レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flot arbejde Fik hustag og garagetag renset og malet 2 gange. Flot arbejde og flinke folk Kan kun anbefale DTI Chefen Kristian kom og kikkede og 3 arbejds dage efter var de fÊrdig. Hilsen Flemm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er rigtig glad og tilfreds med arbejdet. 😊 Firmaet var professionelle, venlige og meget hjÊlpsomme gennem hele forlÞbet. Arbejdet med isoleringen blev udfÞrt rigtig godt og med stor omhu. Jeg fÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at bruge DTI - Dansk Tag og Isolering (Christian Bentzen) til at udfÞre maling af tag. Fik tilbud pÃ¥ algebehandling og to gange maling. Det blev ogsÃ¥ udfÞrt, men der e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super godt arbejde. Sendte en forespÞrgsel via hjemmesiden og blev kontaktet dagen efter hvor der blev aftalt besÞg. Fik kort tid efter besÞget et tilbud med alt der var aftalt. God kontakt ti... もっず芋る

䌁業情報

1. 断熱工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

Vores kompetence, som håndvÊrker gÞr at vi kan se på projektet som en overordnet helhed, og vi kender til de faldgrupper der er på markedet idag, både i forhold til byggeri og efterisolering, som er vores kernekompetance. Vi har branche kendskab indenfor byggeri gennem 20 år. Vi sÊtter en Êre i et godt håndvÊrk og glade kunder, og gÞr os altid umage i alt hvad vi beskÊftiger os med

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

God Service

God Service, og Arbejdet udfÞrt som aftalt.

MVH Christian Hansen

2019幎12月10日

Hej Christian

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Dansk Tag & isolering

Efterisolering af loft

Indhentede tilbud på efterisolering af loft på nettet. Hurtigt svar, besÞg og tilbud. EfterfÞlgende blev arbejdet udfÞrt i henhold til tilbudet og til vores fulde tilfredshed. Vi fik endvidere en opringning, om vi var tilfredse med arbejdet, inden vi modtog fakturaen. Thumbs up herfra.

2019幎12月5日

Hej Anne Mette
Det glÊder os at du har haft en god oplevelse med vores service.
Go weekend

Dansk Tag & Isolering

Rigtig godt firma man kan stole på ,og

Rigtig godt firma man kan stole på ,og de gÞr deres arbejde fantastisk.
Vi er meget tilfreds med det der er lavet og nogen dejlige mennesker de to der var her ,men han sagde vi nok fÞrst kunne mÊrke det i morgen,det er så i dag og der kan mÊrkes lidt forskel men lad det nu lige sÊtte sig der har ikke vÊret hulmurisoleret i 100 år men jeg tror det bliver godt ,kan KLART ANBEFALE firmaet ,både med arbejde de udfÞre og pris.

2019幎11月28日

Hej Kim

Vi er rigtig glade for at hÞre om din gode oplevelse, og mindst lige så glade for din anbefaling.

Godt arbejde og behagelige samtaler

Godt arbejde og behagelige samtaler
Kan varmt anbefales herfra

2019幎11月22日

Hej John

Dansk Tag & Isolering

Vi havde bestilt hulmursisolering med papiruld. Flinke folk kom til tiden og gik i gang.
Det viste sig at der ingen steder var plads til mere isolering. Det tog tid; men alligevel fik vi ingen regning.
Det kalder jeg service og ordentligthed. Tak

SÞren Damm

Aborgvej 47, 5610 Assens

2019幎11月17日

Hej SÞren

Mange tak for din varme anbefaling. Den sÊtter vi stor pris på

Dansk Tag & Isolering

UdfÞrer super godt arbejde og er

UdfÞrer super godt arbejde og er kundevenlige. Kan varmt anbefale og få sit hus isoleret med papiruld af Dansk Tagisolering.

2019幎11月7日

Dansktagisolering からの回答

Det glÊder os at hÞre om din gode oplevelse med vores service og vores medarbejdere

Dansk Tag & isolering

Uprofessionel

Uprofessionel, dårlig kundeservice.
Har kontaktet ham for et tilbud på isolering. Jeg får et tilbud, som jeg synes prisen kunne forhandles på.
Jeg får blot et svar tilbage der lyder “Jeg har spurgt mine medarbejer om de ik vil går ned i
LÞn det vil det desvÊrre ikke” upassende mÃ¥de at svare for en professionel erhvervsdrivende.
Fair nok, hvis man ikke vil gå ned i pris. Men man kan godt behandle potientielle kunder med respekt, og venlighed.

2019幎9月18日

Hej Michael
Jeg syntes 1 stjerne er useriÞst af dig af give.

Du får et GRATIS isolerings tjek af din bolig Loft+Hulmur
EfterfÞlgende får du et rigtig godt TILBUD-GRATIS

EfterfÞlgende skriver du at dig og sin samlever er studerende og at i syntes 25000Kr er lidt for meget.
Ja 25000Kr er mange penge! Men du vil os gerne have garanti på dit arbejde?
Men 162Kvt bolig er en halv stor omgang.
DesvÊre kan jeg ikke give jer nogen studier rabatter Men i kan få HåndvÊrkerfradrag

Jeg tilbyder dig GRATIS finansering uden renter eller nogen form for gebyr over 36 måneder

Jeg tilbyder dig vi kan ligge 150mm Isolering på loftet i stedet for de 250mm. På den måde kan vi gÞre opgaven billiger.

Dansk Tagisolering holder hvad de

Dansk Tagisolering holder hvad de lover.
Fra fÞrste opkald, til at afgive tilbud, og til at udfÞre opgaven var der ingen ventetid.
Medarbejderne var sÊrdeles omhyggelige og grundige, i arbejdet og med at gÞre rent efter sig.
Tilfredsheden herfra er helt i top.

2019幎7月8日

Hej Peter
Mange tak for din varme anbefaling. Den sÊtter vi stor pris på

Dansk Tag & Isolering

Find en anden til at behandle jeres tag !

Find en anden til at behandle jeres tag.
Vi bestilte primo juni 2018 en algebehandling af vores tag. De kom også, men undlod af nemhedshensyn at sprÞjte to af tagfladerne. Dette blev tydeligt efter nogle uger, hvor de behandlede tagflader begyndte at udvise tegn på reduceret begroning, og de to omtalte tagflader ikke udviste tegn på noget som helst. Dette reklamerede jeg over, og fik at vide, at jeg skulle vente nogle mdr. fÞr man kunne konstatere om der var hold i min reklamation. Nu ét år og en del mails senere, er tagfladerne stadig ikke sprÞjtet, og vi hÞrer ikke noget fra firmaet.
SÃ¥ min anbefaling er klar...
 find en anden til at sprÞjte dit tag !

2019幎5月28日

Hej Morten

Jeg syntes ikke din anmeldelse er helt fair!

Vi har tilbudt dig vi komme og laver en ny algebehandling uden beregning eller du kunne få dine 999Kr retur..... Forstå ikke hvad du vil vÊre så sur over? (Vi har ikke snydt dig)

Men som alle andre kunder skal vi have stabilt vejr for udfÞrslen af arbejdet.

Jeg tror ikke du ville kunne få din nordside af taget rent ved kun at algebehandle taget 1 gang da det er meget begroet af mos alger mm

Go sommer til dig

Dansk Tag & Isolering

Fantastisk.. sikke en besparelse det har givet allerede.

Må virkelig sige det virker. I har så sandelig opnået at finde alle de små sprÊkker med jeres isoleringsmateriale. Siden vi har fået hulmurisoleret midt i dec. har vi sparet tÊt på 1,5 ton trÊpiller, samt haft behov for at lufte ud dagligt pga det lÊkre og bedre indeklima vi har fået. Venner og familie har fra dag et efter opgaven var afsluttet sagt at der er mÊrkbar tydelig og positiv forskel på husets indeklima og at gulvvarmen fÞles meget bedre. Så noget godt er der kommet ud af det i har udfÞrt

2019幎3月5日

Hej Lasse

Hvor er det fedt at hÞre :)

Dansk Tag & Isolering

Skift af tag og efterisolering.

I forbindelse med at vi har haft Dansk Tagisolering til at skifter vores tag samt efter isolere vores loft har vi oplevet en utrolig professionel behandling. Alt var som aftalt inden opgaven. Jeg kan kun anbefale Dansk Tagisolering.

2019幎2月22日

Hej Torben

Det glÊder os utroligt meget at hÞre at du har haft en god oplevelse fra start til slut.

Vores hus har 500mm isolering på loftet

Vores hus har 500mm isolering på loftet og fik så efterisoleret mit garages loft med 400mm da den blev bygget. Det er bygget op med 100mm isolering i vÊggene og fliser som gulv. Det holder super godt på varmen selvom der ingen varme er tÊndt. Der er tydelig forskel med en god dyne på fra dansk tag isolering.

Plus god service 5 stjerner herfra!

2019幎1月3日

Hej Steffen

Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse, og glÊder os over at du vil anbefale os.

Fantastisk godt arbejde

Fantastisk godt arbejde
Service er hÞjt fra start til slut
Vi fik hulmursisoleret vores hus og udfÞrelsen af dette var helt professionelt.
Vi er meget glade for arbejdet.
Vil til en hver tid anbefales.

2018幎12月28日

Hej Jenna

Mange tak for din anmeldelse.

Dansk Tag & Isolering

jeg har fået efterisoleret mit loft

jeg har fået efterisoleret mit loft, det var en god oplevelse fra start til slut.Kristian kom en dag og kiggede på loftet, ,så aftalte vi nÊrmere med tid og pris .Der kom 2 mand onsdag middag og til kaffetid var de fÊrdige, så var gangbroen hÊvet og der var pustet papiruld ud over hele loftet. PÊnt arbejde , selv rengÞringen bagefter. ,Super godt , kan varmt anbefales . Mvh. Claus Jepsen

2018幎12月14日

Hej Claus

Rigtig dejligt at hÞre om din oplevelse. Det glÊder os at du har haft en god oplevelse med vores service og at du vil anbefale os.

God jul

Super service.

Super service.. og sjÊldent man for besÞg af så hÞflige og kompetente håndvÊrker

2018幎9月12日

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Kristian

Dansk Tag & Isolering

Kristian har udfÞrt flere opgaver for

Kristian har udfÞrt flere opgaver for min virksomhed, og har altid fået positive tilbagemeldinger,
hÞjt service niveau.

M.v.h. Caus Holt
Holt`s TÞmrer og snedkerforretning

2018幎8月20日

Hej Claus

Vi er glade for at hÞre at du har haft en god oplevelse med vores service

Kristian

Kan på det bedste andbefale

Kan på det bedste andbefale
Dansktag & Isolering til dit kommenden projekt. Vi har tidligere bruge det ovenståend firma, til udfÞrelse af special isolerings opgaver. Da Dansktag & Isolering vÊgter kvalitet og danskestandartet på et hÞjt niveau.

BygningskonstruktÞr
Svend Novrup

2018幎8月1日

Hej Svend

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med vores service.

Dansk Tag & Isolering

SÞrg for at vÊre hjemme, når de kommer!

De ringede og spurgte om de kunne komme mens vi ikke var hjemme, da de ellers havde svÊrt ved at finde tid.
Det var ok, men aftalen var, at vores nye lounge sÊt (sofagruppe i haven) og alle vore blomsterpotter skulle flyttes ud fra huset. Ydermere så skulle de vÊre opmÊrksom på at lukke for hegnet til hestene igen, når de skulle sprÞjte taget på stalden.
Ingen af disse aftaler blev overholdt.
Naboen fik heldigvis lukket for hestene, så de ikke lÞb ud på vejen.
Vores loungesÊt skal nu renses og flere af blomsterne er nu gået ud.
Jeg har efterfÞlgende skrevet til dem, men ikke fået noget svar - kun en faktura.
Mit råd er derfor - sÞrg for at vÊre hjemme og kontroller, hvad der bliver gjort.

2018幎7月29日

Hej Henrik

Er en smule uforstående over at modtage denne anmeldelse!

Vi har holdt Sommerferie uge 29-30 derfor der har vÊret lÊngere svar tid på mail.
Men tlf er altid åben!

Jeg har snakket med min medarbejder som har vÊret på din adresse han nÊvner at han har lukket for hegnet til hestene?? Så jeg forstå ikke helt hvad der er sket?

Jeg har tilbudt dig at erstatte din Sommerblomst... Uden svar retur på mail??

Vi besÞger ca 2000 boliger om året med Algebehandlinger.
Det vil ikke kunne undgåes at der vil kunne ske en fejl.

Vi har virknings garanti på Algebehandling så ta en masse billeder af taget og lav en reklamation om 6 måneder hvis det ikke er sket noget.

branchens bedste!!

Fik efterisoleret mit loft hvor Kristian var behjÊlpelig med diverse spÞrgsmål og forventninger.

Fra kontakt til aftale går utrolig hurtigt !

Kristian er utrolig serviceminded, engageret og professionel

2018幎7月3日

Hej Kim

Dejligt at hÞre. Det glÊder os utroligt meget at du har haft en god oplevelse med vores service

Stort tak til Thimsen og Jon for det

Stort tak til Thimsen og Jon for det udfÞrte arbejde med hulmursisolering og tak til Kristian for algebehandlingen og det fantastiske tilbud
Så nu venter vi kun på at se om begge dele virker
Hvor utroligt det lyder fik vi en forsmag allerede om aftenen for det var blevet kÞligere i huset og der lå to klumper mos på fliserne
Jeg kan med oplevelsen og det udfÞrte arbejde kun anbefale Dansk Tag og Isolering 😀😀😀

2018幎6月16日

Hej Martin

Mange tak for din anbefaling. Den sÊtter vi stor pris på :)