レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flot arbejde Fik hustag og garagetag renset og malet 2 gange. Flot arbejde og flinke folk Kan kun anbefale DTI Chefen Kristian kom og kikkede og 3 arbejds dage efter var de fÊrdig. Hilsen Flemm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er rigtig glad og tilfreds med arbejdet. 😊 Firmaet var professionelle, venlige og meget hjÊlpsomme gennem hele forlÞbet. Arbejdet med isoleringen blev udfÞrt rigtig godt og med stor omhu. Jeg fÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at bruge DTI - Dansk Tag og Isolering (Christian Bentzen) til at udfÞre maling af tag. Fik tilbud pÃ¥ algebehandling og to gange maling. Det blev ogsÃ¥ udfÞrt, men der e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super godt arbejde. Sendte en forespÞrgsel via hjemmesiden og blev kontaktet dagen efter hvor der blev aftalt besÞg. Fik kort tid efter besÞget et tilbud med alt der var aftalt. God kontakt ti... もっず芋る

䌁業情報

1. 断熱工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

Vores kompetence, som håndvÊrker gÞr at vi kan se på projektet som en overordnet helhed, og vi kender til de faldgrupper der er på markedet idag, både i forhold til byggeri og efterisolering, som er vores kernekompetance. Vi har branche kendskab indenfor byggeri gennem 20 år. Vi sÊtter en Êre i et godt håndvÊrk og glade kunder, og gÞr os altid umage i alt hvad vi beskÊftiger os med

4.4

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Som at få et nyt tag!

5 stjerne herfra!! :-)
Jeg har lige fået malet mit gamle beton tag, som nu står super flot som et nyt tag igen! :-)
Mit hus har fået et helt nyt look

2023幎7月7日

Hej Karla

Vi syntes os det blev rigtig flot ude ved jer idag

Og mange tak for anmeldelsen. Den sÊtter vi pris på

Hilsen Kristian

Stor besparelse på varmeregning

Fik i vinters efter isoleret mit hus på 150kvm.
Kan nu konkludere at jeg har haft en vÊsentlig besparelse på min varmeregning i vinter månederne, sammenlignet med vinteren forinden :-)
Klart en anbefaling herfra!

2023幎1月13日

Hej Lykke

Tak for din anmeldes den er vi glade for.

Go sommer

Hilsen Kristian

Maling af gammelt bliktag

Har fået malet mit gamle bliktag på stalden for 15.000kr. Det blev malet 1 gang uden afrensning inden. Det holdt et år. Jeg blev lovet ca 5 år. Jeg er klar over at det ikke gives garanti. Der blev eks malet ovenpå mos. Nu er der hverken mos eller maling de steder.
Kristian sendte sin medarbejder i går for at give det endnu en omgang, altså kun siden ud mod gaden, det er åbentbart ligegyldigt hvordan resten af taget ser ud. Interessant hvor lÊnge det holder?

2023幎7月6日

Hej Benedikte

Det er rigtig svÊrt at give den store garanti på gamle zinkplader der snart er 100år gammel og rÞdrustene.

Vi kunne sagtens have renset taget af for dig for en mere pris på 15000kr
Men så lidt skidt der var på ude ved dig så syntes jeg du får mere ud af at friske taget engang mere op om 5-7 år i stedet.
Kan se du har fået udfÞrt arbejdet d 30-4-2021 trods det syntes jeg faktisk det har holdt helt godt. Rusten vil altid trÊkke ud igennem malingen over en tid.

Vh Kristian
Dansk Tag & isolering

Manglende brug af materialer.

Manglende brug af materialer.
I 2016 valgte jeg at lave en aftale med dansktagisolering om udfÞrelse af hulmursisolering på parcelhus fra 1973. Arbejdet blev udfÞrt (kvittering haves) og jeg troede at jeg havde gjort alt hvad som var muligt for at sÊnke udgifterne for opvarmning.
I 2022 lavede entreprenÞr en tilbygning og skulle inden forbindelse lave et nyt dÞrhul. Idet udvendige mursten blev nedtaget enkeltvis kan man se (der er taget foto) hvor der er blÊst isolering ind, eller retter sagt manglende isolering. Der var simpelthen ikke noget isolering i hulrum.
Jeg kontaktede firmaet og fik lavet en ny aftale om endnu en indblÊsning i håb om at denne gang anvendes der også noget materiale og ikke bare bores huller.
Isolering af hulrum er stort set den eneste ydelse som er tillidsbasseret idet man ikke kan kontrollerer eller rose håndvÊrkeren som f.eks ved nyt kÞkken. Derfor er det så trÊls at den tillid blev brudt.

2023幎5月8日

KÊre Jan

Jeg kan se du har fået udfÞrt en efterisolering af hulmuren af min virksomhed i dec 2013.

Du kontakter mig sidste sommer 2022 og er utilfreds med din efterisolering i og omkring tilbygningen på huset.

Vi har opfyldnings garanti på alle opgaver vi udfÞre os selv om det snart er 10 år siden.
Vi aftaler en ny tid hvor du vil vÊre til stede hele dagen. Så vi kan får rettet op på evt mangler

Du var hjemme hele dagen og du serverede en god kaffe og fulgte selv med i hele arbejds processen.

Jeg ringede selv til dig om aften og fulgte op på min medarbejders arbejde. Og du var glad og tilfreds lyd det til.

Jeg forstår ikke du vÊlger at give arbejdet 1 stjerne

VÊrdi er ikke kun penge. VÊrdi er os komfort
Trak fra vinduer og stikkontakter når det blÊser.

Fik efter isoleret hulmurene

Fandt firmaet på Facebook og fik kontakt med Kristian , som kom og sammen gik vi huset igennem . Kristian er meget behagelig at tale med og kom hurtig frem til hvad jeg havde behov for .
Opgaven blev udfÞrt en uge efter . Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale firmaet 👍👍

2022幎11月28日

Hej Vibeke

Det glÊder os meget at hÞre du har haft en god oplevelse med vores service :)

Dansk Tag& Isolering

Ærligt og reelt firma.

Fandt virksomheden på Facebook, blev ringet op af Kristian der var meget behagelig at tale med, uden en helt masse salgsgejl nåede vi hurtigt frem til hvad jeg havde behov for.
To sÊrdeles rare og imÞdekommende håndvÊrekere mÞder op som aftalt en morgen kl 9, kl 15 er de fÊrdige og jeg står med et loft og ydervÊgge, der nu er tip top isolerede. Vi mÊrker allerede effekten af efterisoleringen, arbejdet var vel udfÞrt og der var pÊnt ryddet op.

Så jeg kan absolut kun anbefale Kristian og medarbejderne, det var meget behageligt at have dem på opgaven.

2023幎2月17日

Hej SÞren

Tusind Tak for din fine Anmeldelse, Det sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for at du har givet dig tid til at dele din gode oplevelse

Vi ser frem til at skulle algebehandle dit Tag

Vh Kristian

Efterisolering af loft.

Vi har fået efterisoleret vores loft i dag. Hurtig tilbudsgivning med udfÞrelse af arbejdet ugen efter. Og det er udfÞrt hurtigt og til vores store tilfredshed. Meget venligt og effektivt team.
Et firma der helt klart har fortjent ✎✎✎✎✎ og som vi absolut kan anbefale 👍

2022幎10月19日

Hej Jutta

Vi er rigtig glade for at hÞre om din gode oplevelse. Og mindst lige så for din anbefaling.

Loftsisolering

Jeg har fået isoleret mit loft med 300 mm papiruld af Dansktagisolering. Jeg ledte efter et seriÞs firma med kort ventetid. Kristian Bentzen gav mig et godt tilbud, og indenfor ganske kort tid var opgaven udfÞrt. Jeg er meget tilfreds! Vil klart anvende firmaet igen ved nye opgaver.
Mvh Lene H. Pedersen

2022幎10月11日

Hej Lene

Det glÊder os du har haft en god oplevelse med vores produkt.

Dansk Tag & Isolering

Loft- og hulmursisolering til UG og slange

Kristian og hans team skal have stor tak for grundig, flot og professionelt veludfÞrt isolering af loft og hulmure. Nem at kontakte med spÞrgsmål, hurtigt udfÞrt og fin pris. 5 stjerner her fra.

2022幎9月29日

Hej Esben

Tak for din anmeldelse
Den sÊtter vi stor pris på.

⭐Hurtig ekspedit
⭐Grundig
⭐Fremragende service
⭐God pris
⭐Fuldkommen tilfreds og kan hermed varmt anbefales!

2022幎3月29日

Hej Jasmin

Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.Vi takker for denne gang :)

Efterisolering.

Vi har fået efterisoleret vores loft. Kanon service fra Kristian og hans medarbejdere. Kan klart anbefales 😀👍💪

2022幎2月12日

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har har haft engod oplevelse med vores service.

DBH Kristian

En fantastisk oplevelse

Vi har haft besÞg af Kristian og hans folk over et par dage i denne uge.

Vi bor i et 70’er hus med betontegl og havde besluttet at få renset og maler vores tag. I en noget kringlet jungle, med mange “klyt”-udbydere faldt valget på Dansk Tag og isolering.
Og for pokker, hvor har vi vÊret glad for det valg lige siden.

Taget havde en del mos efter 50års vind og vejr. Men med grundighed og nÞjagtighed, stod taget som nyt efter 6-7 timers arbejde fra to dygtige ansatte.
(De var så skarpe at flere naboer også har bestilt et rens)

Dagen efter var vejret med os, og Kristian fulgte op på sine ansattes arbejde med samme nÞjagtighed i sit malearbejde.
Han gjorde sig endda den ulejlighed at skifte en tagsten, der var lidt trÊt. UB iÞvrigt

Vi står nu med et smuk tag og en ejendom der har et komplet nyt udtryk - sammen med en total ro i maven over at det netop er dette firma, der har fået lov at lÞfte opgaven.

2021幎8月14日

Hej Lasse

Det glÊder os at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi håber at vi ses igen en anden gang

Tag rens + maling

Vi har lige haft Kristian og hans folk på besÞg, taget blev super flot efter rens, og efter malingen har vi praktisk talt fået et nyt tag !!!!

Hele processen har bare vÊret god, Kristian svarede hurtigt, var ude og kigge og gav et tilbud, da tiden og vejret var med blev arbejdet udfÞrt - og så til gode priser, det kan vi lide !!

Vi har opfatter Kristian som Êrlig, reel og siger tingene som det er - Hvilket har passet godt til os.

Kristian fortalte os, at få lavet taget er en tillidssag, og vi er glade for vi havde tillid til Kristian.

2021幎6月23日

Hej Martin

Tak for den gode anmeldese og de 5 stjerner

Vi syntes os resultet er blevet rigtig godt hos jer

God Sommer

Dansk Tag & Isolering

Super professionel og godt stykke

Super professionel og godt stykke arbejde Kristian og hans folk laver. Kan klart anbefales 👍🏌

2021幎1月4日

Hej Mark
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glÊde os at du har haft en Go oplevelse med vores service og medarbejder.

Dansk Tag & Isolering

Har netop fået hulmursisoleret vores

Har netop fået hulmursisoleret vores parcelhus fra 1977.
Arbejdet er udfÞrt til vores fulde tilfredshed, og udfÞrt til tiden og den aftalte pris.
Bevares, det stÞvede en del, men sådan skal det vÊre.

Jeg kan kun anbefale virksomheden.

2020幎11月12日

Hej SÞren

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for du har haft en god oplevelse med vores service og arbejde

Dansk Tag & Isolering

Isolering af gammelt hus i

Isolering af gammelt hus i Christiansfeld.

Super tilfreds med resultatet! Kan allerede mÊrke en forskel i boligen efter en uge. Flot arbejde og fint opryddet! SÞde folk der var ude og udfÞre arbejdet :-)

2020幎11月7日

Hej Lykke

Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre du er blevet glad for efterisoleringen af din bolig

Dansk Tag & Isolering

hej mine fine fliser var så grime med

hej mine fine fliser var sÃ¥ grime med flise pest alge og mÃ¥s og jeg har ringet hele Danmark rund for at fÃ¥ det bedste tilbud og hurtigste levering og det bliv sku dansk tag og isolering det kommet til tid var mega venligt at tale med og det leveret den vÊre de lover er sÃ¥ lad for mine ny fliser 😂

2020幎9月28日

Hej Benjamin

Tak for din anmeldelse. Den er vi glad for

Jeg kan varmt anbefale Dansk Tag og

Jeg kan varmt anbefale Dansk Tag og isolering.
Jeg fik hurtigt et tilbud, prisen var fin, de kunne gå hurtigt igang og så er resultatet bare i top. Flot og professionelt arbejde👍

2020幎9月25日

Hej Per
Tusind tak for den positive feedback.
Vi er glade for du er tilfreds med vores arbejde.

Dansk Tag & isolering

Flot resultat, men pas på vandet.

Christian kom hurtigt hjem og gav tilbud. Opgaven blev udfÞrt på et par dage. Vi fik renset taget for mos og malet. Resultatet er flot.
Men husk at vÊre hjemme hele den fÞrste dag. Vandet stod ned i stråler fra loftet 10-15 steder i huset i 4-5 timer og bagefter dryppede det 3-4 timer. De ansatte siger at det må vÊre tagets skyld, men vi har aldrig fÞr haft vandproblemer. VÊr klar med 20 spande og til 8 timers motion med gulvmoppen.

2020幎5月5日

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse. Vi syntes os resultatet blev godt ved jer :-)

Som sagt når jeres taghÊldning er så lav og med så meget mos der var på taget vil der kunne kommer noget vand ind
Da vi vasker taget med et unormalt vandtryk

Dette stod os i dit tilbud som du modtog.

Rigtig god sommer