Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var bÃ¥de hjÊlpsom og lÞsningsorienteret gennem hele forlÞbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulp... ãã£ãšèŠã
Danmarks Expressen hjalp os med at flytte for vores far, fra Norge til Danmark. De er super effektive og meget lÞsningsorienteret. Op til flytningen var der er super fin og afslappet kommunikation,... ãã£ãšèŠã
Vi skulle have fragtet en stor sofa hjem fra norge, og Benjamin satsede både liv og lemmer for indsatsen. Som om intet mindre kunne gÞre det. God pris, bedre service. Kan klart anbefales
Meget imÞdekommende og flittige og lÞsningsorienterede flyttefolk. Det gik som en leg. En meget behagelig flytning. Tak for det. I anbefales på det allerbedste. Tak til Jer Kirsten Hajslund
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkelÞsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue Þkonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.
Tangmosevej 103, 4600, KÞge , ãã³ããŒã¯
- +45 6015 4904
- Info@danmarks-expressen.dk
- danmarks-expressen.dk
Mange gange tak for en god flytteâŠ
Mange gange tak for en god flytte oplevelse, god kommunikation, hurtig levering - alt var godt og de bedste anbefalinger
Anbefales
Fantastisk service. Hyggelig sjåfÞr og hurtig levering av flyttelass. Anbefales på det varmeste.
Super service
Super service! Hyggelig, flink og sterk sjÃ¥fÞr! Hurtig levering. Kun posive ting Ã¥ si om firmaer og sjÃ¥fÞren! Anbefales varmt! ðâïžâïž
Problemfri flytning
Jeg havde en vÊldig fin oplevelse med Danmarksexpressen for et par uger siden. Flyttede fra Midt Norge til SjÊlland, ingen problemer og vÊldig hyggelige flyttemÊnd. Jeg kan varmt anbefale dem.
Det bedste flyttefirma
Det bedste flyttefirma, rigtig godt arbejde og arbejderne er meget ansvarlige og tager sig af mÞblerne, som om de var deres egne.
Super god service!
Super god service!
Jeg havde fornÞjelsen af, at benytte mig af Danmarks ekspressen for ikke så lÊnge siden.
Super god service, flyttemÊndene var tjekkede og de var virkelig sÞde.
Dertil passede de også godt på vores ting, hvilket nÊsten er det vigtigste.
KÊmpe anbefaling herfra!
Professionelt og effektivt flyttefirma
Danmarks-Ekspressen har flyttet for mig to gange; både ud- og indflytning i nyt hus. Alt var godt: aftaler til tiden, professionelt og effektivt. Jeg kan på det varmeste anbefale Benjamin og hans hold til andre, der skal flytte. mvh, Lisbeth MÞller
HjÊlpsom og hurtig service
HjÊlpsom og hurtig service. Det gÊlder fra tilbud og bestilling helt til levering ved dÞren. Skulle flytte fra Danmark til Norge.
De er meget fleksible og var klar til at omlÊgge planen da det var nÞdvendigt. Benjamin gav super god service!
Kan varmt anbefales.
Rigtig god service
Fik flyttet ting fra Norge til Danmark. Det gik super fint, god kommunikation og virkelig god service. Til aftalt tid og pris.
Stabil og hurtig flytning
Stabil og hurtig flytning
Flyttefolkene var der til aftalte tid. Jeg viste dem hurtigt hvilke ting der skulle flyttes og derfra gik de ellers i gang.
De var super effektive og hurtige, men pakkede stadig pÊnt tingene ind i bilen og fik alt spÊndt fast, så jeg var ikke et sekund bekymret for transport.
Vil klart bruge dem igen!
God opplevelse.
God opplevelse.
Proaktiv, god kommunikasjon.
Nemt at anbefale!
Top service, lave priser
Top service, top kommunikation, lave priser! Kan varmt anbefales.
Benjamin var meget serviceminded og intet var en udfordring - hverken afhentning i Danmark eller leveringen i Norge. Fik lÞbende opdateringer om estimeret ankomst.
Effektiv og hjÊlpsom
Punktlige, effektive, pakkede alle varer godt ind. Benjamin gav god support fÞr og under flytningen og flytningen forlÞb som smurt.
Venligt og punktlig personale.
Venligt og punktlig personale.
God betjening, gode priser.
ð
100% problemfri flytning
100% problemfri flytning! Og godt humÞr hele vejen igennem. Tidspunktet for flytningen blev overholdt, og alle mÞbler og ting nåede frem i god behold. Store anbefalinger herfra.
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra KÞbenhavn til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt og opdateringer angående kÞrsel, og derudover var prisen også rigitg fin. Jeg kan kun anbefale Danmarks expressen til alle der står og skal have fragtet/flyttet noget i Danmark eller resten af norden. 5/5 stjerner
Helt super
Helt super!
Kom til avtalt tid.
Leverte til avtalt tid og bekreftet med video.
âŠog ikke minst billig!!
Meget hyggelig opplevelse
Anbefales på det varmeste!!
Danmarks Expressen har hjulpet mig med at flytte
Danmarks Expressen har hjulpet mig med flere flytninger, og det er en fornÞjelse hver gang. De er gode, effektive og yder en god service.
Flytte fra Oslo til KÞbenhavn
Vi brukte Danmarks Expressen til å flytte fra Oslo til KÞbenhavn. Veldig hjelpsomme og vennlige folk - kom til avtalt tidspunkt og sÞrget for god kommunikasjon gjennom hele turen. Kan sterkt anbefales!!
Super rådgivning samt gennemskuelig kommunikation
Jeg brugte Danmarksekspressen til at flytte et lille lÊs fra VanlÞse i KÞbenhavn til Setesdal i Norge. De havde en super lÞsning, hvor jeg meget billigt bare kunne leje et par kvadratmeter på et flyttelÊs som i forvejen skulle til Norge. Fed fleksbilitet, kommunikationen var gennemskuelig og flyttemÊndende var smilende og professionelle.