レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Den mest flabede medarbejder i telefonen endte med at lÊgge rÞret pÃ¥. Han nÊgtede at godtage adressen pÃ¥ en fÊrgeterminal og skulle bruge et numme... もっず芋る

Kunne jeg give minus stjernet gjorde jeg det Har bestilt taxa 3 dage fÞr jeg skal afsted Bad om de var der prÊcis kl 6.45 da vi skulle videre med tog Fik at vide at de ikke kunne vÊre prÊcis, da... もっず芋る

Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desvÊrre en virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chauffÞren fra det Þjeblik, vi ste... もっず芋る

䌁業情報

1. タクシヌ䌚瀟
  2. マむクロバス タクシヌ サヌビス
  3. 運茞サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde Þje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.

1.3

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Efterladt med cykler - meget useriÞst!

Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykler med hvormed vi bare blev efterladt. Da jeg ringede til taxaselskabet igen, kunne de ikke give os nogen form for kompensation eller love os nogen tidshorisont for hvornår en ny taxa ville kunne komme.

2025幎2月13日
自発的なレビュヌ

Super fedt bookingsystem hos Dantaxa.

Super fedt bookingsystem hos Dantaxa.
Skulle kÞres fra Greve til Roskilde nytårsnat kl 1.30. Normalt umuligt at opdrive en ledig taxa. Jeg havde booket den for 14 dage siden i deres system.
Kl 1.29 kom den til adressen med en kort besked inden, at den var lige om hjÞrnet.
Det er da eminent og perfekt service.

2025幎1月1日

vandvittig dårlig service...

Det er dog en helt vandvittig dårlig service i kan tilbyde på Bornholm.
Hvis der bestilles en vogn udenfor RÞnne og turen er kort , under 5 km, oplever jeg
oftest at Taxaen slet ikke kommer, og hvis den kommer mÞdes man af en sur chauffÞr.
Dertil er det virkelig dyrt..
DesvÊrre har jeg flere gange , over de sidste par år skrevet til Jer. Det virker kun som
jeres service bliver dårligere og dårligere.

Jeg har prÞvet UBER i udlandet. Det fungerer, hurtigt , billigt , dem kan i lÊre umådeligt meget af..

2024幎5月15日

Taxa ankommer aldrig

Vi bestilte dagen fÞr taxa’er til 28 personer, hvilket bliver bekrÊftet i telefonen. De dukker dog aldrig op, og vi ringer til dantaxa, hvorefter de siger, at de ingen bestilling har modtaget. Elendigt taxaselskab, der ikke har styr pÃ¥ noget. Derfor kom vi for sent til vores galla og ingen af os vil nogensinde bruge dantaxa igen.

2024幎5月18日

Ekstremt dårlig kommunikation

Vi bestilte en taxa tre timer i forvejen via appen. Ringede til hovednummer ti minutter fÞr taxaen skulle ankomme for at vÊre sikker, og fik at vide, at der ingen ledige taxaer var i området, så de kunne ikke overholde reservationen. Det er fair, det ikke er taxaer - men det er ekstremt ringe, at man ikke får den information via appen, så man ved, hvad man har at forholde sig til. TÊt på ubrugeligt.

2024幎5月11日

Utilregnligt

Utilregnligt! To gange har jeg oplevet at de pÃ¥ en forudbestilt tur ikke ankommer og nÃ¥r jeg ringer siger de “du skulle meget gerne ha modtaget en sms om at vi ikke kunne kÞre dig”. En gang har jeg oplevet at de ringer og siger at de alligevel ikke kan kÞre turen. I fag blev jeg redet af Aarhus taxi

2024幎4月4日

Ubrugeligt taxa selskab!

Ubrugeligt taxa selskab!
Bestilte en taxa dagen fÞr vi skulle bruge den, bare for at vÊre helt sikker. Vi skulle med en bus til KÞbenhavn. 5 minutter efter taxaen skulle have afhentet os, blev vi ringet op af Dantaxa. De havde ingen taxa i vores område, hvad...
Vi skyndte os at ringe til Randers taxa og nåede lige akkurat bussen til KÞbenhavn.
Vi kontaktwr ALDRIG Dantaxa igen.

2024幎3月29日
自発的なレビュヌ

Lidt ligesom kims chips / taxa for sjov

Bestiller en taxa og går ned i gården med det samme for at vente. 5 min efter får jeg får en sms ,hvor i der står at taxaen ankommer om 2 min . 10 min efter modtagelse af sms ringer jeg ind til dem igen for at hÞre om den var på vej , og får en salgstale om at den lige er på trapperne . Yderligere 12 min går uden noget taxa og jeg ringer ind og får en smÞre om at de har vÊret der,og kÞrt igen da jeg ikke var der som aftalt .

2024幎3月21日

Ringe taxa selvskab

Det er så ringe det selvskab. Der er aldrig nogen vogne i nÊrheden at få, nu har jeg oplevet det så mange gange her i vordingborg området.
Der er aldrig problemer med at få en nÊstved taxa.
Så nu er jeg glad for flex taxa er kommet tilbage dem kan man regne med, bare man bestiller i god tid og så til den halve pris 😉
Så derfor kun en stjerne, men nul stjerner burde det vÊre!

2024幎2月6日
自発的なレビュヌ

Dantaxa bÞr finde chauffÞre som gider

Dantaxa bÞr finde chauffÞre som gider kÞre i de områder de dÊkker, chauffÞre melder ind de kommer inden for 3 min efter 30 min er der stadig ikke kommet en taxa.
PrÞver og anullere og bestille på ny, men det samme sker med samme chauffÞr som melder sig ind men der sker det samme

2024幎2月3日

Amager

Amager - Jeg har bare oplevet verdens bedste taxamand ...Han var dog osse Flex men jeg bestilte ham som normalt taxa ...
Han fulgte min gamle far helt til dÞren under armen og var den bedste chauffÞr og tur jeg nogle sinde har haft..
Hvor jeg derimod har oplevet mange ubehÞvlede og sure chauffÞrer der ofte ikke taler og forstår dansk eller engelsk dsv ..

Den sÞde mand han hentede os tilmed tilbage
trygt igen ..-
Betaling overhovedet ingen problem..
Sådan skulle alle bare vÊre for ,at få flere kunder....

Super tilfreds ..Tak til ham 🙂

2024幎1月30日