Dan & Teddy KÞreskolen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kÞreskole. Jeg havde Marco som bÃ¥de teori og kÞrelÊrer jeg fÞlte mig tryk og fik altid svar pÃ¥ mine dumme spÞrsmÃ¥l. Jeg bestod begge dele i fÞrste hug. Kommer til at savne de gode stunder m... もっず芋る

Fantastisk kÞreskole og fantastiske kÞrelÊrer! Blev anbefalet til at starte der af min lillebror, som var virkelig glad for skolen. Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve fra fÞrste forsÞg! Tusind t... もっず芋る

Jeg kontaktede Marco hos Dan og Teddys i forbindelse med generhvervelse af mit kÞrekort. Fik kÞrelektioner og prÞve til en fair pris og mÃ¥ sige at de er super proffesionelle. Bestod fÞrste gang efter... もっず芋る

Jeg var meget tilfreds med kÞreskolen og min kÞrelÊrer i forbindelse med generhvervelsen af ​​mit kÞrekort. Jeg var godt forberedt til prÞver, og alle mine spÞrgesmÃ¥ler bliver besvaret hurtigst muli... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

Dan&Teddy kÞreskole er en af de mest velrenomerede kÞreskoler i området og er siden sin start i 1960 blevet et sikkert og populÊrt sted at tage sit kÞrekort. KÞreskolen har en lav dumpeprocent ved både teori- og kÞreprÞver, hvilket sikrer dig et kÞrekort uden unÞdigt spild af tid og penge. Dan&Teddy kÞreskole er baseret på moderne trafikpÊdagogik og en hÞj kvalitet til yderst rimelige og gennemskuelige priser.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

122件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har lige bestået min kÞreprÞve

Jeg har lige bestået min kÞreprÞve, og har haft en fantastisk oplevelse på kÞreskolen. Jeg har kÞrt med Marco og har vÊret så glad for det. Han er rigtig dygtig og god til at lÊre fra sig.

Jeg er sÃ¥ glad for min beslutning om at tage mit kÞrekort hos Dan og Teddy og vil helt klart anbefale alle andre og gÞre det samme☺

2025幎9月18日

Bestået kÞrekort

Jeg har lige bestÃ¥et min kÞre prÞve, og jeg har virkelig vÊret glad for bÃ¥de underviser, men ikke mindst min kÞrelÊrere Marco😍🙏🏟

Jeg vil virkelig anbefale at bede om Marco, hvis du starte på kÞreskolen.

2025幎9月4日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige bestÃ¥et min kÞreprÞve og

Jeg har lige bestået min kÞreprÞve og har haft en rigtig god oplevelse med kÞreskolen. Jeg havde Marco som min kÞrelÊrer og han var virkelig en god lÊrer! Han var super sÞd og god til at lÊre fra sig. Derudover var det virkelig rart at man altid kunne kontakte ham og derefter få et hurtigt svar, hvis man havde nogle spÞrgsmål eller andet. Jeg kÞrte i hans elbil og var også til prÞve i denne, hvilket var en rigtig fin oplevelse.
Jeg er glad for jeg valgte at tage kÞrekort hos Dan og Teddy!!

2025幎8月7日

Dan og teddy KÞreskole

Jeg har lige bestået kÞreprÞve hos Dan og Teddy og det har vÊret en rigtig god oplevelse at tage kÞrekort hos dem. Jeg kan klart anbefale kÞreskolen og kÞrerlÊreren Marco, som jeg kÞrte med. Han er en rigtig dygtig lÊrer og jeg har vÊret glad for mine timer hos ham.

2025幎7月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en mega god oplevelse hos

Jeg har haft en mega god oplevelse hos Dan & Teddy.
Jeg bestod min teoriprÞve med 0 fejl, og min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, så jeg ville helt klart anbefalede at vÊlge Dan og Teddy som din kÞreskole. Jeg havde Marco som kÞrelÊrer og tog min kÞreprÞve i automatgear, jeg ville 100% vÊlge Marco som kÞrelÊrer hvis jeg skulle gÞre det igen:)

2025幎6月25日

Klar anbefaling

Jeg har netop taget kÞrekort hos Dan og Teddy. Det har vÊret meget lige til.

Jeg havde Allan til teori. Han gjorde det tydeligt, hvad man skulle kunne. Samtidig gjorde han teorien let at forstå og kom med gode eksempler.

Under kÞrslen havde jeg Marco som kÞrelÊrer. Han var god til at lÊre fra sig og sÞrger for, at man er godt klÊdt på til kÞreprÞven.

Alt i alt en god oplevelse og en klar anbefaling.

2025幎5月8日

Mega god kÞreskole

Mega god kÞreskole,

Marco var min kÞrelÊrer, og han er bare rolig, tålmodig og super god til at forklare tingene. FÞlte mig tryg hele vejen igennem og bestod fÞrste forsÞg. Kan 100% anbefales

2025幎4月24日

Bedste oplevelse nogensinde

Jeg valgte at tage kÞrekort hos Dan og Teddy og det er IKKE vÊret en fejltagelse. Jeg kan helt klart anbefale Dan og Teddy. Jeg havde Marco som kÞrer lÊrer og jeg tror aldrig jeg har haft så skÞnne, sjove og hyggelige kÞretimer. Jeg kan anbefale Marco han er en helt fantastisk person. Du kommer til at få en uforglemmelig tid med Marco<3

2025幎2月28日

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at tage kÞrekort hos Dan og teddy. Jeg startede med at kÞre i en manuelt bil, men besluttede efter jeg havde prÞvet at kÞre med automat gear at jeg hellere ville det. Jeg er virkelig glad for at jeg tog dette valg da det er meget mere overskueligt at kÞrer i automat gear specielt til kÞreprÞven. Jeg havde en fantastisk kÞrekÊrer der hedder Marco og jeg vil til hver en tid både anbefalde kÞreskolen og Marco som kÞrelÊrer. Jeg kunne ikke have Þnsket mig et bedre kÞrekort forlÞb end det jeg fik.

2025幎2月27日

En sindsyg god kÞreskole

Jeg valgte Dan&Teddy da jeg havdet set at de havde gode anmeldelser og succesrate. Anmeldelsr og succes som var gode nok. Er glad for at jeg valgte dem. TeorilÊren var sjov og god til at lÊre fra sig. Jeg fik Marco som kÞrelÊrer og jeg kan ikke sige nok gode ting om ham. Han er simpelthen en sindsyg god kÞrelÊrer. Han er sÞd, tålmodig, sjov, rummelig og virkelig god til at lÊre fra sig. 10/10 kÞreskole

2024幎12月20日

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Dan og Teddy. Jeg har haft ingen problem med at anskaffe både den praktiske og teori prÞven. De hjulpet mig til at bestå mine prÞver i fÞrste hug uden problemer. Jeg har kÞrt med Marco og han har vÊret meget fleksibel med at finde tider der passer mit skema. Han har også sendt mange billeder og modeller af Þvelser så man har kunne Þve sig rigtig meget. Alt i alt en rigtig god kÞreskole, helt klart en anbefaling her fra.

2024幎12月12日
自発的なレビュヌ

Super god kÞrelÊrer og kÞreskole

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dan og Teddy i VÊrlÞse og kom igennem både teori og praktisk prÞve i fÞrste forsÞg. Jeg kÞrte med Marco, som er en super god og rolig kÞrelÊrer, der gÞr meget for at give sin elever den bedst mulige oplevelse. Kan klart anbefale at kÞre med Marco, både til manuel og automatisk gear.

2024幎12月12日

Dan og Teddy

Dan og Teddy
En god oplevelse ved at kÞrekort hos dan og teddy
Jeg havde Marco Ejrup som kÞrelÊrer og jeg kom hurtigt og nemt igennem
Kan anbefales til andre - et godt sted at tage kÞrekortet

2024幎12月5日

God oplevelse

God kÞreskole som gjorde det trygt at tage kÞrekort. Jeg havde kÞrelÊreren Marco som både var god til at lÊre fra sig og gÞre det hyggeligt at vÊre i bilen. Jeg tog kÞrekort i Marcos elbil som gjorde det nemmere for mig at få kÞrekort

2024幎12月6日