Fantastisk kÞreskole. Jeg havde Marco som bÃ¥de teori og kÞrelÊrer jeg fÞlte mig tryk og fik altid svar pÃ¥ mine dumme spÞrsmÃ¥l. Jeg bestod begge dele i fÞrste hug. Kommer til at savne de gode stunder m... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kÞreskole og fantastiske kÞrelÊrer! Blev anbefalet til at starte der af min lillebror, som var virkelig glad for skolen. Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve fra fÞrste forsÞg! Tusind t... ãã£ãšèŠã
Jeg kontaktede Marco hos Dan og Teddys i forbindelse med generhvervelse af mit kÞrekort. Fik kÞrelektioner og prÞve til en fair pris og mÃ¥ sige at de er super proffesionelle. Bestod fÞrste gang efter... ãã£ãšèŠã
Jeg var meget tilfreds med kÞreskolen og min kÞrelÊrer i forbindelse med generhvervelsen af ââmit kÞrekort. Jeg var godt forberedt til prÞver, og alle mine spÞrgesmÃ¥ler bliver besvaret hurtigst muli... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dan&Teddy kÞreskole er en af de mest velrenomerede kÞreskoler i området og er siden sin start i 1960 blevet et sikkert og populÊrt sted at tage sit kÞrekort. KÞreskolen har en lav dumpeprocent ved både teori- og kÞreprÞver, hvilket sikrer dig et kÞrekort uden unÞdigt spild af tid og penge. Dan&Teddy kÞreskole er baseret på moderne trafikpÊdagogik og en hÞj kvalitet til yderst rimelige og gennemskuelige priser.
Kollekollevej 2, 3500, VÊrlÞse, ãã³ããŒã¯
- 21901066
- marco@dan-teddy.dk
- dan-teddy.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God kÞreskole
God kÞreskole, der vil eleverne det bedste og er på elevernes side. Der var god kommunikation.
Min kÞre lÊre, Marco Ejrup, var meget hjÊlpsom og grundig, han fik mig godt igennem mit forlÞb og nem at komme i kontakt med.
Kan varmt anbefalesð
Min Oplevelse med Dan & Teddy, KÞreskolen
KÞreskolen Dan & Teddy er en super god kÞreskole.
Alt fra teori til kÞrsel gik som smurt.
Jeg havde Q som teorilÊrer som er virkelig dygtig til sit fag og så er hun rigtig god til at lÊrer fra sig.
Som kÞrelÊrer havde jeg Marco som var rigtig god til at hjÊlpe med hele den praktiske del af mit kÞrekort. Hvilket også har gjort at jeg nu fÞler mig tryk ved at sidde bag rattet og styre bilen.
Overordnet set så var min oplevelse med Dan & Teddy kÞreskole rigtig god :)
Dan og Teddey
God kÞreskole
Havde Marco som kÞrelÊrer og han var god og forlÞbet var hurtigt
Det var vildt fedt at tage kÞrekort hosâŠ
Det var vildt fedt at tage kÞrekort hos Dan & Teddy:) Man lÊrte en masse til teori og kÞretimer, samtidig med de hjÊlper en igennem hurtigst muligt. Stor anbefalingð
Virkelig god oplevelse
Jeg har taget kÊrekort hos Dan og Teddy og det var en fantastisk oplevelse, da det var hurtig og meget lÊrende lÊrende undervisning man fik både til teori og kÞretimer
Min kÞrelÊrer Marco var virkelig god og gjorde mig fuldstÊndig påklÊdt til min kÞreprÞve. Jeg tog kÞrekortet i Marcos elbil som var en virkelig god ide dag den kÞrte virkelig godt
God oplevelse at tage kÞrekort hos DanâŠ
God oplevelse at tage kÞrekort hos Dan og Teddy.
Jeg var rigtig glad for at tage kÞrekort hos Dan og Teddy.
Da jeg tilmeldte mig kÞrekort, var det en smule skÊlvende, da jeg altid har syntes det var et stort ansvar at styre en bil.
Jeg fik Marco som kÞrelÊrer, som desuden er en yderst kompetent og velforberedt lÊrer. Han overtalte mig hurtigt til at tage mit kÞrekort i Automatgear, så jeg på den måde ville finde mere tryghed i at kÞre. Som en bonus er Marco altid til at komme i kontakt med.
Alt i alt var det rigtigt rart at tage kÞrekort et sted, med styr på tingene.
Marco is a good teacher who has a goodâŠ
Marco is a good teacher who has a good process to teach about many techniques to drive ,know many cautions in the street .He always take care of student and give a good information .
God oplevelse at tage kÞrekort !!
Det har vÊret en god oplevelse at tage kÞrekort hos Dan og teddy, hvor både teorien og kÞreundervisningen har vÊret interessant og lÊrerig!
Min kÞrelÊrer Marco, var en god lÊrer og jeg fÞlte, jeg fik noget ud af vores timer. ð ð» ð
Det gjorde også at jeg fÞlte mig godt klÊdt på til min kÞreprÞve !
Godt forlÞb hos Dan & Teddy
En god oplevelse at tage kÞrekort hos Dan og Teddy. Både teoriundervisningen og kÞrelektionerne var en fornÞjelse.
Min teorilÊrer Q var et friskt pust til at gÞre de ellers ret så kedelige teoritimer interessante.
Min kÞrerlÊrer Marco fÞrte mig godt igennem hele forlÞbet bl.a. med tegninger til forskellige manÞvrer og Þvelser. Jeg kunne altid komme i kontakt med ham for at få svar på spÞrgsmål. Desuden dejligt med mulighed for at tage kortet i elbil.
Det var en god oplevelse at tage kÞrekort hos Dan og Teddy
Det var en god oplevelse at tage kÞrekort hos Dan og Teddy. Jeg havde Marco, som kÞrelÊrer og jeg kan helt klart anbefale ham. Jeg tog også kÞrekort i automatgear og vil klart anbefale det.
God bil
Hej
Jeg har vÊret glad for at kÞre hos Marco, og han har en meget god elbil. Vil klart anbefale at skifte til den.
Ida Sisi
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, problemfrit forlÞb og styr på tingene. Jeg havde Marco som kÞrelÊrer, hvilket kan anbefales da der altid var god stemning i bilen og man blev hjulpet godt igennem hele forlÞbet.
Styr på tingene og god kÞrelÊrer
En rigtig god kÞreskole. Der var struktureret teori- og kÞretimer og altid styr på papirarbejdet, hvilket gjorde forlÞbet trygt og overskueligt. Jeg havde selv Susanne som kÞrelÊrer og var rigtig glad for hende. Det var aldrig et problem at finde tid til timerne, og der var hyggelige og lÊrerige stunder i bilen samtidig.
Dan & Teddy kan varmt anbefales herfra.
Fantastisk kÞreskole
En virkelig god kÞreskole, med en fed atmosfÊre og godt program. Man bliver altid mÞdt af åbne og positive mennesker, om det er til teoriundervisning, eller ude på vejen. Selv, var jeg heldig nok til at få lov at kÞre med Susanne E, som gjorde hele forlÞbet til en positiv oplevelse, og gjorde det meste for at få booket glatbane, kÞreprÞve osv. på tidspunkter, der passede bedst muligt. KÞreskolen kan varmt anbefales herfra! (:
Bedste kÞreskole!
Dan og Teddy har vÊret en så god KÞreskole, til få taget mit kÞrekort! Teori med Q forberedte mig godt til prÞven, og jeg lÊrte ekstremt meget af at kÞre med Marco. Han er virkelig en fantastisk kÞrelÊrer, og det gjorde at jeg fik så meget ud timerne op til den praktiske prÞve. KÞreskolen kan varmt anbefales <3
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole,
Jeg har lige taget kÞrerkort hos Dan&Teddy og det har vÊret et fantastisk oplevelse! Har lÊrt så meget af min teorilÊrer Q og min kÞrerlÊrer Marco! Jeg bestod min Teori med 1 fejl, og kÞreprÞve på fÞrste forsÞg! Jeg vil 100% give credit til Marco! Virkelig en fantastisk kÞrerlÊrer der er meget tålmodig, pÊdagogisk og forstående for fejl! Meget god! Anbefaler stÊrkt!
Kan klart anbefales forlÞbet varâŠ
Kan klart anbefales forlÞbet var overskueligt og struktureret.
Jeg havde Marco som kÞrelÊrer og alt var planlagt, jeg fÞlte mig sikker til kÞreprÞven og det var nemt at kommunikere og få kÞretider.
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling, teori timerne er super sjove sammentidig med at man lÊrer noget, havde Dan som kÞrelÊrere, og kom super hurtigt igennem forlÞbet. Han gjorde at jeg fÞlte mig 100p sikker fÞr jeg gik op til prÞven
Jeg har lige fået mit kÞrekort her
Jeg har lige fået mit kÞrekort her, hvilket gik skÞnt
Både teoriforlÞbet og kÞreforlÞbet var godt struktureret og behageligt. Jeg havde Marco som kÞrelÊrer, hvilket jeg er glad for
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Jeg havde Marco som kÞrelÊrer og han var super god! Teoriundervisningen er også i top, og alt kÞrte generelt virkelig nemt. KÊmpe anbefaling herfra!