Wir haben mehrere Emails an diese Firma geschrieben, auf die es keine Antwort gab, auch Telefonanrufe werden ignoriert. Ware bereits bezahlt, weder VersandbestÀtigung, noch irgendein anderes Order Upd... ãã£ãšèŠã
Abo abgeschlossen, aber keine Ware erhalten. Auf Nachfrage per email keine Reaktion. Abo kann erst nach zwei Abbuchungen gekÃŒdigt werden.Habe beides mal keien Ware erhalten. Absoluter Betrug. Ich glau... ãã£ãšèŠã
Dejlig granola fast hver mÃ¥ned og boxen er ren selvforkÊlelse! Godt at kunne tilsÊtte ekstra knas pÃ¥ skyr om morgenen - selv for sÃ¥dan en som mig med cÞliaki hvor gluten er no go! Venter dog hÃ¥befuldt... ãã£ãšèŠã
Har gjort en bestÀllning för över en vecka sedan men Ànni inte fÃ¥tt nÃ¥gra produkter och ingen respons pÃ¥ de meddelanden jag skickat. KÀnner mig blÃ¥st, det var förmodligen ett stort misstag att handla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danish Granola Company was born in 2017 from strong passion and a shared dream. Ever since then, we improve people's lives with 100% organic & gluten-free granola and oats. We are famous for our innovative MORGEN-BOX concept and probably the best homemade granola on the market.
ãã³ããŒã¯
- hej@danishgranolacompany.dk
- danishgranolacompany.dk
LÊkre produkter omend i den dyre ende
LÊkre produkter omend i den dyre ende. Jeg kan isÊr godt lide den dejlige granola. Indholdet af månedsboksen svarer ikke altid til det, der reklameres med. Jeg forstår, der kan have vÊret leveringsvanskeligheder, men når jeg så får erstatningsprodukter, jeg ikke er vild med, bliver jeg ikke glad.Men så kan man jo bare kÞbe produkterne uden abonnement.

Super lÊkre nÞdder
Super lÊkre nÞdder. Generelt har jeg fået den mest fantastiske hjÊlp og imÞdekommenhed hos Danish Granola, isÊr da jeg havde praktiske spÞrgsmål. Alle de produkter jeg har kÞbt har vÊret af hÞj hÞj kvalitet

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, god håndtering af manglende varer. Jeg har stor forståelse for, at noget kan vÊre udsolgt, dejligt at jeg fik de Þvrige vare hurtigt.
Det var fÞrste, men helt sikre ikke sidste gang jeg handler hos Granola Compagny

lÊkre produkter
lÊkre produkter, meget smuk indpakning, og jeg modtog min boks ved dÞren meget hurtigt. Jeg anbefaler fordi, det er det bedste, jeg har prÞvet til dato.

2 stjerner for et godt produkt
2 stjerner for et godt produkt. Manglen af stjerner skyldes den lange leveringstid (11 dage og ikke som lovet 1-4 hverdage) og manglen på kommunikation. FÞrst da jeg ville slette ordren skete der noget.

Fraråder at kÞbe her
Fraråder at kÞbe her - måtte rykke for leverance flere gange og fik lÞbende at vide at pakken var afsendt - men kunne ikke få T & T nummer.....
Pakken blev fÞrst afsendt 3 dage senere end oplyst "at pakken var sendt" ,da jeg bad om sletning af ordre.
Stor risiko ved at handle her.

LÊkre varianter
LÊkre varianter - fantastisk oplevelse .. lÊkre indpakninger og gode rÃ¥varer anvendt .. 5x* her fra â€ïž

Helt Êrligt jeg har bestilt for 1 ugeâŠ
Helt Êrligt jeg har bestilt for 1 uge siden jeg har hverken modtaget odre bekrÊftelse eller nogen varer. De svare ikke på mail jeg aldrig oplevet så dårlig service.

Danish Granola Company ApS ããã®åç
god service og et godt tilbud
Rigtig god service og pris pÃ¥ lÊkreâŠ
Rigtig god service og pris på lÊkre Þkologiske nÞdder
Jeg har tidligere givet en én-stjernesâŠ
Jeg har tidligere givet en én-stjernes anmeldelse pga dårlig kundeservice. Nu har Danish Granola Company undskyldt/forklaret/ imÞdekommet mig som kunde. Det er sådan, man mÞder de utilfredse( tidligere) abonnenter, så det skal de da roses for.
Det tilsendte smager intet mindre end fantastisk! Tak for det :)
De bedste granolaer af alle
De bedste granolaer af alle, de bedste nÞdder, alt fra Danish Granola Company er bare lÊkkert. HasselnÞdderne - sÊrligt de ristede - er helt suverÊne.
Ristede kokosflager er superskÞnne.
De nye grÞdblandinger er spÊndende. Kunne I overveje, at man kunne få blandingerne som instant grÞd, - altså hvor man bare skal hÊlde kogende vand over og lade stå et antal minutter?
Fin service og virkelig lÊkre varer
Fin service og virkelig lÊkre varer, som er stÊrkt vanedannende. Kan varmt anbefales :-)
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle og det var virkelig lÊkre mandler :-)

Danish Granola Company ApS ããã®åç
Very long delivery time. Customer Support lies.
Quality of product is VERY good but the delivery time is VERY long. If you are unable to deliver within 2-3 days then it doesn't matter anymore how good the product is.
Also, when contacted Customer Support they lied about the shipping date.
Luksus
Altid dejlige, lÊkre produkter, der fÞles som luksus oplevelser i hverdagen.

Bought 3kg of cashew nut and they areâŠ
Bought 3kg of cashew nut and they are yummy ðð. Giving âââââ for fast delivery and service.

Ware unverschuldet nicht einwandfrei
In meine Bestellung hat sich leider verdorbene Ware eingeschlichen.
Per Mail sofort Erstattung angeboten und ausgezahlt, und zusÀtzlich neue Ware geliefert!
Mehr Kundenfreundlichkeit geht nicht!
Vielen Dank ðº

Danish Granola Company ApS ããã®åç
Super flot kundeservice !
Jeg kan kun sige at efter jeg gjorde opmÊrksom på min varer ikke levede op til mine forventninger, fik jeg en super flot kundeservice.
Jeg er fuldt ud tilfreds og vender gerne tilbage.
Jeg Þnsker Danish Granola Company ApS alt mulig held og lykke fremover :-D