste vi har oplevet, dårlig mad,uspiseligt,aldrig har vi fÞr fået så brÊndte og saltede promfritter. Ventede 55min på at få serveret burger og promfritter. Vi kommer bestemt ikke tilbage og vil ikke anbefale det til andre. Vi er så skuffede over en aften som vi havde glÊdet os til . Jette.

2020幎6月28日
5぀星のうち1の評䟡

Ser topklasse ud udefra samt på deres

Ser topklasse ud udefra samt på deres menu kort....
Vi gik forbi ved middagstid for at hÞre om vi kunne reservere et bord til om aftenen, hvor vi gerne ville sidde udenfor. Man kunne ikke reserve på forhånd, da de ikke kunne styre det.... Vi tog så chancen til aften og fik et bord udenfor til 4 personer. På en del tomme borde var der dog stillet et reserveret skilt!
Fik udleveret nogle menukort, simple fotokopier, som var meget krÞllede og nussede. Koster vist ikke alverden at skifte disse dagligt.
Glas og bestik var mÞgbeskidt, tilsyneladende ikke ualmindeligt ifÞlge serveringen.
Vi bestilte BÞf Bearnaise, med hjemmelavede pommes frites, hjemmelavet bearnaise, bagte tomater og stegte asparges.
BÞfferne var kolde...pommes frites var bestemt ikke hjemmelavet, og den hjemmelavede/industrifremstillede bearnaise var så tyk og kold, at fritterne kunne stå i den. (Selv hunden, som fik en halv sej bÞf, efterlod bearnaisen på tallerken) det eneste som var ordentligt tilberedt, var de 3 cherrytomater!
Vi oplevede gÊster, som måtte gå igen, da en af kokkene, ifÞlge serveringen, ikke var dukket op!
Ikke et sted vi besÞger igen.
Dessert... den kÞbte vi et andet sted i byen

2018幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Mega dÃ¥rlig service lÊnge om at servere

Mega dårlig service lÊnge om at servere maden uden andre kunder i cafeen og maden absolut ikke som bestilt, ingen Þnske fra deres side om at lave den om eller afslag i pris.
840 kr for 3 dårlige bÞffer og over stegte pommes så absolut sidste gang dette sted er besÞgt.
Kan kun fraråde stedet til andre.

2018幎7月13日
5぀星のうち1の評䟡

SjÊldent jeg bliver så skuffet

Vi fik et stjerneskud her for 2 år siden. Det var så godt så vi var nÞdt til at vende tilbage.
Vi planlagde derfor en weekendtur til Bogense, egentlig bare for at besÞge stedet igen.
ØV da vi fik stjerneskuddet var det knastÞrt brÞd, kÞleskabskold "torsk" halvlun (altsÃ¥ den ene halvdel var varm, den anden kold) MEGET tÞr/lille fiskefilet.
Rejer fra en bÞtte og et cirkus af dressinger og bÞnnespirer.
Vi sÊtter aldrig vores ben i denne turistfÊlde igen.

2016幎6月26日

kaos i isboden

Vi kom som en lille flok og skulle ikke betale det hele på en gang (den serverende person var tilsyneladende ikke helt sikker på hvad han foretrak). nogle skulle betale fÞrst og andre efter modtagelse af isen.

Jeg gjorde mig klar til at betale fÞrst da han allerede stod ved dankort terminalen, men selvom jeg sagde at jeg gerne ville betale for vores is fÞrst blev jeg sprunget over og min kÊreste blev bedt om at bestille... han kunne så ikke forstå at det var mig der skulle betale.

Jeg gjorde det endnu en gang klart at jeg havde sagt jeg skulle betale for begge vores is... kun en blev tastet ind og han sprang videre til nÊste kunde.

Det vil sige at jeg endte med at forlade establisementet uden min omtalte is efter ca 10-15 minutters samlet ventetid

2016幎4月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ