Flot arbejde Fik hustag og garagetag renset og malet 2 gange. Flot arbejde og flinke folk Kan kun anbefale DTI Chefen Kristian kom og kikkede og 3 arbejds dage efter var de fÊrdig. Hilsen Flemm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er rigtig glad og tilfreds med arbejdet. ð Firmaet var professionelle, venlige og meget hjÊlpsomme gennem hele forlÞbet. Arbejdet med isoleringen blev udfÞrt rigtig godt og med stor omhu. Jeg fÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at bruge DTI - Dansk Tag og Isolering (Christian Bentzen) til at udfÞre maling af tag. Fik tilbud pÃ¥ algebehandling og to gange maling. Det blev ogsÃ¥ udfÞrt, men der e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super godt arbejde. Sendte en forespÞrgsel via hjemmesiden og blev kontaktet dagen efter hvor der blev aftalt besÞg. Fik kort tid efter besÞget et tilbud med alt der var aftalt. God kontakt ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores kompetence, som håndvÊrker gÞr at vi kan se på projektet som en overordnet helhed, og vi kender til de faldgrupper der er på markedet idag, både i forhold til byggeri og efterisolering, som er vores kernekompetance. Vi har branche kendskab indenfor byggeri gennem 20 år. Vi sÊtter en Êre i et godt håndvÊrk og glade kunder, og gÞr os altid umage i alt hvad vi beskÊftiger os med
Gl ullerupvej 20, 6780, SkÊrbÊk, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk stykke arbejde de kan levere , super service . Fuld tilfreds .

Dansktagisolering ããã®åç
Flot resultat af algebehandling af vores tag.
Tip: VÊr tålmodig og giv det tid til at virke.

Dansktagisolering ããã®åç
Kristian gav os et tilbud vi ikke kunne sige nej til og var behjÊlpelig med alle spÞrgsmål. Vi fik efterisoleret loft med 250mm en ny gangbro + loftslem og udhÊngsklodser. Vi kunne dagen efter mÊrke en betydelig forskel. De 2 der kom for lave opgaven var venlige og utrolig dygtige stor ros til dem for god service og flot arbejde. Vil kun anbefale at kontakte DTI hvis man skal have efterisoleret.

God service og vejledning af Kristian fra DTI ðð
Altid frisk pÃ¥ god kundeservice og arbejde i tip top kvalitet..âŒïž

Dansktagisolering ããã®åç
Fik isoleret alle hulmure og loftet samtidig ny gangbro. Kristian kom og gav et tilbud, og 8 dage efter var arbejdet udfÞrt, det er da service. De 2 der kom ud for at udfÞre arbejdet var virkelig flinke og professionelle , de svarede på mine spÞrgsmål , og til sidst gik vi loftet igennem og rundt om huset, hvor de fortalte hvordan arbejdet var blevet udfÞrt. Jeg vil til enhver tid, give DTI mine bedste anbefalinger. Der er allerede aftalt rensning og maling af taget til foråret. :-).

Dansktagisolering ããã®åç
Fik lavet en total lÞsning hos os - loftisolering, gangbro, hulmur, ny loftslem og udsugning af lecanÞdder . ALT lavet super professionelt og man kunne mÊrke en betydelig forskel allerede dagen efter.
Der anbefales i flÊng herfra.

Dansktagisolering ããã®åç
Aldrig i mit liv har jeg da oplevet at blive så dårligt behandlet. At man kan snakke sådan til sine kunder er dybt rystende !!! Aldrig om jeg vil have jer i mit hjem igen !!!

Dansktagisolering ããã®åç
Super god kundeservice/Dialog med Kristian. Fik hurtig svar på de spÞrgsmål der var.
Hurtig respons på hvornår vi kunne få efterisoleret loftet.
MontÞrer der havde god takt og tone, og vidste hvad de havde med at gÞre ð
ogsÃ¥ var de jo hurtig fÊrdige.ð
Og frem for alt en god prisð
5 stjerner her fra og kan klart anbefale Dansk tag og isolering. ð
God aftenð
Mvh
Patric Milo

Dansktagisolering ããã®åç
Super service, hurtig levering fair pris og god oprydning efter arbejdet.:)
Kan anbefales

Dansktagisolering ããã®åç
Helt igennem go oplevelse med kristian og de 2 gutter der ordnede opgaven. Mega flot resultat og en go pris....5 stjerner herfra og i hÞrer fra mig igen

Dansktagisolering ããã®åç
Tak for godt udfÞrt arbejde i hÞj kvalitet., dialog, udfÞrelse og samarbejde har vÊret i top klasse hele vejen.. Og prisen er godt under gennemsnittet af hvad Vi fandt hos andre firmaer.. Vi ville til én hver tid vÊlge jer igen..
Tusind tak.. âº

Dansktagisolering ããã®åç
Havde bestilt Dansk Tagisolering til at udvide og forhÞje gangbro samt blÊse 200mm papirgranulat ud på mit loft, så jeg nu har 400mm isolering.
Alt klappede perfekt - folkene kom til aftalt tid og udfÞrte et meget tilfredsstillende arbejde samt gav gode råd og vejledning mht etablering af evt. hylder mv på spÊr.
Alt i alt en positiv oplevelse som gÞr, at jeg kun kan anbefale dansktagisolering til andre, der vil tÊnke på miljÞet og samtidig spare penge på opvarmning.

Dansktagisolering ããã®åç
I går fik vi lagt 300 mm papir isolering på loftet.
I den forbindelse fik vi en 2 mtr. bred gangbro lavet.
Super tilfreds med resultatet.
Tak til Kristian og hans mÊnd. ððð
Mvh Kim Konge

Dansktagisolering ããã®åç
En branche med flere tvivlsomme firmaer!
Dansk Tag & Isolering hÞrer til de trovÊrdige. Er kendetegnet ved rimelige priser, super service og flot arbejde.
En hel igennem positiv oplevelse at blive betjent af Kristian!
Firmaet kan varmt anbefales

Dansktagisolering ããã®åç
Super godt arbejde, dygtige og venlige håndvÊrker.
Kan varmt anbefales. ð

Dansktagisolering ããã®åç
trovÊrdig , tillidsfuld,og Êrlig firma , super flot arbejde som er udfÞrt :-)

Dansktagisolering ããã®åç
super go service og kanon pÊn styk arbejdet jeg har fået lavet

Dansktagisolering ããã®åç
Super godt arbejde, og hurtig ekspedition.
Kan klart anbefales til alle som kan bruge dette firma :-)

Dansktagisolering ããã®åç
Efter at have forsÞgt kontakt til andre firmaer, som ikke havde tid til at svare, kontaktede jeg dansktagisolering, som straks svarede, og hurtigt kom og hulmursisolerede, og til en god pris.
God service, flink medarbejder.
Effekten kan måles med det samme her. :o)

Dansktagisolering ããã®åç
Kanon service! Hurtig betjening og yderst fremragende chef og folk! Kommer og udfÞre arbejdet som aftalt og godt humÞr!
Kan helt klart anbefale alle andre firmaet hvis de Ska ha udfÞrt noget isolering eller tagrens og maling!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã